Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر اهواز گفت: نمایشگاه گل و گیاه اهواز با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده و شهرداری در این زمینه هزینه‌ای را متحمل نشده است. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نمایشگاه گل و گیاه و گیاهان دارویی همزمان با نمایشگاه صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه بیش از 130 غرفه با موضوعات گل و گیاه و گیاهان دارویی از استان‌های خوزستان، تهران ، کرمانشاه ، مرکزی فارس ، اصفهان ، البرز ، یزد ، گیلان ، مازندران ، گلستان ، همدان ، کردستان و خراسان رضوی وجود دارد. یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه در کنار ترویج فرهنگ گیاه‌پروری توسط شهروندان افزایش سرانه فضای سبز و معرفی گیاهان دارویی به شهروندان  است.

سیدناصر موسوی‌نژاد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز  نیز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این نمایشگاه 130 غرفه با موضوع گل و گیاه و 40 غرفه شامل گیاهان دارویی وجود دارد که از این تعداد 10 غرفه به تشکل‌های مردم نهاد محیط زیست داده شد.

نخستین نمایشگاه گل و گیاه در دزفول به روایت تصویرنمایشگاه گل و گیاه و گیاهان دارویی در همدان برپا می‌شودهشتمین نمایشگاه گل و گیاه استان گلستان به روایت تصویر

وی یکی از اهداف و ویژگی‌های نمایشگاه گل و گیاه را مشارکت بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده و شهرداری در این زمینه هزینه‌ای را تحمیل نشده است که می‌توان این اتفاق را زمینه‌ای برای حضور و استفاده از توان بخش خصوصی در کلانشهر اهواز دانست.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز فرآیند دریافت دستورات لازم برای حضور بخش خصوصی را طولانی  دانست و اظهار کرد:  امیدواریم با کوتاه شدن فرآیند مجوزها؛ سرمایه‌گذاران با سهولت بیشتری به امر سرمایه گذاری در کلانشهر اهواز پرداخته و به توسعه این کلانشهر کمک کنند.

به گزارش تسنیم، این نمایشگاه از تاریخ 27 دی لغایت 2 بهمن ماه از ساعت 16 الی 22 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی خوزستان، میزبان عموم شهروندان اهوازی است.

انتهای پیام/ ع

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در بیرجند
  • گلچینی از گل و گیاه در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن