Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، باقر لاریجانی در نشست مجازی روسا و معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی که با حضور سرپرست وزارت بهداشت، جمعی از معاونان و مشاوران وزیر بهداشت، روسای کلان مناطق آمایشی و مدیران حوزه آموزش در روز شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ برگزار شد، به نقش چشمگیر دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتقای نظام سلامت اشاره کرد و گفت: انتظار این است که بحث‌های آموزش به صورت جدی‌تر در دانشگاه‌ها مطرح شود و در کنار امور جاری تحول در آموزش به صورت جدی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار مقایسه ای تعداد دانشجویان از سال ۵۷ تا ۹۷

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه طی ۴۰ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته تحولات ارزشمندی در آموزش عالی کشور و همچنین آموزش علوم پزشکی رخ داده است، اظهار داشت: تعداد دانشجویان آموزش عالی کشور در سال ۵۷ حدود ۲۰۰ هزار نفر بود و امروز بیش از ۴ میلیون دانشجو در کشور داریم.

وی به ارتقای تعداد دانشجویان دکتری حرفه‌ای از ۱۰ هزار به حدود ۷۰ هزار نفر اشاره کرد و افزود: تعداد دانشجویان دکتری تخصصی در سال ۵۷ به زحمت بیش از یک هزار نفر بود و الان به بیش از ۷۰ هزار نفر رسیده است.

ایجاد بیش از ۳ هزار رشته مقطع تحصیلی در طول ۴۰ سال

لاریجانی خاطرنشن کرد: در طول این چهار دهه، تعداد رشته مقاطع تحصیلی از حدود ۴۰۰ رشته مقطع به بیش از ۳ هزار رشته مقطع رسیده و گفت: تعداد اعضای هیئت علمی تمام وقت دانشگاهها از حدود ۷ هزار نفر، به حدود ۷۰ هزار نفر رسیده است.

وی به ارتقای آموزش عالی سلامت اشاره کرد و گفت: تعداد دانشگاهها و دانشکده های مستقل علوم پزشکی از ۱ دانشکده به ۶۶ مرکز و رشته محل های دکتری تخصصی Ph.D علوم پزشکی از ۱۵ رشته به ۳۹۵ رسیده است. در کارشناسی ارشد هم با رشد چشمگیری همراه بوده ایم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به توسعه رشته محل های دکتری تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی از ۱۰۰ به ۵۳۳ رشته اشاره کرد و گفت: کشور در پژوهش هم پیشرفت چشمگیری داشته به طوری که در سال های آغازین انقلاب فقط ۱۰ مرکز تحقیقاتی داشتیم و اکنون حدود ۷۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور داریم.

از ۷۰۰ مقاله سال ۵۷ به ۳۰ هزار مقاله سال ۹۷ رسیده‌ایم

وی به رشد تولیدات علمی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: شتاب چشمگیری در این حوزه داشته ایم، به طوری که از ۷۰۰ مقاله در سال ۵۷ به حدود ۳۰ هزار مقاله در حال حاضر رسیده ایم، که ۳۰ درصد این تولیدات مربوط به حوزه علوم پزشکی است. و رتبه ۱۶ را در این زمینه در جهان و رتبه ۱ در منطقه را داریم.

لاریجانی با اشاره به اینکه ۳ هزار شرکت دانش بنیان در کشور داریم گفت: ۲۵ درصد درآمد دانش بنیان کشور در حوزه علوم پزشکی است که باتوجه به مقایسه تعداد اعضای هیئت علمی این حوزه با سایر حوزه ها بسیار چشمگیر است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه در کنار این توسعه‌های کمی، تلاش‌های زیادی برای ارتقای کیفی آموزش صورت گرفته، اظهار داشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به سمت ارتقای کیفیت آموزش حرکت می‌کنند و تلاش‌های زیادی برای توزیع اثربخش تر نیروی انسانی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط ویژه‌ای که در آن قرار داریم ارتقای نظام سلامت از اهمیت بسیاری برخوردار است و با ماموریت‌هایی که به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده شده امیدواریم بتوانند با ایفای نقش ملی کمک شایانی به ارتقای آموزش علوم پزشکی داشته باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی درآمد علوم پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با رقابت ۱۲ هزار و ۳۵۸ داوطلب، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

 کلید آزمون در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می‌شود و از ۸ صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت تا ساعت ۲۴ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت داوطلبان فرصت دارند به صورت اینترنتی اعتراض خود را ثبت کنند.

کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار گیرد که بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند. امکان انتخاب رشته برای داوطلبانی که بر اساس مفاد راهنمای مربوطه نمره لازم را کسب کرده‌اند فراهم می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا