Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید صدرا، خلیل حاجی پور با اشاره به اینکه نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری، همزمان با نخستین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند، به‌عنوان تخصصی‌ترین نمایشگاه حوزه مسکن و شهرسازی کشور به کار خود پایان داد، گفت: این نمایشگاه بزرگ‌ترین رویداد تجاری در حوزه فناوری‌ها، تولیدات و خدمات حوزه مسکن و شهرسازی کشور بود که آخرین دستاوردها و توانمندی‌های نهادها، سازمان‌ها و بخش خصوصی در زمینه انبوه سازان، پیمانکاران و مهندسان مشاور، شهرداری‌ها، پروژه‌های بازآفرینی شهری و خدمات شهری را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مقوله هویت بخشی به شهرهای جدید خاطرنشان کرد: چالش هویت از مهمترین دغدغه های سیاست گذاران و برنامه ریزان حوزه شهرهای جدید کشور بوده است.

 وی افزود: هویت موضوعی نیست که در یک بازه زمانی بیست یا سی ساله اتفاق بیافتد؛ بلکه لازم است شبکه ای از روابط اجتماعی شکل بگیرد تا مردم به مکانی احساس تعلق کنند.

حاجی پور ادامه داد: در چند سال اخیر علی الخصوص در دولت تدبیر و امید توجه خاصی به مقوله کیفیت سکونت و هویت بخشی به شهرهای جدید صورت گرفته است و تلاش شده است در قالب رویدادهایی مانند برگزاری جشنواره ها و مناسبت های فرهنگی و خلق مکان و فضای شهری این حس تقویت شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید صدرا ضمن اشاره به پیشینه تاریخی شیراز و هویت معماری اسلامی این کلانشهر گفت: شهرهای جدید  باید تلفیقی از الگوهای معماری سنتی و مدرن را در خود جای دهند.

 وی افزود: در شهرهای جدید ما با بستری بکر و ظرفیتی بی نظیر مواجه هستیم که محمل بروز عرصه های خلاقانه در حوزه معماری و شهرسازی را بالا برده است و این بستر میتواند پرداخت مدرنی از الگوهای معماری سنتی در قالب سبک های معماری جدید باشد.

حاجی پور ضمن اشاره به نیاز شهرهای جدید به سیما و نمای شهری یکپارچه خاطرنشان کرد: در حوزه ضوابط و انضباط شهری اگر چه تلاشهایی در خصوص تدوین دستورالعمل هایی ویژه صورت گرفته است اما تا زمانی که به مقررات ملی ساختمان تبدیل نشده اند و جنبه الزام آور نداشته باشند از اثربخشی کافی برخوردار نخواهد بود. از این رو لازم است این ضوابط در قالب مقررات ملی ساختمان از طریق سازمان نظام مهندسی به شهرداری ها ابلاغ شوند.

وی افزود: در حال حاضر در شهرهای جدید ضوابطی سلبی و ایجابی وجود دارد اما هنوز بصورت یکپارچه در نیامده و بصورت موردی مورد عمل قرار گرفته است.

حاجی پور اضافه کرد: در حوزه سیما و نمای شهری، نهادهای سیاست گذار علی الخصوص شورایعالی معماری و شهرسازی، ساختمان نظام مهندسی و دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی می توانند از طریق تدوین و ابلاغ ضوابط برای یکپارچگی سیاست ها نقش کلیدی داشته باشند.

در این نمایشگاه ۲۱۱ شرکت دستاوردهای نوین خود را در حوزه ساخت و ساز با موضوع بازآفرینی شهری و نوسازی بافت‌های فرسوده عرضه نمودند و کلیه شهرهای جدید کشور در این نمایشگاه به علاقه‌مندان معرفی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آن‌ها به معرض نمایش گذاشته شد.

کد خبر 4517341

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت عمران شهر صدرا شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود

ایسنا/بوشهر معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه ملی بازآفرینی با همت شرکت باز آفرینی شهری ایران درکشور اجرا می شود.

به گزارش ایسنا، سید مسلم سیدالحسینی روز پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سندتوانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی درصورت تصویب در هیات وزیران  بزودی درکشور اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه  مبنا و محور این برنامه برپایه مشارکت مردمی است، اضافه کرد: بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه درکشور ایجاد می‌شود که کار در راس آن در کشور رئیس جمهور، در استان ها استانداران و در شهرستانها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می شود.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می کنند.

وی ادامه داد: در این برنامه شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند و توسعه شهری بجای کارشناسی و تخصصی برمبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر بعنوان نماد معماری کشور شناخته می شود،اظهارکرد: این نماد معماری نشان می دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است