Web Analytics Made Easy - Statcounter

واگذاری برررسی "پالرمو" به دو کمیسیون مجمع تشخیص مصلحت، هشــدار کمال خرازی به اروپا، افتتاح سایت رادار صد در صد بومی بیرک، حضور ظریف در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، تشریح لایحه «ایجاد نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی» توسط دستیار معاون حقوقی، غایبان جشن ۴۰ سالگی انقلاب، پیام اروپا به ایران در نشست دیپلمات‌های اروپایی با مقامات ایرانی در تهران، همراهی نکردن اروپا با آمریکا بر سر نشست ضدایرانی لهستان، چرا گرجستان برای مهاجرت مناسب نیست؟ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز شنبه، بیست و نهم دی ماه ۱۳۹۷ است.

به گزارش ایسنا، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) ارتش در جریان بازدید از یکان‌های موشکی و راداری شرق کشور، با حضور در گروه پدافند هوایی زاهدان رادار صد در صد بومی سایت وحدت بیرک را که به دست توانمند متخصصین قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ساخته و عملیاتی شده است، افتتاح کرد.

جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام  به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی و با حضور علی لاریجانی رئیس قوه مقننه، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور ، علی شمخانی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی با حضور اکثریت اعضای مجمع تشکیل شد. در این جلسه لایحه پالرمو برای بررسی بیشتر در اختیار کمیسیون های سیاسی - دفاعی و حقوقی- قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت.

در همین رابطه احمد توکلی به اشاره به اینکه امروز موضوع پالرمو در مجمع مطرح شد و از آنجایی که اعضا به نتیجه نرسیدند، قرار شد تا مجدد به این موضوع رسیدگی شود، گفت که قرار است تا شنبه آینده بررسی پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام به اتمام برسد. وی ادامه داد: برای بررسی پالرمو جلسه فوق‌العاده‌ای در روز چهارشنبه تشکیل خواهد شد و قرار شده تا شنبه هفته آینده بررسی این موضوع به اتمام برسد.

همچنین دستیار معاون حقوقی رئیس جمهور با تشریح لایحه «ایجاد نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی» گفت: تدوین لایحه «ایجاد نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی» از سوی معاونت حقوقی دولت، گامی مهم در ایجاد بستر قانونی و تخصصی لازم برای تحقق این ضرورت و تضمین حداکثری حقوق بشر و شهروندی است.

غایبان جشن ۴۰ سالگی انقلاب

۴۰ سال می‌گذرد؛ از روزی که مردم ایران به رهبری خمینی کبیر، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را کنار زدند و یک جمهوری به پا کردند؛ در جمهوری اسلامی عدد چهل از قدیم عددی خاص به حساب می‌آمده؛ عدد بلوغ، کامل شدن و به اوج رسیدن. حالا اما بسیاری از کسانی که نهال انقلاب اسلامی را کاشته و آبیاری کردند، ۴۰ سالگی و ثمره این درخت را نمی‌بینند.

مجید کیان‌پور  با بیان اینکه «متاسفانه تعداد زیادی از ناوگان هوایی کشور فرسوده است» اظهار کرد: براساس آماری که ارائه شده ۵۰ درصد هواپیماهای کشور فرسوده هستند بنابراین نوسازی ناوگان هوایی کشور ضروری است. نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: براساس شرایط تحریم، می‌توان اقدام به خرید هواپیما از کشورهای روسیه و اوکراین کرد.

همچنین محمود بهمنی در خصوص آخرین بررسی‌های بودجه ۹۸ در مجلس گفت: بررسی‌های بودجه ۹۸ ادامه دارد، مجلس در هفته گذشته تعطیل بود اما کمیسیون تلفیق مشغول بررسی بود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و رئیس کل اسبق بانک مرکزی با بیان اینکه زمانی ایران مدعی پیوستن به سازمان تجارت جهانی بود اما امروز مردم را مجبور به خرید خودرو داخلی کرده‌ایم، افزود: این که کیفیت خودرو تولید داخل بالا نرود و در عین حال مرزها هم بسته شود تا مردم ناچار به خرید خودرو داخلی شوند هنر نیست.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه کل کشور سال ۹۸ نیز از مصوبه این کمیسیون در مورد تعیین آب بها برای دستگاه‌های اجرایی در سال ۹۸ خبر داد.

خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های اروپایی گزارش داد: دیپلمات‌های اروپایی از فرانسه، انگلیس، آلمان، دانمارک، هلند و بلژیک روز هشتم ژانویه (۱۸ دی‌ماه) در دیداری با مقامات ایرانی در تهران اعلام کرده‌اند که دیگر برنامه موشکی بالستیک این کشور را تحمل نخواهند کرد.

همچنین  اسپوتنیک به نقل یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گزارش داده است که فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست ورشوی لهستان شرکت نخواهد کرد. این مقام به نقل از موگرینی اظهار کرده است که وی مایل نیست مخالف با تعهداتش عمل کند. فرانسه نیز اعلام کرده که هیچ‌کدام از دیپلمات‌های ارشدش را به این نشست نمی‌فرستد.

سید کمال خرازی ، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان نیز تاخیرهای مکرر اتحادیه اروپا برای عملیاتی کردن سازوکار مالی ویژه تعامل با ایران موسوم به اس.پی.وی، به بهانه ناتوانی از اعمال نفوذ بر شرکت‌های اروپایی را غیرقابل پذیرش دانست و گفت: اگر دولت‌های اروپایی می‌دانستند که بر شرکت‌های خود نفوذی ندارند، چرا با ایران وارد مذاکره شدند؟

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی اخیر خود در پنتاگون در سایه آزمایش موشکی و ماهواره‌ای اخیر ایران به افزایش قدرت دفاع موشکی و دفاع تکنولوژیکی ایالات متحده آمریکا برای متوقف کردن هرگونه تهدیدات موشکی احتمالی علیه ایران تاکید کرد.

اندیشکده شورای روابط خارجی اروپا هم در توییتی نوشت که با توجه به شدت دور دوم تحریم‌های آمریکا، ایران به احتمال قوی تنها در شرایطی به تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای (برجام) عمل خواهد کرد که اروپا، چین و روسیه دلایل ملموس‌تری برای ماندن ایران در برجام ارائه کنند.

دادگاهی در آمریکا بازداشت مرضیه هاشمی، خبرنگار شبکه پرس تی‌وی را مورد تائید قرار داد و اعلام کرد که او برای شهادت در یک پرونده مهم به دادگاه احضار شده است. در این ارتباط بریل هاول، قاضی این دادگاه منطقه‌ای همچنین اعلام کرد که اتهامی علیه مرضیه هاشمی مطرح نشده است. با این حال، اف‌بی‌آی همچنان درباره شرایط مرضیه هاشمی از جمله اتهاماتی که منجر به بازداشت او شده، سکوت کرده است.

علی اسکندری، کارشناس مسائل حوزه قفقاز در پاسخ به این سوال که چرا گرجستان برای مهاجرت مناسب نیست؟ گفت: متاسفانه برخی از افراد و شرکت‌های ایرانی سودجوی مقیم گرجستان به منظور کسب سود بیشتر برای ارائه خدماتی همچون فروش و یا اجاره منزل، اخذ اقامت و یا تاسیس شرکت در معرفی ظرفیت‌های گرجستان به مردم ایران اغراق کرده، تمامی حقایق را بازگو نکرده و تبلیغات دروغین فراوانی را انجام داده اند و تحت همین تبلیغات گسترده و در جستجوی بهبود شرایط و زندگی بهتر، بسیاری از هموطنان فقط به امید آینده ای ایده‌آل و غافل از مشکلات بعدی، گرجستان را به عنوان محل اقامت انتخاب کرده‌اند .

سخنگوی شورای نگهبان در توییتی در رابطه با اصلاح قانون انتخابات و طرح استانی شدن انتخابات نوشت: شایسته گزینی، شفافیت و نظارت بر عملکرد نمایندگان به ارتقا جایگاه مجلس می انجامد.

وکیلی که به دنبال اخراج یک زوج ایرانی از انگلیس است، اظهار کرده که آن‌ها باید باقی عمرشان را بدون خانواده‌شان سپری کنند. این زوج در سال‌ ۱۹۷۰ خانه‌ای در ادینبورگ اسکاتلند خریدند و از سال ۲۰۰۰ با ویزای گردشگری در بریتانیا حضور داشته‌اند و اگرچه در ۴۰ سال گذشته به صورت دوره‌ای در  انگلیس بوده‌اند اما برای گرفتن شهروندی بریتانیا اقدام نکرده‌اند. فرزندان و نوه‌های آنها، شهروند بریتانیا هستند.

ایسنا _ رساپور

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب بها آمريكا اتحاديه اروپا استانی شدن انتخابات مجلس انگليس برجام پالرمو جمهوري چين چهل سالگی انقلاب اسلامی حقوق بشر دونالد ترامپ رادار روسيه رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام شوراي نگهبان عباسعلي كدخدايي گرجستان محمدجواد ظريف مرضیه هاشمی نشست ضد ایرانی لهستان هواپيما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، طبق اطلاعات منتشره در وب سایت کاخ سفید، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی روز دوشنبه خود با ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که ایالات متحده بلافاصله پس از تصویب لایحه مربوطه در سنا، بسته‌های کمک های نظامی جدید را به اوکراین منتقل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات اوکراین| منهدم شدن ۵ تانک آبرامز آمریکایی توسط ارتش روسیه

رئیس جمهور بایدن همچنین تاکید کرد که کمک‌های اقتصادی ایالات متحده به حفظ ثبات مالی، بازسازی زیرساختارهای حیاتی و حمایت از اصلاحات در حالی که اوکراین به سمت همگرایی یورو-آتلانتیک حرکت می‌کند، کمک خواهد کرد.

ولادیمیر زلنسکی نیز به نوبه خود از همتای آمریکایی خود «به دلیل حمایت تزلزل ناپذیر از اوکراین و رهبری واقعی جهانی» قدردانی کرد.

روزنامه "پولیتیکو" به نقل از منابع خبری خود در دولت آمریکا گزارش داد که بسته کمکی به اوکراین که روز سه شنبه، ۲۳ آوریل، در سنای آمریکا مورد بررسی قرار خواهد گرفت، شامل افزایش بودجه، سیستم‌های توپخانه و دفاع هوایی است.

این نشریه یادآور شد که این لایحه در پنتاگون در حال نهایی شدن است و پیش بینی می‌شود روز سه شنبه، پیش نویس آن در سنای آمریکا تصویب شود. هدف از این لایحه ارسال تسلیحات نظامی و منابع مالی لازم به کی‌یف بلافاصله پس از امضای آن توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا است.

این نشریه اطلاعاتی را در باره محتوای این کمک‌ها از چند منبع در دولت ایالات متحده دریافت کرده است. به گفته یک مقام آگاه، بسته کمکی جدید شامل خودروهای زرهی توپخانه و پدافند هوایی می‌شود. منبع دیگری اشاره کرده که بودجه جدید "به طور قابل توجهی بزرگتر از بسته قبلی ۳۰۰ میلیون دلاری است" .

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هفتصد و نودمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا برای شتاب در کمک به کی‌یف

دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین، در جریان یک تماس ویدیویی با همکاران اروپایی خود تاکید کرد که اتحادیه اروپا نباید پس از تصمیم کنگره ایالات متحده در مورد حمایت مالی و نظامی از کی‌یف، آرام بنشیند. او گفت: «ما همه از تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا استقبال می‌کنیم... ولی ما در اروپا نمی توانیم و نباید آرام بگیریم.»

کوله‌با با اشاره به اینکه تضمین امنیت اروپا در درجه اول به نفع خود کشورهای اروپایی است، افزود: دفاع از اروپا در وهله نخست به خود ما در اروپا مربوط است و نباید در این زمینه کوتاهی کرد.

ممنوعیت موقت ارائه خدمات کنسولی به مردان اوکراینی در سن خدمت نظامی

وزارت امور خارجه اوکراین درخواست‌هایی را مبنی بر تعلیق هر گونه خدمات کنسولی در مورد مردان اوکراینی که در رده سن خدمت نظامی اجباری قرار دارند را به سفارتخانه‌ های این کشور در خارج از کشور ارسال کرد.

این دستور توسط معاون اول وزیر خارجه آندری سیبیگا امضا شد و از ۲۴ آوریل "تا زمانی که توضیحات بیشتری در مورد روش اعمال مقررات مصوبه در قانون مربوط به تشدید بسیج دریافت شود" معتبر خواهد بود. بدین ترتیب از تاریخ ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ به طور موقت اقدامات کنسولی مورد درخواست از سوی شهروندان مرد اوکراینی در رده سنی ۱۸ تا ۶۰ سال به حالت تعلیق در خواهد آمد.

کمبود پرسنل نظامی جوان در صفوف نیروهای مسلح اوکراین

آلکسی ملنیک، کارشناس امنیتی اوکراینی در یک برنامه تلویزیونی گزارش داد، نیروهای مسلح اوکراین به نیروی انسانی نیاز دارند، اما مردان مسن نمی توانند چنین بار سنگینی را به دوش بکشند. به گفته او، میانگین سنی سربازان نیروهای مسلح اوکراین در شرایط کمبود شدید پرسنل همچنان در حال بالا رفتن است.

این کارشناس با اشاره به این واقعیت که میانگین سنی سربازان اوکراینی در خط مقدم به بالای ۴۰ سال رسیده است، افزود: هنگامی که یک مرد مسن دائما مجبور به پوشیدن زره پوش، و حمل تجهیزات اضافی تا وزن ۱۶ کیلوگرم و اسلحه هستید، طبیعی است که به طور فزاینده‌ای عملکرد خود در میدان نبرد را از دست میدهد.

به گفته او، همه اینها نشان دهنده وضعیت کاملاً بحرانی در جبهه و نیاز فوری به جذب سربازان جوانتر برای خدمت نظامی است.

زلنسکی: اکنون در جبهه به افراد جوانتر نیاز داریم

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در مصاحبه با هوگو تراورز، روزنامه‌ نگار و وبلاگر فرانسوی تاکید کرد که جوانان اوکراینی موظف به شرکت در درگیری نظامی با روسیه هستند، زیرا آنها با فناوری‌های جدید آشناتر هستند.

وی گفت: ما اکنون به افراد جوان نیاز است زیرا جنگ مدرن‌تر شده است. نه تنها شرایط فیزیکی بهتر، بلکه افرادی که از فناوری استفاده می‌کنند، باید به جبهه بروند.»

زلنسکی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا قانون کاهش سن افراد بسیج شده را امضا کرده، یادآور شد که اکنون به اپراتورهای پهپادها، متخصصان دفاع سایبری و در مجموع افراد آشنا به جنگ مدرن در جبهه نیاز است.

در اوایل ماه آوریل زلنسکی قانونی را امضا کرد که بر اساس آن سن بسیج در اوکراین از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش یافت. این لایحه در ۳۰ ماه مه سال ۲۰۲۳ در پارلمان اعلای اوکراین تصویب شده بود، اما برای مدت طولانی بدون امضای رئیس جمهور باقی مانده بود.

پیش بینی پایان جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان ابراز عقیده کرد که پایان درگیری در اوکراین تنها تا پایان سال ۲۰۲۵ ممکن به نظر می‌رسد و آنهم، مشروط بر این است که نامزدهایی که به حل مسالمت آمیز اوضاع پایبند هستند در پارلمان اروپا و انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده به پیروزی برسند.

وی یادآور شد: بدین ترتیب در سال آینده، در دو انتخابات - اگر همه چیز خوب پیش برود - ممکن است رهبران صلح جوی در اروپا و آمریکا پیشتاز باشند و سپس ما می توانیم درگیری اوکراین را در پایان سال [۲۰۲۵] پایان دهیم.

اوربان سیاستمداران فعلی اروپایی و دولت جو بایدن را به دلیل حمایت از تشدید درگیری در اوکراین از طریق کمک‌های مالی و نظامی که به طور منظم به کی‌یف منتقل می‌شود، سرزنش کرد و گفت: «در بروکسل آنها اکنون طوری رفتار می کنند که انگار آنها در حال شکست هستند - آنها دائماً خطرات را افزایش می دهند زیرا می خواهند آنچه را که از دست داده اند پس بگیرند. و این می تواند تمام اروپا را وارد جنگ کند.»

نخست وزیر مجارستان با تاکید بر اینکه منطق مشابهی در واشنگتن مشاهده می‌شود، یادآور شد که به همین دلیل دوره بعدی ریاست جمهوری آینده اوکراین را کاملاً تعیین خواهد کرد.

نظامیان اروپایی ممکن است برای محافظت از مرزها به اوکراین اعزام شود

سرهنگ دوم نیروی هوایی ایالات متحده جاهارا ماتیسک در مقاله‌ای برای مجله "فورین افرز" (Foreign Affairs) پیشنهاد کرد که سربازان اروپایی می‌توانند برای حفاظت از مرزها و زیرساخت‌های حیاتی اوکراین به این کشور اعزام شوند.

به عقیده این نظامی آمریکایی، رهبران اروپایی باید استقرار نیروها در اوکراین را برای ارائه پشتیبانی لجستیکی و آموزش نظامی، حفاظت از مرزها و زیرساخت‌های حیاتی اوکراین و حتی حفاظت از شهرهای اوکراین به طور جدی در نظر بگیرند. او نوشت: نظامیان اروپایی می‌توانند در عملیات های غیر جنگی و رزمی، از جمله گشت زنی در مرزهای اوکراین و حفاظت از بنادر در سواحل دریای سیاه، شرکت کنند.

علاوه بر این، در این مقاله یادآوری شده که در صورت نزدیک شدن نیروهای نظامی روسی، سربازان اروپایی باید "حق دفاع از خود و آتش گشودن" را داشته باشند.

عدم اتخاذ تصمیم خاص در مورد انتقال سیستم دفاع هوایی پاتریوت به کی‌یف

جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا اعلام کرد که وزیران خارجه و دفاع کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست خود در لوکزامبورگ، تصمیم مشخصی در خصوص انتقال سامانه های موشکی ضدهوایی پاتریوت به اوکراین نگرفتند.

بورل در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست وزیران، در پاسخ به سؤالی در این باره که چرا کشورهای اروپایی نمی توانند فوراً پاتریوت به اوکراین تحویل دهند، گفت: تصمیم گیری در مورد چگونگی کمک کشورهای عضو اتحادیه به کی‌یف نه در صلاحیت او و نه کمیسیون اروپا است. فکر می‌کنم امروز همه چیز گفته شد، همه وضعیت را درک کرده و حالا می توانند تصمیم بگیرند.

این مقام اروپایی یادآور شد که تصمیم درباره انتقال پاتریوت به اوکراین در بروکسل گرفته نمی شود، بلکه در پایتخت هر یک از اعضا اتخاذ خواهد شد. وی گفت: کشورهای عضو با درک کامل از نیازها و خواسته ها به پایتخت‌های خود بازگشتند. من مطمئن هستم که آنها تصمیمات مناسب را خواهند گرفت.

بورل یادآور شد، نمایندگان تعدادی از کشورها از قبل آمادگی خود برای ارائه سامانه‌های پدافند هوایی را به اوکراین اعلام کرده‌اند. او افزود: بسیاری از کشورها با طرح چک برای خرید گلوله های توپخانه برای کی‌یف از کشورهای ثالث نیز موافقت کردند.

این دیپلمات وعده داد که اولین تحویل قبل از آغاز ماه ژوئن انجام خواهد شد.

قصد وزارت دفاع لیتوانی برای انتقال رادارهای پدافند هوایی به اوکراین

لوریناس کاسیوناس، وزیر دفاع جمهوری لیتوانی روز دوشنبه در گفتگو با رادیو ملی این کشور اعلام کرد که لیتوانی قصد دارد برای بهره برداری کارآمدتر از سامانه‌های پدافند هوایی، رادارهایی را به اوکراین منتقل کند.

وی گفت: در ارتباط با سامانه موشکی ضدهوایی پاتریوت که آلمان به اوکراین منتقل می‌کند، رادارهایی که ما در حال انتقال آن هستیم هم، توانایی حفاظت از حریم هوایی اوکراین را تقویت خواهد کرد.

کاسیوناس جزئیات این تحویل را مشخص نکرد، اما گفت که لیتوانی باید ابتدا "تخصیص مالی" را مشخص کند و سپس کی‌یف این رادارها را دریافت خواهد کرد.

آمادگی اتحادیه اروپا برای جنگ جهانی در پس زمینه شکست اوکراین

پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه مجارستان معتقد است که بروکسل با آماده شدن برای یک جنگ جهانی به ناکامی‌های اوکراین در جبهه نبرد با روسیه واکنش نشان می دهد، اما مجارستان طرفدار حل و فصل مسالمت آمیز است.

وی این موضع را شب گذشته پس از نشست وزرای امور خارجه و دفاع کشورهای اروپایی در لوکزامبورگ به خبرنگاران اعلام کرد. به گفته این دیپلمات، این نشست یادآور "جلسه رهبران نظامی" بود، زیرا برنامه ارسال تسلیحات به کی‌یف برای چندین ساعت مورد بحث قرار گرفت.

سییارتو تاکید کرد: چنین اقداماتی تاکنون نه تنها به موفقیت‌های اوکراین در جبهه کمکی نکرده، بلکه به بدتر شدن اوضاع منجر شده است. در همین رابطه، او تعجب می‌کند چگونه تصور می‌شود که چنین استراتژی در آینده کارساز خواهد بود.

وزیر خارجه مجارستان تاکید کرد که کمک نظامی به کی‌یف تنها منجر به طولانی شدن درگیری و افزایش خطر بروز جنگ جهانی می شود. سییارتو در پایان گفت، طرف مجارستانی معتقد است که اتحادیه اروپا باید در عوض به برقراری صلح در اوکراین کمک کند و شرایط آن باید در حضور هر دو طرف درگیر مورد بحث قرار گیرد.

قصد مجارستان برای جلوگیری از تخصیص ۲ میلیارد یورو کمک برای اوکراین

پیتر سییارتو همچنین اعلام کرد که مجارستان با اختصاص ۲ میلیارد یورو از صندوق صلح اروپا به کشورهای اتحادیه اروپا برای انتقال تسلیحات به اوکراین مخالف است. وزیر خارجه مجارستان گفت: مواضع بوداپست بدون تغییر باقی می ماند. تا زمانی که تضمینی دریافت نکنیم که اوکراین شکار شرکت‌های مجارستانی را متوقف نکرده و آنها را از فهرست حامیان جنگ خود حذف نکرده باشد،، با چنین پیشنهادی موافقت نخواهیم کرد.

این دیپلمات پس از نشست لوکزامبورگ به خبرنگاران گفت: دلیل اقدامات کی‌یف، ادامه فعالیت شرکت‌های مجارستانی در روسیه است که صرفا ماهیت تجاری دارد.

وزیر خارجه اسلواکی خواستار صلح در اوکراین شد

اسلواکی خواستار پایان سریع درگیری اوکراین و دستیابی به صلح است. این موضع گیری روز گذشته توسط یوری بلانار، وزیر امور خارجه این کشور اعلام شد. او در پایان نشست وزرای خارجه و دفاع اتحادیه اروپا گفت: پس از گذشت ۸۰۰ روز [از آغاز درگیری نظامی]، وضعیت در اوکراین تغییر نکرده است و بنابراین ما خواستار جستجوی راه حل های مسالمت آمیز هستیم. تلفات غیرضروری در میان غیرنظامیان و سربازان دو طرف وارد می‌شود و به زیرساخت‌های [هر دو طرف] آسیب می‌رسد و باید کاری کرد تا درگیری هر چه زودتر خاتمه پیدا کند، نه آنکه اقدامی کرد تا جنگ ادامه یابد.»

ژاپن بیش از ۱۲ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است

وشیماسا هایاشی، دبیرکل دولت ژاپن روز دوشنبه تایید کرد که کمک اعلام شده توکیو برای اوکراین بالغ بر ۱۲.۱ میلیارد دلار است. وی گفت: تا این لحظه، کشور ما در مجموع ۱۲.۱ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است.

هایاشی یادآور شد که ژاپن به همکاری خود در ارائه حمایت از کی‌یف، در درجه اول با ایالات متحده و کشورهای عضو گروه هفت (G۷) و همچنین سایر کشورهای شریک خارجی ادامه خواهد داد.

در ژوئن سال گذشته، دولت ژاپن گزارش داد که کمک‌های اعلام شده ژاپن به اوکراین بالغ بر ۷.۶ میلیارد دلار است. علاوه بر این، توکیو به حمایت از کی‌یف در زمینه مین زدایی و پاکسازی مناطق آلوده ادامه خواهد داد و تجهیزات دفاعی مختلفی به اوکراین ارائه خواهد کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228171 برچسب‌ها اوکراین

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • هشدار جدی امیرعبداللهیان به اتحادیه اروپا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران