Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار جان فدا  افزود: در این راستا نخستین مرکز عرضه دام در شهرستان اسلامشهر آغاز به کار کرده است. این مرکز به آبشخور، جایگاه غذا و نگهداری دام‌ها، باسکول، تخلیه، بارگیری و غرفه های سرپوشیده و شناسنامه دار برای فروشندگان مجهز است.

این فعال صنفی درباره جزییات این طرح اظهار کرد: طرح میادین عرضه دام زنده که از چندی قبل به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده قرار است با مشارکت بخش خصوصی و با دریافت مجوزهای لازم از مجمع کلانشهر ها در ۱۶ استان عملیاتی شود و این مهم در دهه فجر امسال و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آغاز به کار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی است، گفت: هدف از راه اندازی میادین عرضه دام زنده که نخستین مرکز آن نیز در اسلامشهر به بهره برداری رسیده، ساماندهی عرضه و بازار دام زنده و توزیع محصول بهداشتی به همراه حذف واسطه ها است.

به گفته جان فدا ، بسیاری از محصولات دام و طیور که توسط دلال ها عرضه می شود متاسفانه غیر بهداشتی است و موجبات بروز بیماری های مختلف را فراهم می آورد بنابراین بهترین راهکار در عرضه و توزیع دام، وجود میادین بهداشتی به همراه نظارت مناسب است.

وی در خصوص فعالیت های مرکز متبوع خود نیز توضیح داد: به دنبال این هستیم تا در کلانشهر ها میادین عرضه دام زنده و حتی شترمرغ، بوقلمون و ...راه اندازی کنیم و بدین ترتیب متقاضیان به صورت مشهود چرخه توزیع را از نزدیک احساس می کنند؛ ضمن اینکه این برنامه ریزی در کاهش قیمت محصولات زنده دامی تاثیرگذار خواهد بود .

کارآفرین و مجری طرح احداث عرضه دام زنده در کلانشهرهای کشور تصریح کرد: قیمت های مراکز ما که نخستین آن در اسلامشهر راه اندازی شده است توسط ستاد تنظیم بازار تعیین می شود و حدود ۱۵

تا ۲۰ درصد از واسطه ها و مراکز غیر معتبر پایین تر است و در قیمت گوشت تاثیر مثبتی خواهد داشت.

جان فدا با بیان اینکه مجوزهای لازم برای راه اندازی میادین عرضه توزیع دام زنده به صورت کامل از مراجع ذیصلاح دریافت شده است، گفت: در مرکز اسلامشهر که بهره برداری از آن به صورت کامل در حال انجام است، تمامی فرآیندها زیر نظر دامپزشک و به صورت کاملا بهداشتی و قانونی انجام می گیرد.

وی افزود: دام خریداری شده در این مرکز و ۱۶ مرکزی که در آینده ای نزدیک راه اندازی می شود زیر نظر دامپزشک انجام می گیرد، یعنی اگر دام دچار بیماری یا مشکل باشد کشتار انجام نمی گیرد و دام سالم باید تحویل مشتری شود.

این فعال صنفی تصریح کرد: اکثر خریدارانی که به مرکز توزیع عرضه دام زنده در اسلامشهر مراجعه می کنند از استان تهران هستند بنابراین برای رفاه حال مردم این مراکز در کلانشهر ها گسترش می یابد.

جان فدا با بیان اینکه گوشت دام زنده از گوشت های عرضه شده در قصابی ها نیز مناسب تر است، گفت: اگر خانواده ها حتی به صورت تجمیعی نیز از گوشت دام بهره بگیرند به نفع آن ها خواهد بود چرا که گوشت قصابی ها اکثرا از گوسفندهای ماده است اما دام زنده و گوسفندهای به فروش رفته نر هستند و گوشت گوسفندهای نر از نظر کیفیت بهتر خواهد بود.

وی افزود: در مرکز میادین عرضه دام زنده فقط گوسفند به مردم عادی به فروش می رسد و به قصاب ها یا سایر افراد همانند واسطه ها ، دام فروخته نمی شود.

تین فعال صنف فروشندگان دام تصریح کرد: اپیلیکیشنی به منظور خرید راحت تر و ساده تر مردم طراحی شده و به زودی معرفی خواهد شد؛ ضمنا این برنامه ریزی ها موجب می شود در ایام شلوغ و پیک خرید مردم همانند اعیاد، محرم و .... شاهد خرید راحت تر مشتریان باشیم.

وی افزود: در ایام خاص و زمانی که مردم برای نذورات و خیریه ها مراجعه دارند نیز آمادگی کامل برای عرضه و توزیع وجود دارد.

کارآفرین و مجری طرح احداث عرضه دام زنده در کلانشهرهای کشور با بیان غرفه های میادین عرضه دام زنده به دامداران تحویل داده شده است، گفت: دامداران دام های خود را به صورت کاملا بهداشتی و با قیمت مناسب عرضه می کنند و هدف ما برای این منظور نه تنها توجه به اشتغال‌زایی بلکه تحویل دام مناسب به مردم است.

جان فدا اظهار کرد: دامداران از حضور در میدان عرضه مستقیم دام به صورت قانونی و بهداشتی استقبال می کنند اما متاسفانه ما فضای کافی در نخستین مرکز)اسلامشهر( نداریم و انشاالله بعد از راه اندازی ی ۱۶ مرکز در کلانشهر ها ، این تقاضای حضور دامداران در غرفه ها برآورده می شود.

وی افزود : به طور حتم این میادین عرضه و توزیع دام زنده از لحاظ قیمت برای مردم و حتی برای فروشنده ها)دامداران( مناسب است.

کارآفرین و مجری طرح احداث عرضه دام زنده در کلانشهرهای کشور اظهار کرد: مشتری در این مراکز بعد از خرید دام، به صورت کامل فرآیند ذبح و خرد کردن گوشت را به صورت مکانیزه و بهداشتی شاهد خواهد بود.

به گفته جان فدا، عشایر که قصد فروش دام خود را دارند نیز می توانند از فرصت ایجاد شده در میادین عرضه دام زنده استفاده کنند و ما از این افراد حمایت لازم را خواهیم داشت.

وی در خصوص اشتغالزایی صورت گرفته نیز توضیح داد: در نخستین میدان که در اسلامشهر راه اندازی شده حدود ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است و انشاالله بعد از راه اندازی ۱۶ مرکز در کلانشهر ها حدود ۲۰ هزار نفر مستقیما اشتغالزایی می شود.

جان فدا تاکید کرد: ما برای منافع شخصی این مرکز را راه اندازی نکرده ایم چرا که حتی در ایامی که قیمت گوسفند زنده و گوشت افزایش یافته بود، هیچ اجاره بهایی از دامداران دریافت نکردیم؛ هدف اصلی ما اشتغالزایی و خدمتی نوین به مردم است.

وی خواستار همراهی بیشتر مسوولان ذیربط در این رابطه شد و این برنامه ریزی را راهکاری مناسب در راستای کارآفرینی دانست.

جمال ملکی رییس هییت مدیره شرکت شمیم سحر یاران که به کارآفرینی در عرصه دام زنده پرداخته است نیز توضیح داد: راه اندازی این مرکز در محیط زیست نیز اثرگذار خواهد بود.

وی افزود: فضولات گوسفندان در این میدان جمع آوری و تحویل فضای سبز شهرداری می شود بنابراین از رها سازی این فضولات و آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری می شود.

این کارآفرین نیز خواستار حمایت بیشتر دستگاههای ذیربط از کارآفرینان شد و راهبردهایی از این دست را موجب بروز اشتغالزایی ‌ و کمک به اقتصاد کشور دانست.

صمد محمدی عضو دیگر هیبت مدیره و از کارآفرینان عرضه میادین دام زنده نیز تصریح کرد: بهره برداری از مرکز اسلامشهر حدود ۶ ماه است که آغاز شده و با راه اندازی ۱۶ مرکز در کلانشهر ها شاهد تحول در عرصه توزیع زنده دام خواهیم بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اسلامشهر بخش خصوصی دهه فجر انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب حمایت از کار و سرمایه تنظیم بازار گوشت استان تهران خانواده محرم محیط زیست فضای سبز اقتصاد کشور شهرداری دام زنده کلان شهرها دام بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • راهنمای راه اندازی خط تولید