Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@18:53:14 GMT

بازار میوه عید آرام خواهد بود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۲۹۶۷

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با بیان اینکه بازار میوه شب عید آرام خواهد بود، گفت: تولید مرکبات در سال‌جاری وضعیت مطلوبی دارد.

اسدالله کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر وضعیت بازار میوه را مطلوب اعلام کرد و اظهارداشت: بازار میوه تا شب عید همین روند را طی خواهد کرد.

وی درباره مباحث مطرح شده مبنی بر کمبود سیب درختی افزود: ما در ماه های مرداد و شهریور کمبود این میوه را اعلام کرده بودیم و مکاتباتی نیز در این زمینه انجام داده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با بیان اینکه زمینه عرضه کیوی اخیرا در پی افزایش تقاضا برای این محصول کاهش یافته است، افزود: قیمت کیوی طی روزهای اخیر حدود ١٠٠٠ تا ١٣٠٠ تومان افزایش یافته است.

کارگر با اشاره به جو روانی راه افتاده در زمینه کمبود و گرانی سیب درختی، گفت: نسبت مصرف مرکبات و سیب درختی در ایام عید ٧٠ به ٣٠ است بنابراین به راحتی می توان این مساله را مدیریت کرد و جای هیچگونه نگرانی برای ایام عید نیست.

وی اضافه کرد: هم اکنون مردم ما مصرف بهینه را یاد گرفته اند و دیگر مثل قدیم نیست که میوه ها را بخرند، انبار کنند و دور بریزند ضمن اینکه خیلی از مردم ایام عید را در مسافرت سپری می کنند و نیازی به خرید میوه زیاد ندارند.

کارگر با بیان اینکه  تولید مرکبات در سالجاری نسبت به سال گذشته عالی و فراوان است، افزود: قیمت این محصولات نیز نسبت به محصولات دیگر و نسبت به مدت مشابه سال قبل بسیار مطلوب است.

وی اضافه کرد: درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم موز در میدان مرکزی میوه و تره بار بین ٩٥٠٠ تا ١١ هزار تومان و نوع ممتاز آن ١٢ هزارتومان است،  همچنین قیمت کیوی بین ٤ تا ٦ هزار تومان و نوع ممتاز آن کیلویی ٩ هزارتومان است، سیب لبنانی قرمز بین ٣ تا ٦ هزار تومان و نوع ممتاز آن ٩ هزارتومان، سیب لبنانی زرد ٦ تا ٧ هزارتومان و نوع ممتاز آن ٩ هزارتومان است.پرتقال جنوب بین ٥ تا ٧ هزارتومان و نوع ممتاز آن ٩ هزارتومان، پرتقال شمال ١٥٠٠ تا ٢٠٠٠ تومان و نوع ممتاز آن ٣٠٠٠ تومان، نارنگی انشو ٣ تا ٤ هزارتومان و نوع ممتاز آن ٦ هزارتومان، نارنگی بندری ٧ تا ٩ هزارتومان و نوع ممتاز آن ١٣ هزارتومان و نارنگی بذر پاکستانی ٢ تا ٣ هزارتومان و نوع ممتاز آن ٥٥٠٠ تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، در سالجاری تولید سیب درختی به دلیل سرمازدگی حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است. با این وجود، طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی امسال میزان تولید سیب درختی در کشور حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن و کاملا پاسخگوی نیاز داخل است. وزارت جهاد کشاورزی دلیل افزایش قیمت سیب درختی را در سالجاری افزایش هزینه تمام شده تولید اعلام کرده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: بازار میوه عید شب عید قیمت میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

رئیس سازمان جهاد کشاورری استان کردستان از اخذ مجوز و آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد. - اخبار استانها -

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد و اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار مجوز واردات میوه‌های گرمسیری همچون موز، انبه، آناناس، نارگیل و ... صادر شد.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای در بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است، گفت: در سال 1401 حدود 264 هزار تن و در سال گذشته نیز 266 هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: این روند همچنان با توجه به سیاست های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

وی بیان کرد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تامین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه‌جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی بگیریم.

وی اظهار کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان و توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: تجار می‌توانند از روز یکشنبه هفته آینده ضمن اخذ مجوزات لازم، اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان کنند.

انتهای‌ پیام/481/

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول