Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، اختلالات عضلانی مانند دیستروفی عضلانی منجر به ضعیف شدن و تحلیل رفتن عضلات می شوند و بیش از 50 هزار نفر را در آمریکا تحت تاثیر قرار داده اند. علایم این بیماری شامل مشکل در راه رفتن و ایستادن باشد. در موارد شدید، اختلالات ممکن است عضلات قلبی و تنفسی را نیز تحت تاثیر قرار دهند و منجر به مرگ شوند و متاسفانه درمان امیدوار کننده ای نیز وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعه جدید در دانشگاه تگزاس، دکتر دارابی و تیمش رده جدیدی از سلول های بنیادی انسانی را برای تولید عضلات اسکلتی مهندسی کرده اند. برای تضمین خلوص سلول های بنیادی عضلانی، محققین ژن های عضلانی PAX7‌ و MYF5 را با دو پروتئین فلورسنت نشان دار کردند. تمایز سلول های بنیادی به عضلات با استفاده از ترکیبات زیست فعال مختلف صورت گرفت و فعالیت عضلانی سلول های بنیادی عضلانی با استفاده از تگ های رنگی با جزئیات بیشتر بررسی شد. این رویکرد اجازه القا و خالص سازی پیش سازهای عضله زای اسکلتی در دوره زمانی کوتاه مدت تر(دو هفته) با پتانسیل عضله زایی درون تنی و برون تنی قابل توجه می دهد. این سلول های بنیادی مدیفه شده، در کشت بافت انسانی و هم چنین مدل موشی دیستروفی عضلانی دوشن نتایج امیدوار کننده ای را نشان داده اند. مقایسه جزء به جزء این رویکرد با رویکردهای مشابه قبلی اجازه تولید موثرتر و سریع تر سلول های بنیادی عضلانی با قابلیت پیوند بالا به موش ها را می دهد.

این سلول های بنیادی عضلانی قابلیت استفاده در مطالعات مربوط به پاتوفیزیولوژی بیماری های عضلانی، تولید مدل های بیماری و غربالگری های دارویی و ... را می دهد.

انتهای پیام/

169 / 159 سلول عضلانی آزمایشگاه بیماری سلول بنیادی ترکیبات زیستی کشت بافت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلول عضلانی آزمایشگاه بیماری سلول بنیادی کشت بافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)



منبع:پیج dr.neurosafari

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رازهای داشتن مغزی قوی: 3 تکنیک ساده که زندگی شما را متحول می‌کنند (فیلم)

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • پاشنه و یک تمرین ساده برای داشتن پاهایی قوی و سالم/ روش انجام حرکت، فواید و تغییرات مورد انتظار (+فیلم)
  • خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران