Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این آیین دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: با احداث این خوابگاه دخترانه که دارای ۲۵۰ نفر ظرفیت می‌باشد ،۲۰ درصد به ظرفیت خوابگاه‌های در حال حاضر دانشگاه افزوده شده است.
وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر دو برابر شود و از پراکندگی خوابگاه‌ها کاسته و تجمیع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: برای ساخت و تجهیز خوابگاه‌ها از کمک فارغ‌التحصیلان و خیرین استفاده شده است.
وی ادامه داد: در چهار سال اخیر خوابگاه های رتبه ۴ و ۵ دانشگاه به رتبه یک، دو و سه ارتقا یافته و در نظر داریم تا سال آینده خوابگاه‌های رتبه ۳ نیز به رتبه ۱ و ۲ ارتقا پیدا کند.
دکتر معتمدی بیان کرد: در همه جای دنیا و دانشگاه‌های معتبر بسیاری از فارغ‌التحصیلان و خیرین، با عنوان وقف، نیمی از اعتبارات و ثروت خود را برای توسعه کشور در دانشگاه‌ها صرف می‌کنند و امر وقف فقط مربوط به ایران نیست.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه ۱۴ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۵۰ درصد آنها دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمامی رشته‌های مهندسی را داراست که از خصوصیات منحصر به فرد آن می‌باشد و به تازگی رشته‌های علوم ریاضی، فیزیک و شیمی را نیز به رشته‌های مهندسی اضافه کرده است.
دکتر معتمدی با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر نسبت به دیگر دانشگاه‌های صنعتی سطح یک کشور تعداد دانشجو و اساتید بیشتری دارد، گفت: ۵۵۰ نفر عضو هیئت علمی در دانشگاه فعالیت می‌کنند که که بیشتر از ۵۰ درصد آنها دانشیار و استاد هستند؛ بنابراین دانشگاه از لحاظ کیفی و کمی در موقعیت مطلوبی است.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چهار رتبه‌بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آی اس ای رتبه نخست در بین دیگر دانشگاه‌های صنعتی را دارد.
دکتر معتمدی عنوان کرد: در برنامه راهبردی دانشگاه مقرر شده دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا سال ۱۴۰۴ جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد و با توجه به رتبه فعلی (رتبه چهارصد در دنیا) راهی برای تحقق این هدف باقی نمانده است.
گفتنی است این خوابگاه مدرن که در ۸ طبقه و با زیربنای حدود ۴هزار متر مربع ساخته شده، دارای اتاق‌های ۴ و ۶ نفره است و ظرفیت اسکان حدود ۲۵۰ نفر را دارد. همچنین از مجموع ۸ طبقه خوابگاه، دو طبقه آن مختص امکانات عمومی مانند سالن ورزش، نمازخانه و سایر امکانات مورد نیاز بوده و بقیه طبقات مسکونی است.
علاوه بر ساخت، تجهیز کلیه اتاق‌ها و سالن‌های این خوابگاه دانشجویی توسط خیر محترم مهندس رفتاری که از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌باشد، صورت گرفته است.

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید