Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير عامل بانک رفاه در جمع آموزشي- تخصصي روابط عمومي ها اظهار داشت: وجود يک روابط عمومي قدرتمند، فعال و همراه با ارتباطات گسترده درون و برون سازماني زمينه ساز ايجاد توسعه سازماني و مديريت افکار عمومي به نفع سازمان است.
شبکه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| مدير عامل بانک رفاه در جمع آموزشي- تخصصي روابط عمومي ها اظهار داشت: وجود يک روابط عمومي قدرتمند، فعال و همراه با ارتباطات گسترده درون و برون سازماني زمينه ساز ايجاد توسعه سازماني و مديريت افکار عمومي به نفع سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بانک رفاه، دکتر سهماني مدير عامل اين بانک در جمع مديران و مسئولان روابط عمومي مديريت شعب استان ها با قدرداني از مسئولان و پيشکسوتان پيشين روابط عمومي و همچنين عملکرد و دستاوردهاي اين حوزه اظهار داشت: حوزه روابط عمومي بايد با افزايش بهره وري و انجام اقدامات ارزش آفرين و همچنين بهره گيري از زير ساخت ها و کانال هاي ارتباطي در اختيار خود بتواند در خدمت اهداف کلان سازمان باشد، البته تاکنون اقدامات ارزشمندي از سوي اين حوزه صورت گرفته است.
مدير عامل بانک رفاه ادامه داد: روابط عمومي با بهره گيري از ابزارها، زير ساخت ها و تخصص خود مي تواند زمينه ساز اعتماد عمومي باشد و روابط عمومي اين بانک الحمدالله با اقدامات اثربخش مسئولان و کارگزاران پيشين و همچنين تلاش و کوشش مطلوب مسئولان کنوني توانسته جايگاه شايسته اي در درون و بيرون سازمان کسب کند.
وي در ادامه به تشريح عملکرد کلان بانک در سطح جامعه پرداخت و گفت: خداوند را شاکريم که بانک رفاه به حدي از بلوغ رسيده است که در افکار عمومي حضور مستمر و گسترده دارد. به نمايش گذاشتن عملکرد بانک در رسانه هاي مختلف و حضور اثر بخش آن در عرصه اجتماعي نشان دهنده اين است که سازمان به بلوغ و تکامل رسيده و خود را در مقابل ذي نفعان پاسخگو مي داند.
دکتر سهماني با اشاره به ايفاي مسئوليت هاي اجتماعي بانک در سطح جامعه و تشريح برخي از اقدامات صورت گرفته در اين زمينه خاطر نشان ساخت: سازمان هاي بزرگ و تأثيرگذار همچون نظام بانکي بايد براي سعادت و سلامت جامعه پيرامون خود بخشي از سود خود را به تعهدات اجتماعي اختصاص دهند.
خوشبختانه بانک رفاه با توجه به رسالت خود در اين حوزه اثرگذار بوده و تاکنون اقدامات بسيار ارزنده اي در حوزه هاي مختلف اجتماعي انجام داده است.
مدير عامل بانک رفاه با اشاره به نقش و جايگاه حساس صنعت بانکداري در زندگي روزمره افراد جامعه گفت: حوزه روابط عمومي بايد به صورت يکپارچه در صنعت بانکداري حافظ منافع نظام بانکي باشد و از وجهه و چهره آن در جامعه دفاع کند.
دکتر سهماني ادامه داد: امروز مواجهه دشمنان با مردم و کشور يک مواجهه اقتصادي است. دشمنان تلاش مي کنند با ايجاد جو بي اعتمادي اقتصادي مردم را نا اميد کنند. يکي از اين حوزه ها نظام بانکي است که تلاش مي کنند با مخابره اخبار نادرست اعتماد سپرده گذاران را خدشه دار کنند. حوزه روابط عمومي در اين شرايط وظيفه اي حساس بر دوش دارد تا علاوه بر حمايت از چهره سازمان از صنعت بانکداري هم فعالانه دفاع کند.
در اين مراسم، دکتر سعيدي رئيس اداره روابط عمومي بانک رفاه نيز طي سخناني به تشريح نقش و جايگاه روابط عمومي پرداخت و با ارائه گزارشي از عملکرد روابط عمومي اظهار داشت: بي ترديد نگاه حمايتي مديريت عالي بانک نقش مهم و تأثيرگذاري در توسعه فعاليت هاي روابط عمومي دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم پیشگیری از دفن مستقیم پسماند را اولویت سازمان دانست و گفت: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها و کیسه‌های خرید است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه تمامی نظریات استفاده در حوزه مدیریت پسماند علمی است، اظهار کرد: مدیریت سو در حوزه مدیریت پسماند، پیامدهای زیست محیطی به‌دنبال داشته و تهدید جدی برای جامعه است.

وی آلودگی زمین، آب، خاک و هوا را از پیامدهای زیست محیطی دانست و افزود: در سال‌های اخیر با مشارکت شهروندان و حمایت مدیران استان، ادارات، مدیران شهر و شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت پسماند هستیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با تاکید بر اینکه پیشگیری از دفن مستقیم پسماند اولویت اول سازمان است، تصریح کرد: دفن مستقیم پسماند باعث ایجاد شیرابه، آلودگی آب و خاک و تولید گاز متان می‌شود و پیشگیری از این اقدام اولویت اول سازمان پسماند است.

میر ابراهیمی با اشاره به اینکه هیچ پسماندی به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود، عنوان کرد: در سال‌های اخیر توانستیم تمام پسماندها را در خطوط پردازش فرآوری کرده و مراحل تولید کمپوست را کامل کنیم و با این اقدام درصدی از تولید گاز متان کاهش پیدا کرده و آلودگی آب و خاک در حوزه پسماند نداریم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم در خصوص کیسه‌ها نایلون‌های خرید عنوان کرد: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها است.

میر ابراهیمی ادامه داد: در شهرقم باید فرهنگ‌سازی شود تا یک مدیریت فروشگاه از باب احترام تعداد کیسه بیشتری را در میان مشتریان و مصرف کنندگان قرار ندهد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قوانین و در راستای پایدار شدن قوانین در شهرها و کشورمان باید کیسه‌های خرید را حذف کنیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با اشاره به اقدام مثبت سازمان پسماند شهرداری قم گفت: توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در میان شهروندانی که در امر تفکیک از مبدا مشارکت فعالی دارند، یکی از اقدام‌های مثبت سازمان پسماند شهرداری قم است.

کد خبر 748049

دیگر خبرها

  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • ‌سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند