Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-06@18:18:01 GMT

ورود دادستانی کل کشور به تخلفات خودرویی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۷۲۱۲

معاون دادستانی کل کشور در رابطه باقیمت گذاری و تخلفات حوزه خودرو، گفت:دادستانی کل کشور به این موضوع به طور خاص ورودمی کند، در رابطه با قیمت گذاری وقتی با سونامی مواجه می شود، ورود می‌کنند. به گزارش جنوب نیوز، محمد جواد حشمتی معاون دادستان کل کشور در خصوص ورود دادستانی کل کشور به موضوع تضییع حقوق مردم در رابطه با مشکلات مربوط به ثبت سفارشات، توزیع و قیمت گذاری خودرو، گفت: برخی شرکت‌ها تعهدی ایجاد می کنند و از مردم پول می گیرند، اما به درستی به تعهد خود عمل نمی کنند، وقتی قرار نیست تحویل بدهند چرا تعهد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا ۲هزار ثبت نام می کنند و بعد ۹۰۰ خودرو تحویل می دهند.

وی با بیان اینکه این موارد مصداق تضییع حقوق مردم است، گفت: این مسائل نیاز به پیگیری دارد و باید به آنها ورود کنیم.

ورود ویژه دادستانی کل کشور به موضوع خودرو

معاون دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که تخلفات محرز شده به کجا ارسال می شود و آیا موردی بوده که از سمت شما ارسال شده باشد؟ گفت: تمامی شکایت ها به دادگستری ارسال و در دادگاه ها پیگیری می شود. تشکیل پرونده در این رابطه شده است، شاکیان زیادی هم مطرح هستند. پرونده های خودرو با این موضوع در حال رسیدگی هستند.

حشمتی با بیان اینکه، موضوع گرانفروشی مشمول تخلفات است، اظهارداشت: در رابطه با خودرو باید کار کارشناسی دقیقی انجام شود، متاسفانه قرارداد با مردم منعقد می شود اما اجرا نمیشود و این تضییع حقوق مردم است. برخی کالا و خودرویی را متعهد می شوند و پول آن را از مردم می گیرند اما در نهایت چیز دیگری تحویل می دهند که ما به این موضوع هم در راستای احیای حقوق عامه ورود می کنیم.

معاون دادستان کل کشور با بیان اینکه در رابطه با موضوع واردات خودرو هم تخلفات زیادی مطرح شده است، گفت: در راستای احیای حقوق عامه، در رابطه با موضوعات مرتبط با خودرو به طور خاص ورود می کنیم.

قیمت گذاری خودرو انجام نمی شود / وقتی با سونامی مواجه می شوند، ورود می کنند

وی در خصوص قیمت گذاری خودرو ها گفت: مشکل ما این است که قیمت گذاری نمی‌کنند. پیشتر در شورای رقابت این قیمت گذاری مطرح بود که از آنها گرفته شد. علاوه بر این ما ستاد تنظیم بازار را هم برای کنترل اوضاع داریم. به طور کلی طبق قانون، تکلیف ها مشخص است ولی وقتی با یک سونامی مواجه می شوند، ورود کرده و با عجله کاری را انجام می دهند. تمامی این مسائل نیاز به کار کارشناسی دقیق تر دارد و باید همه ابعاد آن بررسی شود.

حشمتی با بیان اینکه تمامی مسئولان مرتبط با حوزه خودور باید به وظیفه ای که قانون برای آنها تعیین کرده است، عمل کنند، گفت: به طور خاص موضوع خودرو را در معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور پیگیری می کنیم.

چارتر تخلف نیست / حذف کامل چارتر در برخی مسیرها

معاون دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که ورود دادستانی کل کشور به موضوع چارتر ها به کجا رسید؟ گفت: چارترها حذف شده است اما این حذف به طور کامل اتفاق نیفتاده است و در مسیر های خاصی دیگر هیچ چارتری انجام نمی شود.

وی با بیان اینکه خود موضوع چارتر مشکلی ندارد و غیرقانونی نیست، گفت: در دنیا هم چارتر موضوعیت داشته و وجود دارد. در خیلی از مواقع هم مناسب است و قیمت ها را پایین می آورد.

حشمتی با انتقاد از اینکه به بهانه چارتر تخلفاتی انجام می شود، گفت: متاسفانه به بهانه چارتر تخلفاتی انجام می شود که ما به آنها ورود کرده و تا بخشی از مشکلات حل شده است.

اعتراض طرفین در پرونده سقوط آسمان

وی در پاسخ به این سوال که تقریباً پرونده سقوط هواپیمای تهران- یاسوج متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان در آستانه یک ساله شدن است، این پرونده به کجا رسید؟، گفت: پرونده از اصفهان به تهران آمد. این پرونده به انتها رسیده بود، اما به تهران منتقل شد و به همین دلیل، تغییراتی را پشت سر گذاشت و فرایند رسیدگی به آن طولانی شد.

حشمتی افزود: با توجه به جابه جایی پرونده، قاضی پرونده هم تغییر کرد و تحقیقات و ارجاع به کارشناسی هم مجدد انجام شد.

معاون دادستان کل کشور با بیان اینکه همه طرفین در این پرونده، به نظر کارشناسی اعتراض کردند، گفت: با توجه به این اعتراض قاضی باید به این موضوع توجه کند.

وی با بیان اینکه این پرونده اکنون در هیات کارشناسی است، گفت: احتمالاً تا آخر سال نظر کارشناسی در این پرونده ارسال می شود.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو

شهرام محسنی مدیرکل روابط عمومی تعزیرات حکومتی گفت : پرونده عرضه خارج از شبکه ۹ هزار و ۴۷۱ حلقه لاستیک یارانه‌ای به ارزش ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

طبق اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، محسنی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جریمه برای برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لاستیک فروشی، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • دستور وزیر ورزش به تاج برای ارائه گزارش تخلفات در ورزشگاه آزادی