Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله منوچهری یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که دستاوردهای انقلاب بر هیچ فردی پوشیده نیست، افزود: در اداره کل کتابخانه‌های عمومی فارس برنامه های متنوعی در حال انجام است؛ ازجمله تقدیر از مولفان، نویسندگان، خرید آثار فعالان عرصه کتاب برای حمایت از آنان، فعالیت‌های ترویجی کتابخوانی و نیز فعالیت های اعتباری برای تجهیز و گسترش و نوسازی کتابخانه‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با بیان این که نخستین کتابخانه شیراز با عنوان کتابخانه ملی پارس در سال 1329 تاسیس شد، افزود: تا سال 57 تنها 34 کتابخانه در شیراز و مراکز شهرستان‌ها وجود داشت که این تعداد امروز به 234 کتابخانه رسیده است و طی این چهاردهه 157 کتابخانه عمومی نهادی و 43 کتابخانه عمومی مشارکتی به کتابخانه‌های استان افزوده شده است.
منوچهری خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب زیربنای کتابخانه‌های عمومی 21هزار و 75 مترمربع در استان فارس بوده است که در دهه چهارم انقلاب به 52هزار و 172 مترمربع افزایش یافته است و هم‌اکنون 73هزار و 247 مترمربع فضای کتابخانه‌ای وجود دارد.
** 50 روستا در فارس صاحب کتابخانه عمومی شده‌اند
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس یکی دیگر از دستاورد‌های این اداره کل در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی را ایجاد محیط فرهنگی در دسترس برای روستاها عنوان کرد و اظهار داشت: پیش از انقلاب به این حوزه هیچ توجهی نشده بود؛ اما این مهم در انقلاب اسلامی مدنظر قرار گرفت و امروز 50 کتابخانه در روستاهای واجد شرایط استان فارس به خدمات‌رسانی می‌پردازند.
وی با اشاره به ایجاد بخش‌های ویژه در کتابخانه‌های عمومی گفت: بخش ویژه کودک به منظور ترویج فرهنگ مطالعه در دوران کودکی به عنوان یکی مهم‌ترین اهداف نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مدنظر قرار گرفت و امروز 135 بخش کودک مستقل در کتابخانه‌های عمومی وجود دارد و افزون بر این 3 کتابخانه نیز به شکل اختصاصی و با طراحی ویژه کودکان در شیراز به بهره‌برداری رسیده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با بیان اینکه اقشاری همچون نابینایان و ناشنوایان نیز در کتابخانه‌های عمومی کشور سهیم شده‌اند، اظهار داشت: پس از انقلاب به نیاز‌های گروه‌های مختلف توجه ویژه شده است و امروز کتابخانه نابینایان در کتباخانه عمومی رئیس اردکانی شیراز راه‌اندازی شده است و کتابخانه مشارکتی کودکان امید نیز در شهرستان ارسنجان مخصوص روشندلان است.
وی افزود: در کتابخانه عمومی محمد بهمن‌بیگی (بنیانگذار آموزش عشایری) شهر شیراز نیز که پارسال به بهره‌برداری رسید، بخش ویژه ناشنوایان طراحی شده است.
منوچهری در ادامه به راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار نیز اشاره کرد و عنوان داشت: نخستین کتابخانه سیار استان فارس در شهرستان اقلید به نام شهید جواد جمالی در بهمن ماه 1396 به بهره‌برداری رسید. این کتابخانه به همت خانواده خیر کتابخانه‌ساز حاج حسین جمالی و با اهدای یک دستگاه خودرو و تجهیز آن توسط اداره کتابخانه‌های عمومی صورت گرفت.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با اشاره به موضوع جلب مشارکت افراد حقیقی و حقوقی بیان داشت: پس از انقلاب 92 قطعه زمین و ساختمان در فارس به اداره کل کتابخانه‌ها اهدا شده است و خیرین در تاسیس کتابخانه‌ها و واگذاری حق انتفاع بسیار فعال بوده‌اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای چهلمین سالگرد جشن‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: طرح 40 قلم به منظور تجلیل از نویسندگان ارزشی، نمایشنامه خوانی، طرح دسترسی مناطق عشایری به کتاب با عنوان سفیر کتاب،جشنواره قصه گویی جنوب کشور با همکاری استان‌های خوزستان و بوشهر،افتتاح دو کتابخانه و برنامه جذب بانوان به کتابخانه‌های عمومی در دستور کار است.
7375/ 2027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها انقلاب خانواده زمین کتابخانه های عمومی مدیرکل کتابخانه های عمومی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، ضمن بیان این‌که دشمن با تمام قوا پا به جنگ تمام‌عیار فرهنگی علیه کشور ما گذاشته است، اظهار کرد: در جنگ فرهنگی علیه تهاجم دشمن، وظیفه ما عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و اقتضائات روز است که باید در عمل به آن انسجام لازم را داشته باشیم.

محمد طیب صحرایی افزود: هرچند که طی دوران شکوهمند انقلاب اسلامی در جنگ فرهنگی با استکبار شرایط گرانبها و بی‌نظیری رقم خورده است اما به این معنی نیست که عرصه جنگ را رها کنیم و تقابل جبهه حق و باطل تا ختم بشریت و پیروزی جبهه حق ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر به قله نزدیک شده است، تصریح کرد: اینکه معظم‌له تاکید دارند در نزدیک قله هستیم، منظور صرفا قله‌های سیاسی یا اقتصادی و... نیست، بلکه ترکیبی از موفقیت‌های انقلاب است که موضوع فرهنگ هم یکی از آنها محسوب می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: حرکت دقیق و اثرگذار در عرصه فرهنگی نیازمند عمل کردن در چارچوب کار قرارگاهی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه اصلی و شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها نیز در ذیل و به متناظر آن شورای فرهنگ عمومی استان بایستی قرارگاه فرهنگی باشد.

صحرایی تاکید کرد: با تشکیل این قرارگاه و اتحاد می‌توان از پراکنده کاری و دوباره کاری در حوزه فرهنگی استان تا حد زیادی جلوگیری نمود و همانطور که مورد تأکید مقام معظم رهبری است باید در حوزه فرهنگ، کار جبهه‌ای انجام دهیم و همه باید در کنار هم حرکت کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه درزمینه‌ی عفاف و حجاب حداقل ۳۰ سازمان متولی وجود دارد که وظیفه آن‌ها به‌روشنی در قانون مشخص‌شده است، بیان کرد: این سازمان‌ها و نهادها اگر بخواهند فعالیتی را بدون فرماندهی واحد ادامه دهند، قطعاً با شکست مواجه می‌شوند لذا اگر این سازمان‌ها انسجام و همکاری لازم در این حوزه را داشته باشند مشکلات موجود مرتفع خواهد شد.

صحرایی در ادامه ضمن اشاره‌ به شوراها و ستادهای مختلف اجرایی در کشور، افزود: اگر شوراهایی از جمله شورای عفاف وحجاب، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای فضای مجازی و... و ستاد هایی از قبیل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، ستاد اقامه نماز، ستاد برگزاری مراسم مذهبی و... هدف محور باشند برنامه‌ها زودتر به هدف نزدیک خواهد شد.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: توجه به گفتمان سازی در ادارات دولتی و همکاری و همراهی اصناف در بخش‌های خصوصی نیز می‌تواند مسیر گفتگوی مشوق محور و خیرخواهانه را در حوزه‌ عفاف و حجاب در قرارگاه شورای فرهنگ عمومی ایجاد نماید.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228380 برچسب‌ها ایسکانیوز رهبر معظم انقلاب کرمانشاه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است