Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در قوه قضاییه ما در طول برنامه پنجم توسعه اجازه جذب ۴ هزار قاضی را داشتیم که همه آن‌ها جوان هستند.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه دربرنامه تلویزیونی بدون توقف اظهار کرد:در قوه قضاییه ما در طول برنامه پنجم توسعه اجازه جذب ۴ هزار قاضی را داشتیم که همه آن‌ها جوان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول قوه قضاییه افزود: یعنی هر سال به ما اجازه جذب ۸۰۰ قاضی را دادند در برنامه ششم توسعه نیز این اجازه داده شد که ۴ هزار قاضی در ۵ سال جذب کنیم که همه این‌ها جوان خواهند بود این در حالی است که کل قضات ما ۱۲ هزار نفر هستند که از این تعداد ظرف ۵ سال گذشته حداقل ۴ هزار قاضی جوان جذب شدند.

وی ادامه داد: البته ما در خصوص بودجه مشکل داریم و امیدواریم دولت و مجلس در این خصوص عنایت کنند تا در ۵ سال بعدی نیز این رویه ادامه پیدا کند. اجازه استخدام ۳ هزار و ۲۰۰ کارمند هم داده شد که همه این‌ها از جوانان هستند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: در مورد برخی از رده‌های بالایی قوه قضاییه مانند دادستان کل کشور، رئیس سازمان بازرسی، رئیس سازمان ثبت و ... نمی‌توانیم یک دفعه برای مثال یک جوان ۲۵ ساله را رییس دیوان عالی کشور کنیم برای مثال کسی که می‌خواهد به دادگاه تجدید نظر برود و نسبت به دادگاه‌های دیگر اظهارنظر کند نیاز به تجربه دارد.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: البته معاونت آموزش، معاونت پژوهش و بخش جذب ما در خصوص جوان گرایی این کار را دنبال می‌کنند که حتماً از افراد مسن استفاده نکنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص لزوم ارتباط مستقیم با مردم و جوانان بیان کرد: من خودم شخصاً اعتقادم بر این است که اگر این امکان و فرصت باشد هر میزان با عموم مردم در ارتباط باشیم هم به نفع خودمان و هم به نفع مردم است در خصوص قضات و مدیران قضایی نیز هر مقدار بتوانند با جوانان و جامعه علمی ارتباط بیشتری داشته باشند قطعاً بهتر است.

وی افزود: اعتقاد من بر این است که رفتن به جامعه، دانشگاه و حوزه و صحبت کردن با مردم را باید فرهنگ کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره ارتباط با جوانان گفت: آیا این امکان پذیر است که با تمام جوان‌ها در ارتباط بود زمانی که دادستان کل کشور بودم اکثراً پیش از نماز صبح از خانه بیرون می‌آمدم و اذان صبح به مسجد می‌رفتم در مسیر نیز به ۳، ۴ مسجد سر می‌زدم، اکنون نیز اکثر شب‌ها که به خانه می‌روم سر راه سری هم به مسجد می‌زنم، در مورد ارتباط با جوانان من اگر می‌توانستم حداقل در ماه یک دانشگاه را می‌رفتم خیلی خوب است؛ اما واقعاً فرصت نیست.

معاون اول دستگاه قضا ادامه داد: واقعیت این است که به طور متوسط در ماه هیچ شبانه روزی کمتر از ۱۲ ساعت کار نمی‌کنم من زمانی که در ماشین هم نشسته ام کار می‌کنم. اگر می‌توانستم هفته‌ای یکی دو بار ملاقات عمومی با کسانی که با دستگاه قضایی کار دارند داشته باشم خیلی خوب بود، ولی امکان پذیر نیست البته من اینقدر بدهکار این نظام و مردم هستم که منت بر سر کسی ندارم، اما واقعاً فرصت نمی‌کنم.

وی در خصوص نحوه تعیین رئیس قوه قضاییه گفت: رئیس قوه قضاییه بر اساس قانون اساسی باید مجتهد، عادل، آگاه به امور قضایی، مدیر و مدبر باشد برخی از این موارد مانند عدالت و اجتهاد روشن است و پی بردن به آن‌ها سخت نیست، اما در خصوص مدیر و مدبر بودن و آشنا به امور قضایی صورت دیگری است.

آشنایی به امور قضایی دو گونه است یکی مبانی حقوقی و قضایی که کسی هم در قوه قضاییه نباشد می‌تواند به آن آشنا باشد، اما حتماً در امور اداری نیاز به کار و تلاش دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قاضی قوه قضاییه محسنی اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۹۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا

دادستان کرمانشاه گفت : در اجرای برخی برنامه‌های عملیاتی به تعامل و همکاری دادستانی و فراجا نیاز داریم و هدف مشترک تعامل دستگاه قضایی و فراجا، خدمت به مردم و افزایش رضایت‌مندی آن‌هاست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا کریمی امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت _ در نشست تعاملی مقامات ارشد دستگاه قضائی و انتظامی استان ضمن تشریح برنامه‌های عملیاتی ابلاغی دادستانی کل کشور در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در اجرای برخی برنامه‌های عملیاتی، به تعامل و همکاری دادستانی و فراجا نیاز داریم و هدف مشترک تعامل دستگاه قضائی و فراجا، خدمت به مردم و افزایش رضایت‌مندی آن‌هاست.

وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب و تأیید ریاست قوه قضائیه از طرح عفاف و حجاب افزود: دشمنان نظام اسلامی عفت عمومی را نشانه رفته‌اند، لذا دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا حمایت کامل را خواهد داشت و انتظار است مأموران اجرای این طرح ضمن تلاش در جهت اصلاح وضعیت عفاف و حجاب، با تدبیر کامل مراعات حد و حدود و حریم‌ها را نیز داشته باشند.

دادستان کرمانشاه با تشریح برنامه‌های عملیاتی ابلاغی دادستانی کل کشور در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: نظارت الکترونیک محکومین سابقه دار بزه سرقت، راه اندازی سامانه کنترل تردد افراد در مراجع انتظامی، تعیین تکلیف خودروهای فرسوده و رسوبی، دستور جلب‌های صادر شده، استقرار پلیس ویژه اجرای احکام، ایجاد ارتباط الکترونیک بین مراجع قضائی و انتظامی و … از جمله موضوعاتی است که بر اساس سند تحول قضائی به دادستان استان‌ها ابلاغ شده است و با تعامل و همراهی فراجا این موضوعات را عملیاتی خواهیم کرد.

کد خبر 747683

دیگر خبرها

  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند