Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:25:12 GMT

441 دانش آموز ر مراغه از تحصیل بازمانده اند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۹۹۶۹

441 دانش آموز ر مراغه از تحصیل بازمانده اند

مراغه - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش مراغه با تاکید بر لزوم حمایت از دانش آموزان کم بضاعت و بازمانده از تحصیل گفت: در حال حاضر 441 دانش آموز بازمانده از تحصیل در این شهرستان وجود دارد که 86 نفر از آنان به تحصیل بازگشته اند.

به گزارش ایرنا، جلیل اسلامی شنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: توسعه پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیز در همین راستا و در نقاط مختلف این شهرستان انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ارائه مشاوره های آموزشی و تحصیلی برای خانواده های این دانش آموزان انجام شده و کمک هزینه تحصیلی برای این منظور با همکاری و مشارکت خیران پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: اشتغال به کار، ازدواج زودهنگام دانش آموزان دختر، بد سرپرستی، ممانعت والدین از تحصیل، عدم انگیزه، بیماری های صعب العلاج و فوت والدین از عوامل بازماندن دانش آموزان از تحصیل در این شهرستان است.
اسلامی به آمار دانش آموزانی که به دلیل ازدواج بازمانده از تحصیل شدند اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری، با وجود فرهنگ سازی های انجام شده 36 دانش آموز دختر در مقطع متوسطه اول و زیر 14 سال، ازدواج زودهنگام کرده و از تحصیل بازمانده اند.
وی افزود: به رغم ازدواج دانش آموزان دختر، با رعایت قوانین امکان ورود آنها به چرخه آموزشی در مدارس روزانه فراهم است.
وی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش برای حمایت از تحصیل دانش آموزان گفت: هم اکنون در 17 روستای دارای کمتر از پنج دانش آموز در مجموع 126 دانش آموز زیرپوشش دستگاه تعلیم و تربیت قرار گرفته اند.
معاون مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی افزود: همچنین تمهیدات لازم برای ایجاد مرکزی برای نگهداری دانش آموزان دختر نیازمند بی سرپرست یا بدسرپرست با همکاری بهزیستی و آسایشگاه سالمندان خواجه نصیر این شهرستان در حال انجام است.
فرماندار مراغه نیز با اشاره به جایگاه شورای آموزش و پرورش در رفع مشکلات بخش تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: باید در قالب مصوبات این شورا تصمیم گیری های عملی و موثر در توسعه کمی و کیفی آموزشی در این شهرستان انجام شود.
حمید شکری افزود: توسعه فضاهای آموزشی، تکمیل طرح های نمیه تمام عمرانی و اجرای طرح های آموزشی و تحصیلی با همکاری دستگاه های اجرایی و خدمات رسان از اولویت های حوزه تعلیم و تربیت است.
وی ادامه داد: با توجه به وجود برخی مشکلات در این حوزه، نیازمندی های بخش آموزش و پرورش با حضور مسئولان و نخبگان آموزش احصا و شناسسایی شده تا در قالب مصوبات این شورا راهکاری مناسب برای این منظور اندیشیده شود.
هم اکنون بیش از 46 هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در 550 مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش بازماندگان از تحصيل مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت