Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی پیشنهاد کرد وزارت کار از طریق حسابهای یارانه، کارگران فاقد بیمۀ مستحق دریافت سبد کالا را شناسایی کند.

فتح اله بیات  با اشاره به آغاز واریز وجوه بسته حمایت غذایی به حسابهای کارگران، ‌ گفت: بودجه اختصاص یافته برای توزیع بسته‌های حمایتی تنها نیمی از مشمولان قانون کار را پوشش داده در حالی که بیش از ۱۳ میلیون کارگر ایرانی به سازمان تامین اجتماعی بیمه‌ پردازی دارند و از این تعداد تنها ۶ میلیون نفر مشمول دریافت بسته حمایت غذایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که منابع تخصیص یافته کفایت نمی‌کند و باید تامین اعتبار بیش‌تری صورت گیرد تا همه کارگران بیمه شده تامین اجتماعی سبد کالا دریافت کنند، گفت: قرار بود وزارت کار از محل منابع سازمان تامین اجتماعی اعتبار بسته‌های حمایتی کارگران را تامین کند که به دلیل محدودیت منابع این امر با تاخیر همراه شد ولی سازمان برنامه و بودجه کسری آن را واریز کرد تا توزیع بسته‌های حمایتی هرچه سریع‌تر آغاز شود.

بیات ادامه داد: با این حال اعتباری که واریز شده به نسبت کل تعداد بیمه شدگان کافی نیست و بیش از نصف کارگران را پوشش نمی‌دهد که امیدواریم منابع لازم تامین و از طریق تامین اجتماعی به حسابهای کارگران واریز شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی همچنین درباره کارگران فاقد بیمه گفت: وزارت کار از طریق حسابهای یارانه بهتر می‌تواند کارگران فاقد بیمه را که مستحق دریافت بسته‌های حمایتی هستند، شناسایی کند چون کسانی که به یارانه نیاز دارند عمدتا وضع معیشتی مطلوبی ندارند و اگر از دریافت بسته حمایتی محروم شوند بی عدالتی در حق آنها صورت گرفته است.

وی گفت: بخشی از کارگران فصلی و ساختمانی و کارگران شاغل در کارگاههای زیرپله‌ای و صنایع کوچک از بیمه اجتماعی محرومند و بیش از همه به دریافت سبد کالا نیاز دارند.

 رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در پایان درباره مراکز عرضه کالاهای اساسی نیز گفت: در مورد بازنشستگان با توجه به این که الزام و اجباری به خرید از فروشگاه خاصی نبود و امکان برداشت نقدی داشتند می‌توانستند از هر فروشگاهی خرید کنند؛ طبعا اگر در مورد کارگران نیز برداشت نقدی وجه پیش‌بینی شده باشد می‌توانند از تمام مراکز خرید و فروشگاههای کشور از جمله اتحادیه امکان کالای مورد نیاز خود را خریداری کنند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  همه کارگران مشمول قانون کار و شاغلانی که به سازمان تامین اجتماعی بیمه‌پردازی داشته باشند در صورتی که حقوق زیر سه میلیون تومان دریافت کنند و عضوی از اعضای خانواده‌ آنها نیز سبد حمایتی دریافت نکرده باشد، از ابتدای این هفته بسته حمایت دریافت می‌کنند. وجوه بسته‌های حمایتی بر اساس تامین اعتبار صورت گرفته از سوی سازمان برنامه و بودجه به حسابهای کارگران واریز می‌شود و در این مرحله کل رقم پرداختی دولت به سازمان تامین اجتماعی  ۱۴۵۰ میلیارد تومان است که به ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از بیمه شدگان تامین اجتماعی با دریافتی زیر سه میلیون تومان پرداخت می‌شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شادی مالکی در مورد گلایه برخی شهروندان نسبت به افزایش بیش از ۴۵ درصدی نرخ کرایه در برخی خطوط تاکسیرانی گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران این اجازه داده شده است که به صورت میانگین تا ۴۵ درصد نسبت به افزایش نرخ کرایه در سال جدید اقدام شود.

وی با بیان اینکه در برخی از خطوط به دلیل متناسب سازی نرخ کرایه و ماندگاری راننده در خط افزایش یافت گفت: از ۶ خط تاکسی که در قالب ۵۹ پایانه تاکسی فعالیت می کنند، صرفا در کمتر از ۵ درصد، نرخ کرایه از ۴۵ درصد بیشتر بوده و حتی در بسیاری از خطوط کمتر از ۴۵ درصد رشد نرخ کرایه را داشتیم که دقت داشته باشید که خطوط تاکسی نیاز به تغییرمهندسی و حتی تغییر مد دارند.

مالکی ادامه داد: طراحی سامانه جامع برخط در سازمان تاکسیرانی در حال طراحی است و کلیه رانندگان تاکسی می توانندنسبت به ارائه خدمات اقدام کنندو نظارت هوشمندی نیز بر آنها می شود که به زودی این مهم در سطح شهر محقق می شود.

وی در مورد وضعیت بیمه رانندگان تاکسی با بیان اینکه تاکسی ها سهم ۱۸ درصدی در چرخه حمل ونقل عمومی تهران دارند بگونه ای که روزانه حدود۳ و نیم میلیون مسافر جابجا می کنند گفت: سال گذشته ۲۲ هزار راننده تاکسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و حتی در سازمان تمام رانندگان بالای ۷۰ سال سن نیز به ثبت نام شدند چراکه تصورمان بر این بود که ممکن است این افراد به روند ثبت نام و نحوه ثبت نام مطلع نشوند و خودمان راسا آنها را بیمه تکمیلی کردیم.

مالکی ادامه داد: ۱۰ هزار راننده تاکسی در شهر تهران فعال هستند که این رانندگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و ما به صورت جدی در مورد بیمه تامین اجتماعی این رانندگان پیگیر هستیم و امیدواریم از ظرفیت های دولت بهره ببریم تا این مهم محقق شود.

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج