Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان شنبه شب در مراسم اختتامیه همایش فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان در چابهار گفت: این استان ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه گذاری دارد و باید مسئولان همگام با مردم تمام موانع و مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی را در این استان بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای سرمایه گذاری در حوزه افزایش تولید ملی و ایجاد اشتغال پایدار مسئولان باید گام‌های مثبتی در این زمینه بردارند تا سبب توسعه همه جانبه و رفع بیکاری در این استان پهناور شود.

وی بیان کرد: راه اندازی منطقه آزاد سیستان، فعال شدن بازارچه‌های مرزی، فعالیت مناطق ویژه اقتصادی در میرجاوه و ایرانشهر، تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی می‌توانند در بحث اشتغال و توسعه سیستان و بلوچستان نقش موثر داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عملیات اجرایی فرودگاه بین المللی چابهار بزودی آغاز می شود که این امر تاثیر بسزایی در بر طرف کردن مشکلات جابجایی مسافر در این شهرستان دارد.

موهبتی با بیان اینکه منطقه آزاد چابهار بعد از گذشت ۲۰ تا ۲۵ سال مرز دریایی، هوایی و زمینی ندارد و تاکنون موفقیت لازم را حاصل نکرده است، افزود: این مشکل با الحاق بنادر شهیدبهشتی و کلانتری و افزایش محدوده این منطقه مرتفع می‌شود.

وی گفت: مطالبه جدی مردم رفع مشکلات است که در این همایش اعلام می‌کنم که هیچ مسئولی حق ندارد با سرمایه گذاران تعامل و همکاری لازم را نداشته باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تمام موارد مطرح شده در پنل‌های مختلف در این همایش از مصوبات هستند و در اسرع وقت کارگروهی به ریاست استاندار در مرکز استان برای تسهیل در کار سرمایه گذاری تشکیل می‌شود.

وی بر تکمیل راه آهن چابهار به زاهدان تاکید کرد و افزود: توسعه سیستان و بلوچستان بدون زیرساخت‌های حمل و نقل و ورود سرمایه گذاران ممکن نیست و باید همه برای حل و پیگیری مشکلات گام برداریم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عملیات اجرایی فرودگاه چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان کمیسیون عملیات مرزبانی سیستان و بلوچستان در دفتر فرماندهی هنگ مرزی جکیگور برگزار شد.

این کمیسیون به ریاست سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان و دیگر مسؤولان شامگاه روز گذشته (جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه) برگزار شد. فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان نقاط حساس و دوردست حوزه هنگ مرزی جکیگور را ارزیابی کرد.

شجاعی در این بازدید از گروهان مرزی کستک هنگ مرزی جکیگور، با تجلیل از خدمات شایسته و اثربخش مرزداران در تأمین نظم و امنیت منطقه، گفت: حفظ امنیت، مهم‌ترین و اصلی ترین مأموریت ماست که مرزداران خستگی‌ناپذیر همواره با شایستگی و توانمندی در حفظ  آن، ثابت قدم و موفق بوده‌اند و خواهند بود.

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اشراف اطلاعاتی و اهتمام به رعایت اصول تأمینی در حفظ و حراست مرزها را لازمه موفقیت در مأموریت‌ها دانست و بیان کرد: به همه مسائل مرزی باید با دید امنیتی نگاه کرد و روزمرگی در یگان‌های مرزی نباید باعث بی‌انگیزگی و بی‌اهمیتی ما نسبت به حساسیت وظیفه‌مان در قبال حفظ و حراست از مرزها شود.

وی مرزبانان را منشأ خدمات بسیاری مهمی از جمله امنیت دانست و افزود: امیدواریم همواره مرزداران موفق، سربلند و سلامت باشند و این امنیت همچنان مستمر و ادامه داشته باشد.

شجاعی با اشاره به اینکه افزایش احساس امنیت در جامعه بستگی به اقتدار و آمادگی مرزبانان و مرزداران دارد، اظهار کرد: یک مامور جدا از وظیفه‌ای که در برقراری نظم و آرامش جامعه دارد همیشه برای مردم الگو است و باید مراقب رفتار خود باشد.

به گزارش ایسنا به نقل روابط عمومی مرزبانی استان، وی توجه به امر آموزش را بسترساز ارتقای توان عملیاتی دانست و افزود: ارتقای توان عملیاتی در کنار توسعه کمی و کیفی برنامه‌های آموزشی، راهبردی مطمئن در آرامش‌بخشی اجتماعی و به ارمغان آوردن امنیت برای مردم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد