Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@17:17:26 GMT

دولت اعتقادی به خصوصی‌سازی ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۲۰۴۱

دولت اعتقادی به خصوصی‌سازی ندارد

کاهش ۴۶.۶۷ درصدی منابع حاصل از واگذاری شرکت‌های دولتی در بودجه ۹۸ نسبت به قانون بودجه سال ۹۷، نشان‌دهنده کاهش روند خصوصی‌سازی بوده و تائیدکننده این اعا است که دولت تدبیر و امید اعتقادی به خصوصی‌سازی ندارد. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر و امید برخی این موضوع را مطرح کردند که "دولت اعتقادی به خصوصی‌سازی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" برخی هم این مورد را رد کردند و گفتند بعد از پایان فعالیت دولت تدبیر و امید و کارنامه‌ای که در این خصوص از دولت بجای خواهد ماند، متوجه می‌شویم که دولت حسن روحانی به خصوصی‌سازی اعتقاد داشته است یا نه!

حالا حدود شش سال از عمر 8 ساله دولت تدبیر و امید می‌گذرد و رنگ رخساره واگذاری‌ها و خصوصی‌سازی در کشور تائیدکننده این موضوع است؛ از حواشی پیرامون پوری حسینی، رئیس شش سال گذشته سازمان خصوصی‌سازی(یا به قول خودش یک اصلاح‌طلب شناسنامه‌دار) که همزمان با آغاز بکار دولت رئیس این سازمان شد گرفته تا مشکلات بودجود آمده برای شرکت‌های واگذار شده و به تازگی نیز اعداد و رقم‌های بودجه سال 98.

از این رو نگاهی به بودجه سال آینده نشان می‌دهد کاهش 46.67 رصدی منابع حاصل از واگذاری شرکت‌های دولتی نسبت به قانون بودجه سال 1397 که توسط دولت تدبیر و امید پیشنهاد شده است، می‌تواند نشان‌دهنده کاهش روند خصوصی‌سازی باشد و این ادعا را بار دیگر تائید کند که دولت تدبیر و امید اعتقادی به خصوصی‌سازی ندارد.

این در حالی است که به باور کارشناسان فرآیند کاهش خصوصی‌سازی و واگذاری سهام شرکت‌های دولتی یکی از استراتژی‌های مهم دولت طی سال های اخیر بوده است که کاهش منابع حاصل از واگذاری شرکت‌های دولتی نسبت به لایحه بودجه سال 1397 و افت 41.46 درصدی خصوصی‌سازی در سال 98 هم این موضوع را تائید می‌کند.

از این رو به اعتقاد کارشناسان با کاهش حضور بخش خصوصی در اقتصاد و افزایش اندازه دولت، اقتصاد کشورها در میان مدت و بلندمدت در مسیر رونق قرار نمی‌گیرند و عدم بهبود وضعیت اقتصاد کلان موجب بهبود عملکرد بازار سهام نخواهد شد.

از این رو باید منتشر ماند و دید عاقبت خصوصی‌سازی در دولت تدبیر و امید که این روزها وزیر اقتصادش هم به پوری حسینی(به عنوان پرحاشیه‌ترین رئیس تاریخ خصوصی‌سازی کشور اعتقاد ندارد)، به کجا خواهد کشید!

خصوصی‌سازی روی هواست!پوری حسینی: عافیت‌طلب نیستمریاست دبیرخانه اجرایی شورای عالی اصل 44 از پوری حسینی گرفته شدپوری حسینی: بابت هر یک از واگذاریها باید به دادگاه برویمفرق پوری حسینی دهه 80 با دهه 90بررسی پرونده واگذاری گوشت اردبیل به پوری حسینی توسط حراست وزارت اقتصادپوری حسینی: نقل قولم از دادستان اردبیل برداشت شخصی بود

انتهای پیام/

R32365/P/S7,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان خصوصی سازی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • بازیان: امروز روز پیشرفت فوتبال ایران خواهد بود
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند