Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت اختراع احسان دادخواه‌خیابانی، محقق دانشگاه تبریز fh عنوان «بتن سبک سازه‌ای پرمقاومت نورگذر (ELASTICON)» از سوی سازمان جهانی مالکیت فکری ثبت جهانی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت اختراع احسان دادخواه‌خیابانی، محقق دانشگاه تبریز تحت عنوان «بتن سبک سازه‌ای پرمقاومت نورگذر (ELASTICON)» از سوی سازمان جهانی مالکیت فکری ثبت جهانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  دادخواه‌خیابانی، مجری این طرح با اعلام این خبر گفت: ساخت و تولید بتن سبک سازه‌ای پرمقاومت نورگذر با استفاده از تکنولوژی نانو است که اخیرا ثبت جهانی آن به صورت PCT با ایندکس ثبت جهانی اختراع PCT Manufacture process of High strength structural lightweight transparent concrete در WIPO شده است.

وی گفت: این طرح همچنین در چهل و ششمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی اختراعات ۲۰۱۸ ژنو در بخش عمران و معماری، موفق به کسب مدال طلای این دوره مسابقات شده بود.

دانشجوی دکتری زلزله دانشگاه تبریزمطرح کرد: هدف از ساخت این بتن، بیشتر بهبود رفتار بتن سبک سازه‌ای بوده به طوریکه جزو بتن‌های پرمقاومت است و قابلیت گذردهی نور را نیز داراست.

لازم به ذکر است، این اختراع حاصل تلاش نزدیک به ۳ سال احسان دادخواه خیابانی، مجری طرح و دانشجوی دکتری زلزله دانشگاه تبریز، حسن نمازی ربطی استاد شیمی دانشگاه تبریز و محمد خیراللهی دهخوارقانی دانشجوی دکتری سازه دانشگاه صنعتی سهند است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان جهانی مالکیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

 رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان تفاهم نامه مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شد.

 زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش‌های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

رئیس دانشگاه مراغه گفت: ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • روزی به نام تلفن!
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی