Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@21:34:07 GMT

بانک‌ها باید نگاه خود را به روستاها عوض کنند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۴۵۸۱

بانک‌ها باید نگاه خود را به روستاها عوض کنند

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان گفت: دهه پیش‌رو دهه روستاها است و بازگشت به روستاها را خواهیم داشت و در بازدیدهایی که دیده‌ام بازگشت به روستاها به سرعت در حال انجام است چراکه بحث گردشگری در برخی روستاها در حال انجام است و موجب می‌شود تا افراد به روستاها بازگردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سعید انصاری در نشست مشترک شورای استان با مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان، اظهار کرد: هیچ چیز بهتر از شفافیت نیست آنالیز کردن کارها و شفافیت موجب پیشبرد اهداف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از موقعی که مسئولیت مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری در استانداری قبول کردم با توجه به تجربه در سه دهه متوجه شدم هیچ مدیری و کارشناس و کارمندی کارش شاخص نمی شود مگر اینکه کار ویژه انجام دهد کارهای روزمره که باید انجام شود نیازمند کارهای جدید هستیم ما باید به سوی همفکری با یکدیگر حرکت کنیم.

وی افزود: هدف گذاری توسعه همه جانبه روستا است، برنامه ریزی نیازمند اطلاعات است و به همین دلیل نیازمند بانک اطلاعاتی قوی هستیم. سامانه ای نرم افزاری را تشکیل داده ایم تا بر اساس آن مشکلات احصا و رفع شده و پتانسیل‌های هر روستا مشخص شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: کلیات مشکلات روستاها را همه می‌دانیم ولی چرا برخی مشکلات پس از ۲۰ سال همچنان مانده است، چون مشکلات اولویت بندی نشده بود، امروز باید اولویت‌ها مشخص شود و منابع و اعتبارات نیز برای آنها در نظر گرفته شود.

انصاری تصریح کرد: اگر ما مشکلات را اولویت بندی کنیم می توانیم اعتبارات را در طول سال بر مشکلات اولویت اول متمرکز کنیم متاسفانه نبود اولویت در روستاها اصل است و این مشکلات تا به امروز مانده است.

وی با اشاره به اینکه هدف همکاری در کنار هم است و اگر اینگونه نباشد حرکت رو به جلو نخواهیم داشت، گفت: سوال این است که چرا امروز مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در این جلسه حضور ندارند بعد متوجه شدم در سازمان همیاری‌های شهرداری‌ها و روستاهای کشور حضور دارند و دلیلش هم این است که سازمان همیاری‌ها با بنیاد مسکن اختلافاتی دارند که طبیعی است و باید با تعادل این موضوع را پیش ببرند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان تاکید کرد: طبق قانون مجلس شورای اسلامی حق تفکیک به دهیاری‌ها سپرده شده و هیچ کجا به حق و سهمی اشاره نشده است. در رابطه با قیر که سهمیه دولتی است و به دلیل اینکه دهیاری ها اجرایی نیستند در اختیار بنیاد قرار داده می شود و آن را تقسیم می‌کنند. این فرایند مشکلاتی را به وجود آورده است. چرا که در آن تفاهم نامه به نوعی آورده بنیاد مشخص نیست و پیمانکار نیز به دهیاری‌ها تحمیل می شود، بین نسبت قیر و آسفالت نیز سوالاتی مطرح می شود.

انصاری ادامه داد: طرح هادی از وظایف بنیاد است، اما نقشی روسای بخش در نظارت طرح‌های هادی وظیفه دارند که متاسفانه دعوت نمی شوند و امیدواریم در آینده مطرح شود. خواسته اعضای شورای بخش روستا و دهیار باید در طرح هادی دیده شود این طرح یعنی هدایت روستا طی ۱۰ سال آینده، خواسته به حق روسای روستاها دیده نمی شود.

وی تاکید کرد: دهه پیش‌رو دهه روستاها است و بازگشت به روستاها را خواهیم داشت و در بازدیدهایی که دیده‌ام بازگشت به روستاها به سرعت در حال انجام است چراکه بحث گردشگری در برخی روستاها در حال انجام است و موجب می‌شود تا افراد به روستاها بازگردند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه بانک‌ها باید نگاه خود را به روستاها عوض کنند، تاکید کرد: در طرح هادی در اساسنامه بنیاد و قوانین هزینه طرح‌های هادی با بنیاد است، و اعلام می‌شود که این طرح یک ماه انجام پذیر است، اما نمی‌دانم چرا روستاهایی که آماده بازنگری طرح هادی هستند همچنان به ما فشار می‌آورند. ما در بنیاد نیازمند شفاف‌سازی هستیم اینکه زمین‌های طرح هادی که توسط بنیاد به فروش می‌رسد چگونه مصرف می‌شود اعتبارات چگونه است و این اتفاق مهمی است که با یک مقدار شفافیت در کار بنیاد می‌شود کارها را بهتر پیش برد.

انصاری خاطرنشان کرد: مسئول وقتی از طرف یک جمعیت زیادی مورد سوال واقع می شود معلوم است یک جای کار نیازمند حل شدن است .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روستا منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه‌هایی چون شهرداری و دهیاری امروز باید بیش از پیش تمرکز خود را بر روی ارزش‌افزوده تولید و ثروت معطوف کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم در حوزه تولید ثروت موفق عمل کنیم، حتماً باید مبنایی در این زمینه در درازمدت داشته باشیم.

وی از افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری‌های استان خبر داد و با اشاره به اینکه این افزایش در طول ۲.۵ سال گذشته اتفاق افتاده است، افزود: برای اینکه بتوانیم این مهم را تداوم بخشیم، باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی را با توجه به درآمدهای پایداری که در این مجموعه وجود دارد، انجام دهیم.

استاندار زنجان از شوراها به عنوان ابتدایی‌ترین ساختار مردم‌سالاری دینی یاد کرد و با بیان اینکه رویکرد امروز مسؤولان باید خدمت‌گزاری به مردم باشد، اظهار کرد: خوشبختانه بعد از گذشته سال‌ها از تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، امروز شاهد به بلوغ رسیدن این نهاد مردمی و عملکرد موفق آن نسبت به ادوار گذشته هستیم.

وی با یادآوری اینکه بی‌تردید از زمان شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا اقدامات خوبی در شهرها و روستاها به واسطه این نهاد مردمی انجام شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نهاد مردمی توانسته است طی ۲.۵ سال گذشته عملکرد خوبی را از خود به جا بگذارد.

افشارچی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای استان، لحاظ شدن ارزش‌افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سرجمع مالیاتی است، ادامه داد: سال گذشته در همین راستا ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که این رقم در سال‌های آینده با بودجه عمرانی برابری کرده و به رقم بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

استاندار زنجان در ادامه، نام‌گذاری شعار سال را همانند سال‌های گذشته بسیار هوشمندانه عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهمی که استان در اولویت کارهای خود قرار داده، موضوع نظام خوشه روستاها است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است تا بتواند با همراهی دستگاه‌ها آن را محقق کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه موضوعاتی چون بهره‌وری آب در روستاها، حرکت روستاها به سمت مولد شدن، لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و … جزو اولویت‌های استان بوده و دولت برای تحقق آن برنامه‌ریزی کرده است، یادآور شد: علاوه بر همه این موارد، تلاش داریم تا مردم استان به ویژه شهرهای زنجان، قیدار، ابهر و خرمدره به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6088503

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران