Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطفا برای دیدن فیلم واقعی جراحی روی لینک انتهای مطلب کلیک نمایید.

بعضی وقتها اشخاصی  که قصد ایمپلنت دارند فاصله زمانی زیادی رو بین کشیدن دندان های خود و کاشت ایمپلنت ایجاد می کنند که این کار اصلا توصیه نمیشه و باعث می شود طول درمان موفقیت آمیز نباشه و لثه و استخوان فک و دهان ایمپلنت را پس بزند. برای اینکه با مشکل پس زدن ایمپلنت مواجه نشوید  می توانید از روش های متفاوتی کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانستنی هایی پیرامون ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان ها به این صورت است که درون استخوان فک یا همان دهان ولثه قرار داده می شود که جنس آن تیتانیوم خالص است و برای نگهداشتن روکش های موجود که قرار است  جای تاج دندان قرار داده شوند جایگزین ریشه دندان  می شوند استفاده میگردند. سپس بعد از اینکه به وسیله ی استخوان فک ریشه های مصنوعی پیوند خوردند، روی این ریشه ها ی پیوند خورده دندانهای جدید نصب می گردد و مطمئن باشید این دندادن ها بسیار طبیعی بوده اند و کاملا شبیه به دندادن های طبیعی یک انسان مشاهده می شوند.

روکش های دندان به طور ثابت با استفاده از چسب مخصوص دندانپزشکی به ایمپلنت متصل می شوند. همین طور هنگاهمی که گیر کافی در دهان برای دندانهای ایمپلنت شده مصنوعی شخص بیمار وجود نداشته باشد، از ایمپلنت های بسیار نازک یا حتی مینی ایمپلنت ها برای اینکه ایمپلنت ثابت و پایدار نگداشته شود  به جای محل گیرمی توانید دندان مصنوعی  یا همان ایمپلنت استفاده نمایید.

قبل از اینکه بخواهید اقدامی برای ایمپلنت دندادن هایتان کنید با دندانپزشک خود این روش ترمیمی را درمیون بگذارید. یکی از مواردی که حائز اهمیت است استخوان فک و دهان و لثه ها سالم باشند و بیمار سلامت جسمانی  برخوردار باشد. اگر شخص سابقه بیماری هایی مثل سابیدگی یا براکسیسم ندانها یا بیماری های مزمن یا دیابت و …داشته باشند، درمان ایمپلنت ممکن است موفقعیت آمیز نباشد.

در اشخاص مختلف میزان اینکه عمل ایمپلنت موفقعیت آمیز باشه  متفاوت است که به علل گوناگونی بستگی دارد. حتی این تفاوت در فک های بالا و پایین برای ایمپلنت وجود دارد. درصد موفقیت  آمیز بودن ایمپلنت دندانینود به طور متوسط  ۵% اعلام شده است.

اگر دندان از بین رفته غیر عفونی و سالم باشد و اینکه استخوان فک  بخاطرعفونت از بین نرفته باشد، برای عمل ایمپلنت و جایگزینی همزمان درصد موفقعیت بالایی هست.

دندانهای عقبی دهان که در انتهای فک قرار دارند که اکثرا و به طور معمول دارای  چند ریشه هستند و اولین دندان های بزرگ قسمت عقب  دهان که دارای دو یا سه ریشه هستند، جای گذاری ایمپلنت بلافاصله بعد از کشیدن دندان امکان پذیر نمیباشد و زمان مناسب آن حداقل ۶ هفته است.

بعد از کشیدن دندان، استخوان فک به مرور زمان از بین خواهد رفت. دندانپزشک خوب تلاش میکند تا بلافاصله بعد از فراهم شدن امکانات، ایمپلنت را در جای کشیده شده نصب کند.

ویژگی های داشتن ایمپلنت دندانی

ایمپلنت های دندانی  برای اشخاصی از قبیل زیر مناسب است:

– اشخاصی که با دندان مصنوعی متحرک نمی توانند مواد غذایی  را خوب بجوند.

– اشخاصی که  تمایلی برای استفاده از دندان مصنوعی متحرک ندارند و همین طور دندان هم ندارند.

– اشخاصی که به بریج  یا پروتز ثابت و پایدار نیاز پیدا کرده اند اما  نمی خواهند جای خالی دندانی که از بین رفته و آن را کشیده  اند در کنار دندان های سالم اشان از بین برود یا تراشیده شود.

– اشخاصی که دوست دارند دندانهایی شبیه به بهم و زیبا و یکدست و طبیعی داشته باشند.

چه اشخاصی برای دریافت ایمپلنت دندانی ویژگی های مناسبی را ندارند؟

به خاطر اینکه د تکنولوژی پیشرفت چشمگیری داشتیم ایمپلنت، امروزه  اشخاص زیادی به انجام این روش درمانی  برای دندان های خودشان  علاقه مند می شوند معمولا اگر شخص در کشیدن دندانها و پروتز ثابت و پایدار مشکلی نداشته باشد و سیستم بدن آن هم به طور کامل سالم باشد، می تواند داوطلب دریافت ایمپلنت باشد.

در انجام ایمپلنت های دندانی چه نکاتی را باید در نظر بگیرید؟

اکثر ایمپلنت هایی که انجام می شود در یک جلسه  جایگزاری  می شوند وبعد از آن شخص برای معاینه و چکاپ میرود تا زمانی که وقت انجام دادن پروتز یا قسمتی از دندانی ایمپلنت  برسد ودر این قسمت جایگزین دندان دائمی ایجاد گردد . در بعضی از موارد ممکن است استخوان فک آن شخص ضعیف باشد در این صورت بایستی با مواد  اولیه و مفید استخوانی تقویت شود ، که این اتفاق ممکن است قبل از جایگذاری ایمپلنت ها د رجای خالی صورت گیرد و یا اینکه در حین قراردادن آنها.

لطفا برای دیدن فیلم واقعی جراحی روی لینک زیر کلیک نمایید.

منبع: ایمپلنت

ایمپلنت چیست بهداشت دهان و دندان خرید رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی ارزان عکس ایمپلنت دندان مراحل ایمپلنت دندان ۱۳۹۷-۱۰-۳۰مدیر

منبع: ساتین

کلیدواژه: بهداشت دهان و دندان خرید رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟

آفتاب‌‌نیوز :

فرناز مشیری متخصص زنان و زایمان، با بیان اینکه کمبود ویتامین D در میان زنان و مردان کشور شیوع دارد و می‌تواند آسیب‌های فراوانی برای سلامت ایجاد کند، افزود: کمبود ویتامین D باعث برخی اختلالات باروری و تخریب یا کاهش تعداد اسپرم در آقایان و بروز ناباروری می‌شود.

وی گفت: ویتامین D محلول در چربی است و بیماری‌های دیابت، ام اس، آلزایمر و بروز برخی موارد سقط جنین نیز با کمبود این ویتامین در بدن ارتباط مستقیم دارد.

عضو هیأت درمانی دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از ابتلاء به بیماری آلزایمر به دلیل کمبود ویتامین D در بدن سالمندان، افزود: میزان دقیق این ویتامین در بدن باید به وسیله آزمایش خون سنجیده شود، ولی اگر آلزایمر بر اثر کمبود این ویتامین بروز کند، تقریباً غیر قابل درمان و کنترل خواهد.

مشیری تاکید کرد: خوردن یک دوز واحد از ویتامین D مثلاً دوز پنجاه هزار در طول ماه یا هر دو هفته یکبار اشتباه است و پیامد‌های خاص خود را دارد.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی با بیان اینکه مصرف تزریقی و یا دوز بالای خوراکی برای افراد دچار کمبود ویتامین D یا سو جذب باید طبق دستور پزشک تجویز شود، گفت: البته آمپول‌های خوراکی نیز در دنیا وجود دارد که بهتر است.

وی افزود: خوردن قرص یا کپسول ژله‌ای ویتامین D با دوز پنجاه هزار در فواصل زمانی طولانی (ماهانه یا هفتگی) موجب افزایش حجم ناگهانی این ویتامین در خون شده و سپس سریع کاهش پیدا می‌کند.

مشیری با بیان اینکه مصرف قرص خوراکی هزار واحدی ویتامین D برای افرادی که کمبود آن را دارند به طور مستمر هر شب قبل از خواب توصیه می‌شود، گفت: خوردن ویتامین D در طول صبح یا ظهر توصیه نمی‌شود، ولی متأسفانه عده‌ای از مردم آن را اشتباه مصرف می‌کنند؛ باید دانست که مؤثرترین زمان خوردن آن شب است.

این فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی و زیبایی زنان با تاکید بر مصرف میزان مناسبی از این ویتامین، افزود: هورمون پاراتیروئید به طور شبانه از غده کوچکی پشت غده تیروئید ترشح می‌شود که وظیفه آن افزایش کلسیم خون است؛ بدین ترتیب مواد معدنی استخوان نیز همراه با کلسیم طی همین فرآیند جدا می‌شود (سونامی استخوان)؛ در نهایت کمبود کلسیم و املاح معدنی در استخوان یکی از علل مهم پوکی استخوان است.

عضو انجمن متخصصین زنان ایران تصریح کرد: وقتی قرص ویتامین D با دوز هزار واحد یا طبق تجویز پزشک هر شب به طور ثابت مصرف می‌شود جلوی تأثیر بد هورمون پاراتیروئید روی استخوان‌های بدن را می‌گیرد.

مشیری تاکید کرد: مصرف انواع داروی تقویتی، مکمل یا ویتامین‌ها مانند شمشیر دو لبه است، ولی اگر درست و در جایگاه خود استفاده شود اثرات سودمندی خواهند داشت؛ مصرف زیاد و یا کمبود آن در بدن آسیب‌های جبران ناپذیر مربوط به خود دارد.

وی در پایان یادآور شد: ویتامین D باید به مقدار مناسب، هر شب مصرف شود تا جلوی تأثیر "سو" هورمون پاراتیروئید بر روی استخوان‌ها گرفته شود.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • آخرین خبر از تغییرات مدیریتی در استقلال بعد از واگذاری سهام
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • جراحی زیبایی کامران نجف‌زاده؛ از عمل بینی تا کاشت مو!