Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز از تدوین اسناد و مدارک پزشکی دوران دفاع مقدس در بیمارستان گلستان اهواز خبر داد.

به گزارش ایسنا، میثم معزی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس به عنوان گنجینه‌ای عظیم و گرامی برای نسل‌های متمادی، از ارزش معنوی و فرهنگی ویژه‌ای برخوردار است و این لطف بزرگ خداوند است که بیمارستان بزرگ گلستان اهواز روزگاری از حضور رزمندگان و دلاورمردان غیور ایران زمین معطر و مفتخر بوده است لذا برای ماندگاری این گنجینه، شایسته دانستیم تا بهترین فعالیت‌ها در قالب طرح ساماندهی و تدوین آرشیو دوران دفاع مقدس اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان این مطلب افزود: وجود بیش از ۴۰۰ هزار کارت ارجاع دوران جنگ تحمیلی، حدود ۵۰ هزار پرونده مجروحیت و بالغ بر ۱۱۴ دفتر پذیرش و امداد رزمندگان و مجروحان بمباران‌ها و حمله‌های موشکی، بیانگر نقش کلیدی و مؤثر بیمارستان گلستان اهواز در آن دوران است که در این طرح کوشیده شده مطابق استاندارد، تحت نگهداری و بایگانی قرار داده شود.

معزی در خصوص دیگر مراحل ساماندهی اسناد پزشکی ایثارگران در بیمارستان گلستان اهواز گفت: به غیر از توسعه‌ فضای فیزیکی، فعالیت‌های مؤثری همچون ایجاد فضای استاندارد و با تهویه مناسب برای بایگانی و اسکن پرونده‌های دوران دفاع مقدس که تا پیش از این با وجود رطوبت، گرمای شدید و آلودگی هوا، شرایط نامناسبی داشت، افزایش ضریب امنیت اسناد در مقابل تهدیدهایی همچون سرقت، جعل و دستبرد، جعل، و همچنین رطوبت، گرما، گرد و غبار و آتش‌سوزی را تا حد قابل توجهی بالا برده است.

رئیس بیمارستان گلستان اهواز افزود: این پروژه در سال ۹۵ آغاز و متأسفانه پس از مدت کوتاهی متوقف شده بود که اینجانب بلافاصله پس از توفیق خدمتگذاری به عنوان ریاست بیمارستان گلستان، با توجه به اهمیت موضوع، این طرح ساماندهی، تفکیک و بایگانی اسناد جنگی را در دستور کار قرار دادم و بحمدالله هم اکنون با پیگیری مجدانه و همه‌جانبه‌ همکاران بیمارستانی، در کوتاهترین زمان ممکن، پیشرفت‌های مفید و ماندگاری در این زمینه صورت گرفته است.

وی ادامه داد: کار جدا سازی حدود ۵۰ هزار پرونده پزشکی مربوط به دوران دفاع مقدس از پرونده‌های عادی، به عنوان اسناد و مدارک ارزشمند جنگ، جهت نگهداری بهتر مطابق استاندارد که بیش از یک سوم آن برای تبدیل به اسناد الکترونیکی، اسکن شده و به زودی تکمیل خواهد شد و همچنین تفکیک تعداد ۱۱۴ دفتر پذیرش و امداد مجروحان بر اساس سال و ماه و روز، به منظور سهولت بیشتر در پاسخگویی و ارائه مدارک به متقاضیان، انجام شده است.

معزی گفت: ضمناً بیش از ۴۰۰ هزار کارت اندیکس (کارت ارجاع پرونده) در بخش اسناد پزشکی دوران دفاع مقدس بیمارستان گلستان وجود دارد که حدود ده هزار کارت آن تا به‌ حال اسکن شده است و همچنین با اصلاح و توسعه‌ فضاها، کار جستجوی و بازیابی اسناد پزشکی برای متقاضیان سوابق تسهیل شده و بخش ویژه پذیرش و جوابگویی به ایثارگران نیز ایجاد شده است.

رئیس بیمارستان گلستان اهواز تسریع در امر تصویربرداری از کارتهای ایندکس جنگی و تفکیک دفاتر پذیرش و امداد جهت جستجوی دقیق‌تر سوابق را از دیگر مزایای این طرح برشمرد و افزود: تا قبل از اجرای این پروژه، مدت زمان پاسخگویی به متقاضیان گاه به ۲۰ روز می‌رسید اما اکنون به حداکثر سه روز کاهش یافته چرا که این فرآیند بلافاصله پس از دریافت اطلاعات کامل از درخواست کنندگان سوابق و ارائه کد رهگیری، آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: فعالیت‌های ماندگاری همچون تهیه شناسنامه دفاتر، جهت حفظ قدمت این آثار و صحافی دفاتر پذیرش و امداد آن دوران انجام شده و دفتر ویژه‌ای برای ثبت خاطرات دوران مجروحیت مراجعان ایثارگر قرار داده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان دفاع مقدس منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • (عکس) تهران قدیم؛ کاخ گلستان ۷۷ سال قبل
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران