Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@16:33:26 GMT

فعالیت ۵۰ فروشگاه بزرگ در استان یزد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۵۱۶۱

فعالیت ۵۰ فروشگاه بزرگ در استان یزد

مسئول فناوری و اطلاعات اتاق اصناف یزد گفت: تاکنون از ۵۰ فروشگاه‌ بزرگ شناسایی شده در استان 35 مورد پروانه‌دار هستند و صدور پروانه واحد نیز در دست اقدام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، مجید حداد در خصوص فروشگاه‌های بزرگ در یزد گفت: فروشگاه‌های بزرگ به دو دسته تقسیم می‌شوند، فروشگاه‌های صرفا بزرگ که تنها یک واحد در شهر فعالیت دارند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای که مجموعه فروشگاه‌هایی هستند که در سطح شهر پراکنده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای اتحادیه کشوری دارند و پروانه کسب را از تهران باید دریافت کنند ولی پروانه فروشگاه‌های بزرگ در استان توسط اتاق اصناف صادر می‌شود که تاکنون از 50 فروشگاه‌ بزرگ شناسایی شده در استان 35 مورد پروانه‌دار هستند و صدور پروانه واحد نیز در دست اقدام است.

پرداخت مالیات ارزش افزوده برای جلوگیری از متضرر شدن خرده فروشان

مسئول فناوری و اطلاعات اتاق اصناف یزد در خصوص ارزان فروشی در فروشگاه‌های بزرگ گفت: اکثر فروشگاه‌های بزرگ مستقیما اجناس و کالاها را از کارخانجات و شرکت‌ها خریداری می‌کنند که به دلیل میزان خرید زیاد به آنها تخفیف داده می‌شود و از این تخفیف برای تبلیغ و جلب مشتری استفاده می‌کنند و اجناس را با قیمت پایین‌تری عرضه می‌کنند، ولی فروشگاه‌های کوچک و مغازه‌ها اجناس را از واسطه‌ها خریداری می‌کنند و به همین دلیل قیمت بالاتری دارند.

حداد در خصوص اینکه آیا ارزان فروشی در فروشگاه‌ها موجب ضربه‌زدن به خرده فروشان می‌شود، افزود: قانون این مورد را نیز دیده است بدین صورت که افرادی که اقدام به دریافت پروانه برای فروشگاه‌های بزرگ می‌کنند مشمول مالیات ارزش افزوده می‌شوند و در حال حاضر باید 9 درصد مالیات ارزش افزوده به دولت پرداخت کنند.

وی افزود: یک سری از اشکالات در آئین نامه و قوانین وجود داشت که برای فروشگاه‌های بزرگ متراژ مشخصی تعیین کرده بود که خوشبختانه اخیرا این میزان متراژ برداشته شده است، قبلا زمانی که متراژ یک فروشگاهی که قصد دریافت پروانه داشت مطابق با متراژ تعیین شده برای فروشگاه بزرگ نبود پروانه خرده فروشی برای آن واحد صادر می‌شد و فرد از زیر بار پرداخت مالیات ارزش افزوده شانه خالی می‌کرد که اکنون این نواقص حل شده است و فروشگاه‌هایی که بیش از دو یا سه بسته کالایی عرضه می‌کنند با هر متراژی باشند مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.

لزوم به روز شدن فروشگاه‌های کوچک و خرده فروشان

مسئول فناوری و اطلاعات اتاق اصناف یزد عنوان کرد: با توجه به اینکه مصرف کنندگان با توجه به شرایط اقتصادی موجود بیشتر مایل هستند برای خرید به جایی مراجعه کنند که هم کالاها ارزانتر باشد و هم بتوانند اجناس مورد نیاز خود را یک جا خریداری کنند و از طرفی با ایجاد فروشگاه‌های اینترنتی و خرید راحت از آنها، خرده فروشان و فروشگاه‌های کوچک نیز باید خود را به روز کنند تا همگام با دیگر فروشگاه‌ها پیش بروند و ضربه نخورند چرا که همانگونه که پروانه فعالیت صادر می‌شود پروانه ابطالی واحدها نیز زیاد شده است.

حداد در خصوص نظارت بر فروشگاه‌ها نیز گفت: طبق فصل هشتم قانون نظام صنفی نظارت بر هر گونه تخلف از جمله گران فروشی، عدم درج قیمت، عرضه خارج از شبکه و ... به عهده واحد بازرسی اتاق اصناف است و بازرسان در این زمینه فعال هستند و شکایات را بررسی می‌کنند و چنانچه پرونده تخلفی تشکیل شود به تعزیرات ارجاع و سپس تعزیرات پرونده را بررسی و جریمه برای آن در نظر می‌گیرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده گران‌فروشی لبنیات یک فروشگاه لبنیاتی در این استان به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کرمانشاه مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: شعبه مذکور با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه در خصوص چگونگی تشکیل این پرونده، گفت: بازرسان جهاد کشاورزی پس از کشف تخلف گران‌فروشی، گزارش را به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

شاهی تصریح کرد: هم استانی‌های ساکن در کرمانشاه می‌توانند شکایات و گزارش‌های خود را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat۱۳۵.ir تعزیرات حکومتی ثبت و ارسال کنند.

وی خاطر نشان کرد: بعد از وصول این شکایات و گزارش‌ها بررسی و سپس نتایج به اطلاع آنها می‌رسد.

کد خبر 6099600

دیگر خبرها

  • چینی‌ها اطلاعات و پول ۸۰۰ هزار نفر را سرقت کردند
  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • کد تخفیف اکالا؛ خرید ارزان با ارسال رایگان
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • خرید ویپ و پادهای اورجینال از برند ووپو VOOPOO در فروشگاه ویپ ایران
  • محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی