Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@22:42:53 GMT

راهکار درمانی برای پرش پلک چشم

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۶۱۱۴

راهکار درمانی برای پرش پلک چشم

رکنا: پرش پلک آزاردهنده است در حالیکه می توان با استفاده از این راهکارهای ساده به راحتی این مشکل را رفع کرد.

متخصص مغز و اعصاب گفت: علت اصلی پریدن پلک به طور قطعی مشخص نیست، اما در مجموع عارضه‌ای خوش خیم محسوب می‌شود و معمولا پس از چند روز خود به خود بهبود می‌یابد.

منصوره تقا متخصص مغز و اعصاب درباره علت پریدن پلک یا سایر عضلات بدن اظهار کرد: پریدن عضلاتی مانند پلک به‌خصوص پلک پائین چشم، در واقع انقباض ظریف عضلانی و یک طرفه است؛ این اختلال بسیار شایع به خصوص در بین خانم ‌ها، در اغلب موارد به علت تحریک پذیری عضله پلک ایجاد می‌شود که خود آن ممکن است دلایلی متعدد داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مجموع علت اصلی پریدن پلک به طور قطعی مشخص نیست اما در مجموع عارضه‌ای خوش‌خیم محسوب می‌شود؛ این پرش یا انقباض ظریف عضلانی، معمولا خود به خود پس از چند روز بهبود پیدا می‌کند.

تقا گفت: به ندرت ممکن است این پرش که "میو کیمی" نام دارد علتی خاص داشته باشد اما این احتمال وجود دارد که شروع یک بیماری عصبی، بروز اختلالات چشمی و یا انقباض گسترده‌ عضلات صورت باشد بنابراین در صورت طولانی شدن این انقباضات یا اضافه شدن مشکلات دیگر، مراجعه به متخصصین بیماری‌های مغز و اعصاب ضروری است.

این متخصص مغز و اعصاب درباره عوامل موثر بر تشدید این عارضه بیان کرد: ممکن است اضطراب، استرس و فشارهای عصبی درزندگی روزمره، خستگی زیاد، مصرف زیاد قهوه، بی خوابی، پر خوابی، تنباکو و استعمال دخنایات و همچنین در برخی موارد کم آبی بدن در ایجاد این انقباضات موثر باشد؛ گاهی برخی کمبود‌های معدنی مثل کمبود ویتامین b نیز بر انقباض عضلات اثر دارد.

وی تصریح کرد: عواملی متعدد بر بروز این اختلال دخیل است، پرکاری تیروئید یا اختلالات عملکرد کلیه نیز ممکن است باعث ‌شوند این انقباضات به طور گسترده در قسمت‌های مختلف بدن به وجود بیاید، همچنین مصرف برخی مواد دارویی خاص و یا الکل این انقباضات را القا می‌کند.

تقا درباره راه‌های درمان و مقابله با این عارضه تشریح کرد: در بیشتر موارد خوش خیم که شایعترین حالت است، استراحت، اصلاح شرایط اضطرابی و استرسی، کاهش مصرف قهوه و در برخی موارد و در مراحل اولیه بروز اختلال کمپرس گرم باعث تسریع بهبودی می‌شود.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تجاوز گروهی 4 پسر به دختری در پارکینگ مخروبه عکس های بدون پوشش قتل شوهر توسط زن دوم برای ازدواج با مرد مطلقه + عکس اقدام پلید پسرتهرانی با دوست خواهرش / دختر27 ساله فریب خورده بود+عکس شوهر بی غیرتم می خواست مرا بفروشد / مهنوش در دادگاه اشک همه را در آورد + عکس هولناک ترین عکس از جسدی در پراید پرس شده! +عکس اقدام منشوری 2 جوان در حمله به 2 دختر در ائل گولی تبریز + فیلم و عکس "بسته حمایتی" نگرفته اید اینگونه پیگیری کنید توطئه بی رحمانه مینا 16 ساله و ناپدری پلید برای به زندان انداختن مادر بی نوا 3 سال زندان به خاطر سوار کردن دختر غریبه به ترک موتور مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا عکس های جزغاله شدن 3 ماشین گران قیمت در غرب تهران + جزییات راز کیسه ای بزرگ یک جوان که در خیابان های خلوت آبادان پرسه می زد + عکس لحظه وحشت مسافران هواپیما در آسمان یزد + فیلم جزئیات همسرکشی دلال دلار بعد از پایین آمدن قیمت ارز + در تهران رخ داد اولین فیلم از تیراندازی وحشیانه در ورزشگاه سقز / این فوتبالیست به کما رفت + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: قهوه استرس استراحت پرش ساعت درمانی عکس فیلم مشهد صبح مادر زن دختر حادثه نجات تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید

آفتاب‌‌نیوز :

افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون در واحد حجم را غلظت خون می‌نامند. در صورتی که هموگلوبین در مردان بالاتر از ۱۸ و در زنان فراتر از ۱۶ گرم در دسی لیتر باشد، عارضه غلظت خون رخ داده است. این وضعیت می‌تواند به صورت اولیه و ناشی از بیماری «پلی سیتمی‌ورا» باشد و یا ثانویه به مشکلاتی مانند کاهش اکسیژن رسانی بافتی، بیماری‌های ریوی، ارتفاع بالا، کشیدن سیگار، اختلالات مربوط به هموگلوبین، افزایش تولید اریتروپویتین و تومر‌ها باشد.

افزایش غلظت خون در بدن باعث کند شدن حرکت خون در قلب و رگ‌ها می‌شود که با گرفتگی اندام‌هایی نظیر دست و پا موجب سکته مغزی خواهد شد.

در مورد علائم بروز غلطت خون باید گفت در بعضی از افراد علامتی مشاهده نمی‌شود در برخی نیز مشکلاتی مانند ضعف و بی‌حالی، سردرد، سبکی سر، اختلالات بینایی، تنگی نفس، خارش‌های پوستی به ویژه بعد از استحمام. قرمزی صورت و ورید‌های برجسته چشم‌ها و بزرگی کبد و طحال از مشاهده می‌شود. همچنین در مراحل بعدی امکان بروز زخم معده، درد‌های استخوانی و حتی نقرس و سنگ کلیه ممکن است مشاهده شود.

برای درمان غلظت خون می‌توان با درمان عامل زمینه‌ای شروع کرد. پرهیز از کشیدن سیگار، عدم حضور در محیط آلوده، مصرف زیاد مایعات، فصد خون و درمان‌های دارویی نیز توصیه می‌شود. در فصد خون. خون گرفته شده از بیمار قابل استفاده نیست، اما دقت کنید که هیچگاه نمی‌توان از روی سیاهی و تیره بودن خون به این نتیجه رسید که فرد غلظت خون دارد و تنها طی آزمایشات می‌توان به این نتیجه رسید.

استرس و تنش‌های عصبی هم عامل بروز غلظت خون کاذب است، استرس و فشار‌های روانی سبب افزایش ترشح آدرنالین و در نتیجه بروز انقباضات عروقی می‌شود که به این ترتیب پلاسما به خارج عروق نشت کرده و نسبت به گلبول قرمز کاهش می‌یابد. تعریق و اسهال‌های شدید نیز از علل دیگر بروز غلظت خون کاذب یا موقت است. سن شیوع این عارضه بالای ۴۰ سال بوده و در مردان نیز شایع‌تر است.

آلبالو، آب لیموترش و موز سبب صاف شدن خون می‌شوند. به طور کلی میوه‌ها و سبزی‌ها به علت دارا بودن ویتامین C و فیبر‌های محلول و نامحلول، یک عمل حفاطتی در مقابل افزایش غلظت خون و افزایش فشارخون دارند، به همین علت افراد گیاه‌خوار نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده را از خود دور کرده‌اند بلکه دارای خون رقیق‌تر و فشارخون پایین‌تزی نسبت به هم سن و سالان خون هستند.

بنابر اعلام سازمان انتقال خون برای کاهش لخته شدن خون مصرف روغن جامد، روغن نارگیل، چربی‌های حیوانی، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز، پیه گاو و گوسفند را کاهش دهید و به جای آن از لبنیات کم‌چرب، ماهی، سبزی و میوه‌ی فراوان استفاده کنید

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران