Web Analytics Made Easy - Statcounter

با ظهور مشاغل سبز، گسترش تکنولوژی های پاک و سبز سازی مشاغل میتوان تحدید های زیست محیطی را کاهش داد. ------------------------- رپرتاژ آگهی ------------------


تکنولوژی های زیست محیطی به هر گونه اقداماتی که در صنایع مختلف با هدف کاهش و یا حتی از بین بردن منابع آلاینده، جلوگیری از اتلاف انرژی و استفاده صحیح از منابع خام صورت می پذیرد گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به فناوری هایی اشاره خواهیم کرد که گسترش این نوع فناوری ها باعث جلوگیری از روند تخریب محیط زیست خواهد شد. به گفته انجمن حمایت از حیوانات و محیط زیست (مجمع فعالان زیست محیطی) در سال 1398 شاهد افزایش چشم گیر فن آوری های زیست محیطی در ایران خواهیم بود.
 
انرژی های تجدید پذیر
سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر روزبه‌روز کارآمدتر و ارزان‌تر می‌شوند. سهم آنها در مصرفی کلی انرژی به‌سرعت در حال افزایش است.پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۴۰ میزان مصرف انرژی تجدیدپذیر با میزان مصرف سوخت‌های فسیلی برابری کند.انرژی تجدیدپذیر باید به طور مستقیم از منبع خود تامین شود. خورشید، باد، اقیانوس، آب، زیست توده، گرمای حرارتی زمین، سوخت زیستی و هیدروژن همگی از منابع تجدیدپذیر محسوب می‌شوند.

 تصفیه هوا
هوای آلوده و ناسالم بخش جدایی ناپذیری از زندگی ما شده است. به ویژه در کلان شهر ها و مراکز استان ها لزوم تصفیه هوا بر همگان روشناست.براساس تحقیقات، علاوه بر آلاینده های هوای بیرون، در هوای داخل منازل نیز آلاینده های متنوعی دیده می شود که بعضی از آن ها به مراتب خطرناک تر هستند. به همین دلیل شرکت های فعال در فن آوری های سبز دست به ساختن دستگاه های تصفیه هوا شده اند. دستگاه های تصفیه هوا بسته به مکان و موقعیت استفاده از آن های انواع مختلفی دارند. افزودنی است که شرکت های سامسونگ، ال جی و شیائومیدر تولید این نوع دستگاه ها پیشرو هستند و طرفداران قابل توجهی نسبت به سایر رقبا دارند.

جایگزینی سبز
شاید شما فکر کنید که تنها راه برای جبران قطع درختان کاشت درخت و نهال میباشد ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی های نوین نیازی به قطع این همه درخت نیست. مثلا با جایگزینی کاغذ های معدنی که مواد اولیه این کاغذ ها از کربنات کلیسیم و مواد پلیمری است به جای کاغذ هایی که از چوب به عمل آمده اند جلوی قطع هزاران درخت گرفته می شود.
به طور کلي فرآورده هاي چوبي نسبت به ديگر مصالح داراي وزن کمتري مي باشند. با اين وجود متخصصين صنعت چوب به جهت کاهش هزينه هاي توليد، حمل و نقل و اثرات زيانبار زيست محيطي در صدد پايين آوردن وزن اين فرآورده ها مي باشند. مدت زمان زيادي نيست که سبک سازي با به کارگيري و جايگزيني مواد سبک وزن در ساختار محصولات مرکب چوبي ذهن پژوهشگران را به خود مشغول کرده است. پليمرهاي منبسط شده فوق سبک مي تواند نقش مقداري از چوب را تا آنجا که خصوصيات مقاومتي فرآورده آسيب نبيند، بازي کنند.

تصفیه آب
بیش از ٪۹۵ انرژی الکتریکی مصرفی در جهان را نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌کنند و تصفیه آببرای انواع مختلف نیروگاه‌های حرارتی امری حیاتی است. عمل تصفیه بدین صورت است که آب آلوده که وارد دیگ بخار می‌شود می‌تواند در کنار بخار ایجاد خوردگی و رسوب کرده و موجب افزایش نیاز به تعمیرات شود. ذرات محلول طی فرآیند تبدیل آب به بخار می‌توانند در دیگ بخار ته‌نشین شوند. به همین دلیل آب جبرانی دیگ بخار در نیروگاه‌ها بسیار تصفیه می‌شود. این آب معمولاً در ابتدا توسط فیلترهای شنی تصفیه خواهد شد. این فیلتر باعث می‌شود تا از ورود لجن و یا آبزیان موجود در منبع آب، جلوگیری به عمل آید.
 

بازیافت
تابحال به این فکر کرده اید که با وسایل دور ریختنی می توانید بسیاری از وسایل کوچک و بزرگ مورد نیازتان را بسازید؟ با این کار هم به محیط زیست کمک کرده اید و باعث شده‌اید محصولات سبز و دوستدار محیط زیست افزایش یابد و انرژی کمتری برای بازیافت وسایل دور ریختنی صرف شود و هم اینکه دیگر لازم نیست پول اضافی برای خرید وسایل جدید خرج کنید.
از رایج ترین وسایل دور ریختنی می توان به بطری های پلاستیکی و شیشه ای نوشیدنی ها، بطری های فلزی و ظروف یکبار مصرف اشاره کرد. پرکاربردترین ابزارهای مورد نیاز شما برای این کار چسب، قیچی، میخ و وسایل تزئینی کوچک مثل روبان، گل و... می باشد. بهتر است از رنگها نیز برای زیبا کردن وسایل جدید استفاده کنید مثل رنگ روغن، گواش و حتی لاک ناخن هایی که دیگر استفاده نمی کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد، افزود: محیط زیست در همه عرصه‌های طبیعی و انسانی بیش از هر زمان نیازمند ارزیابی و مدیریت عملکرد در حوزه‌های حفاظت و شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط زیست در سال‌های اخیر با تأمین اعتبارات در جایگاه مناسب‌تری قرار گرفته است گفت: تأمین معیشت محیط‌بانان و نیروهای یگان حفاظت نیز با این بهبود روند در اولویت بیشتری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبارات محیط زیست در سال‌های اخیر از ۱۲ صدم درصد به ۱۸ صدم درصد رسیده است و افق آینده هدف گذاری روی یک درصد است در حقیقت اعتبارات از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. درآمدهای محیط زیست نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است و در این عرصه موفقیت‌های مناسبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون کشورمان با چالش‌های مختلف زیست محیطی روبرو است، ادامه داد: همه اهداف مسؤولان و برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در عرصه محیط زیست اولویت دادن به رفع تنگناها و مشکلات و ایجاد ترازمندی در زمینه چالش‌ها است.

این مقام مسؤول افزود: در حوزه محیط زیست با چالش‌هایی نظیر موضوع آب، آلودگی هوا، تغییر کاربری اراضی و فرسایش زمین، مصرف بی رویه انرژی و تخریب، انقراض و به خطر افتادن تنوع زیستی رو به رو هستیم. همچنین طی سال گذشته درگیر چالش‌های محیط زیستی با مشکلات ناشی از حوزه گرد و غبار، آلودگی هوا و انباشت آلاینده‌ها در کلانشهرها مواجه بودیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی صنایع در مسیر توسعه پایدار حرکت می‌کنند که در کنار اقتصادی بودن پروژه‌ها، نظم اجتماعی را هم تقویت کنند و ضمن حفظ حقوق نسل‌های آینده، محیط زیست را هم تخریب نکنند.

وی خاطر نشان کرد: با تلاش‌هایی که از طریق دفاتر تخصصی مانند پایش فراگیر، مدیریت پسماند، مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، ارزیابی زیست محیطی، حفاظت از آب و خاک و دبیرخانه گرد و غبار کشور انجام می‌شود، در جهت کنترل این آلودگی‌ها و حفظ محیط زیستی سالم و عاری از هر گونه آلایندگی تلاش می‌شود.

کد خبر 6086087

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر