Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: گرامیداشت کیفی ایام فخرآفرین دهه فجر تکلیفی است که نباید مغفول واقع شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه و به نقل از روابط عمومی جهاد داشگاهی واحد آذربایجان غربی، امین رستم زاده، سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، امروز(30بهمن) در اولین جلسه کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به عنوان دانشگاهی برای تمام انقلاب های مردمی جهان است، گفت: جوهر پیام رویدادهای بزرگداشت دهه فجر باید ارایه مدل مفهومی توسعه و پیشرفت و خودباوری برای دانشجویان و جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی با تاکید براینکه گرامیداشت کیفی ایام فخرآفرین انقلاب تکلیفی است که نباید مغفول واقع شود، افزود: با توجه به اینکه امسال امپراطوری رسانه های دشمنان انقلاب برنامه ریزی جدی و خلاقانه ای در راستای تضعیف دستاوردهای انقلاب و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده اند لذا توجه به برگزاری کیفی مراسم چهلمین سال پیروزی انقلاب حساس و جدی و ضروری است.

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه نقش دانشگاه در برهه های پیروزی انقلاب و سرنگونی طاغوت بسیار مهم و اساسی بود، خاطر نشان کرد: دشمن به صورت حرفه ای درصدد کمرنگ و منفعل نشان دادن حضور دانشگاهها درمراسمات بزرگداشت پیروزی انقلاب است لذا وظیفه دانشگاهها با ورود تخصصی و علمی به طرح ریزی رویداد های محتوایی مراسمات سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دو چندان حساس و خطیر می باشد.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب فکر و اندیشه بود و امروزه صدور انقلاب با علم و فناوری محقق می شود، اظهار کرد: صدور  کیفی الگوها و آموزه های انقلاب با تکیه و تاکید بر نمود شاخص های فناوری و دانش جمهوری اسلامی ایران محقق خواهد شد.

رئیس کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی با تاکید براینکه دانشگاه ها راهبر جریان روشنگری در جامعه بوده و باید در دفاع از آرمانهای انقلاب پیش قراول باشند، افزود: جامعه از دانشگاهیان انتظار حضور اثربخش در ایام دهه فجر دارند و امسال با برنامه ریزی های انجام شده شاهد اجرای برنامه های فرهنگی علمی عملیاتی متنوع در دانشگاههای ارومیه در ایام الله دهه فجر خواهیم بود.

وی با بیان اینکه برنامه های دهه فجر دانشگاه ها باید در فضای سایبری و مجازی رونق بیشتری نسبت به فضای فیزیکی داشته باشند، تصریح کرد: استفاده از فضای سایبری و صفحه اصلی محیط های مجازی ارتباطی و سایت های دانشگاها با توجه به ایام ثبت نامی از اولویت های برنامه ریزی کمیته های دانشگاهی دانشگاه ها میتواند تلقی شود.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی کمیته دانشجویی نباید صرفاً برای دانشجویان باشد بلکه باید برای اساتید و کارکنان دانشگاهها نیز برنامه های خلاقانه و متناسب با ادبیات فکری آنان داشته باشیم.

رستم زاده با اشاره به لزوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در راستای عمل به تاکیدات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: کرسی های ازاد اندیشی و برنامه‌های مناظره نباید به ایام دهه فجر محدود و محصور باشد و موضوع مولفه‌های پیشرفت و  انقلاب، فلسفه پیروزی مردم و بصیرت مداری و نقش ولایت مداری در انقلاب و اسیب ها و تهدیدهای داخلی و خارجی انقلاب و راهکارهای گفتمان سازی علمی انقلاب برای جهانیان، تلفیق تعهد و تخصص در تعالی، جهاد علمی و علم جهادی می تواند از دیگر سر فصل های مدنظر در این حوزه باشد.

رئیس کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر آذربایجان غربی قرآن و شهدا را از سرفصل‌های اساسی مهم در محوریت طراحی برنامه های دهه فجر دانشگاهای استان عنوان کرد و یادآور شد: قرآن و مولفه های  آموزه های آن جوهر و عامل اصلی فجر انقلاب و پیروزی ایران در آن مقطع زمانی بود که با رویکرد خلاقانه باید پرداخت فرهنگی بر روی آموزه های آن داشت.

حجت الاسلام حسن زاده، رییس دفتر فرهنگی دانشگاه آزاد استان  نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت برگزاری با شکوه چهلمین  سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دشمنان در تلاشند که چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب امسال برگزار نشود که باید این برنامه ها با شور بیشتری در دانشگاهها و بطن جامعه برگزار شود.

وی با بیان اینکه مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب امسال مصادف با ایام فاطمیه است افزود: باید برنامه های بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید با شور فاطمی همراه باشد و ادارت و دانشگاهها در تزئینات محیط ایام فاطمیه را نیز لحاظ کنند لذا لازم است طرحهای تلفیقی از ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و هم ایام فاطمیه ارائه شود.

حسن زاده با اشاره به تلاش دشمنان و تبلیغات سوء دشمنان افزود: امسال برنامه های گرامیداشت دهه فجر باید پرشورتر از سالهای قبل برگزار شود تا همانند سالهای گذشته دشمنان کوردل ناامید شوند.

وی با تاکید بر اینکه برنامه های دهه فجر به سمت محتوا محوری سوق داده شود تصریح کرد: باید با ارائه برنامه های محتوایی مباحثی که به نسل جوان تاکنون منتقل نشده تبیین شود.

خادم وطن، مسئول فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه شرایط کشور با برنامه ریزی دشمن و اعمال تحریم ها در شرایط ویژه ای قراردارد تصریح کرد: انقلاب اسلامی امسال به بلوغ خود رسیده است و باید دستاوردهای نظام در طول این 4 دهه به نسل جوان تبییین شود.

وی با بیان اینکه نسل دانشجوی امروز نسلی پرسشگر است افزود: باید به پرسشهای نسل جوان دانشجو از میزان پیشرفتهای کشور در طول 40 سال با ایجاد اتاق فکر،  پاسخی مستقل داده شود چرا که دشمنان با تبلیغات درصدد ناکارآمد نشان دادن انقلاب هستند.

گفتنی است در ادامه این مراسم معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه ها و نهادهای عضو کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بیان دیدگاه ها و نکته نظرات خود پیرامون برگزاری هر چه با شکوهتر مراسمات دهه فجر پرداختند.

پایان پیام/322

منبع: شبستان

کلیدواژه: هرمزگان خبرگزاری شبستان حضرت زهرا س دوره آموزشی اردبیل هر مسجد یک خبرنگار انقلاب اسلامی پلاسکو مجمع تشخیص مصلحت نظام ایام دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • وحشت نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ هیچ تصویری از پیروزی در شهر رفح نیست
  • هوای کلانشهر اصفهان دروضعیت قابل قبول
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • مشهد رکورددار هوای ناسالم است/ پاک‌ترین هوا سهم ارومیه شد
  • پاکی هوا ارمغان وزش باد‌های بهاری