Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، امروز  با حضور مدیر کل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری مرکز نوآوری آو افتتاح شد.

در این مراسم ناصر پاشاپور نیکو،  مدیرعامل danaunion با بیان اینکه مرکز آو با تاکید بر نوآوری سعی در ایجاد و استفاده از سرویس های نسل آتی مارکتینگ دارد، اظهار داشت: طی چند سال گذشته با نفوذ تکنولوژی های جدید صنعت مارکتینگ دستخوش تحولات بسیاری شده اما متاسفانه تکنولوژی های نوین صنعت مارکتینگ پیشرفت و توسعه چندانی در کشورمان نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسل دوم مارکتینگ در ایران در حال راه اندازی است و این مراکز می توانند مشتریان،‌ صاحبان برند،  فعالان حوزه مارکتینگ،‌ تبلیغات و تحقیقات بازار را برای انتقال و تبدیل شدن به نسل اتی همراهی کنند.

پاشاپور گفت: سرمایه گذاری بر ایده های خلاقانه و نوآورانه استارتاپی با رویکرد تکنولوژی در حوزه های مارکتینگ،  تبلیغات و تحقیقات بازار، تعریف خدمات جدید با رویکرد تکنولوژی و نوآوری پس از شناسایی نیاز کسب و کارها،‌ارایه مشاوره  به مشتریان و صاحبان برند در بکارگیری روش های نوین تکنولوژی و نواوری،‌ ارایه مشاوره در زمینه انتقال خدمات فعلی به خدمات نسل اتی از جمله خدماتی است که این مرکز می تواند به شمتریان ارایه کند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت صنعت مارکتینگ در شرایط تحریم  اظهار داشت: بازار کوچک تر شده است و می توان گفت چیزی حدود 30 درصد از ظرفیت های بازار کاهش پیدا کرده است. رقبای بزرگ در این صنعت از بازار ایران کنار کشیده اند بنابراین فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در این صنعت برای شرکت های داخلی است.

پاشاپور افزود: به طور قطع ریسک در این بازار وجود دارد که البته این ریسک قبل از تحریم به میزان کمتری وجود داشت اما ر همان دوره م شناس زیادی برای سرمایه گذاران بخش داخلی برای ورود به این بازار وجود نداشت.

این فعال حوزه کسب و کارهای نوین با بیان اینکه ایده هایی که قابلیت کارگیری و عملیاتی شدن در امور کسب و کارها و فعالان عرصه مارکتینگ و تحقیقات بازار را داشته باشند یا با زندگی مردم همخوان باشند در بازارایران کمتر استارتاپی شده اند، گفت: این کمبود در بازار حس شده است و باید برای برطرف سازی این کمبودها گام برداریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تحقیقات بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

با وجود شباهت به R2D2، ربات محبوب جنگ ستارگان (Star Wars)، این سه سازه هیچ ارتباطی به دنیای خیالی جرج لوکاس یا ربات‌هایی که می‌شناسید، ندارند. این سازه‌ها در رصدخانه پارانال واقع در صحرای آتاکامای شیلی قرار دارند و تلسکوپ‌های کمکی 1.8 متری را جای داده‌اند. تلسکوپ‌های کمکی برای تداخل‌سنجی مورداستفاده قرار می‌گیرند و به کمک ۴ تلسکوپ ۸ متری VLT می‌آیند. جهت تداخل‌سنجی، نور هر تلسکوپ با سیستمی از آینه‌ها در تونل‌های زیرزمینی هدایت می‌شود تا در نقطه کانونی مشترکی به هم برسند.

تداخل‌سنجی، تکنیک خلاقانه‌ای است که در آن، نور گردآوری‌شده از چند تلسکوپ کوچک با هم تداخل داده می‌شود تا تصویر تلسکوپ بسیار بزرگ‌تری که قطر آن با بیشترین فاصله بین تلسکوپ‌های کوچک برابری می‌کند، شبیه‌سازی شود. البته همان‌طور که انتظار دارید، این تکنیک فقط برای اجرام نسبتا پرنور قابل استفاده است، اما تفکیک بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

در حال حاضر، ۴ تلسکوپ کمکی (AT) عملیاتی‌اند؛ هرکدام مجهز به انتقال‌دهنده‌ای است که تلسکوپ را در امتداد مسیرهای ازپیش‌تعیین‌شده حرکت می‌دهد و با فراهم آوردن چینش‌های مختلف در ترکیب با تلسکوپ‌های ثابت ۸ متری، تداخل‌سنجی را در ابعاد مختلفی امکان‌پذیر می‌کند، به‌طوری‌که در بهترین حالت تصویری متناظر با تلسکوپ ۲۰۰ متری تهیه می‌شود.

بر فراز این سه تلسکوپ کمکی، ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را می‌بینید، کهکشان‌های اقماری راه‌شیری که به‌ترتیب ۱۷۰هزار سال‌نوری و ۳۰۰هزار سال‌نوری با ما فاصله دارند. ستارگان شباهنگ و سهیل نیز که به‌ترتیب روشن‌ترین ستارگان شب‌های زمین به شمار می‌روند، در این تصویر دیده می‌ؤوند.

تابش سبزرنگی که بر فراز افق می‌بینید، «هواتاب» نام دارد. جو زمین در طول روز، گرم می‌شود و پس از غروب خورشید و کاهش دما، این انرژی اضافی را به شکل تابش سبزرنگ ضعیفی منتشر می‌کند که هواتاب خوانده می‌شود. با گذشت پاسی از شب، هوا نیز خنک می‌شود و هواتاب، ناپدید می‌شود. صحرای آتاکاما در ارتفاع بیش از ۵۰۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد، پشت دیواره رشته‌کوه آند در آمریکای جنوبی (شیلی) واقع شده و یکی از بهترین مناطق رصدی زمین به شمار می‌رود.

اعتبار تصویر و حق چاپ: یوری بلتسکی، رصدخانه کارنگی لاس کامپاناس، پروژه جهان در شب (TWAN). برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902786

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟