Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ آمار ورزشکاران سازمان یافته استان کرمانشاه در 10 ماهه اول سال‌جاری با 33 درصد افزایش به 70 هزار و 474 تن رسیده که حاکی از اهتمام جدی و تلاش مستمر باشگاه‌هاو هیأت‌های ورزشی استانی و شهرستانی، نهادها و دستگاه‌های اجرایی و ادارات ورزش و جوانان در همه شهرستان‌ها برای تحقق اهداف پیش‌بینی شده در سال 97 می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر وحید خسروی دبیر هیأت پزشکی ورزشی استان کرمانشاه ضمن اعلام این خبر بالا در برنامه زنده­‌ی ورزش زاگرس، به لزوم بهره‌­مندی و استفاده از تمامی ظرفیت‌­ها و امکانات موجود برای توسعه ورزش به نقش مؤثر و تأثیرگذار حوزه پزشکی ورزشی به عنوان بخشی از چرخه موفقیت ورزشکاران در بخش قهرمانی و سلامت همگانی اشاره کرد و گفت: امروزه پزشکی ورزشی کرمانشاه به عنوان پشتیبان اصلی سلامت ورزشکاران با ارائه خدمات مطلوب تشخیصی، درمانی، مشاوره­ای و توانبخشی در کلینیک­‌های تخصصی، خدمات آموزشی، پوشش پزشکی مسابقات، ستاد نظارت بر سلامت اماکن ورزشی، پرداخت به موقع هزینه‌های حق‌العلاج ناشی از حوادث ورزشی و حضور کادری مجرب، متعهد، کارآزموده و متخصص زمینه توسعه ورزش را در بخش پزشکی ورزشی ایجاد کرده و سهمی چشمگیر در موفقیت و سلامت عموم جامعه برعهده دارد.

او ارائه خدمات به جامعه تحت پوشش را منوط به دارا بودن کارت عضویت فدراسیون پزشکی ورزشی عنوان کرد و افزود: با تمهیدات اندیشیده شده در فدراسیون، خوشبختانه با رویکرد تسهیل و تسریع در فرآینده صدور کارت و دسترسی کلیه مخاطبین، هیأت­ها و باشگاه­های ورزشی امکان دریافت کارت آنلاین از طریق سامانه تحت وب ifsm.ir فراهم شده و توصیه می‌شود عموم جامعه در قالب ورزش شهروندی و قهرمانی قبل از انجام هرگونه فعالیت ورزشی نسبت به دریافت کارت عضویت و گواهی سلامت اقدام نمایند.

دبیرهیأت پزشکی ورزشی کرمانشاه در باره  میزان تمایل و گرایش مردم کرمانشاه به رشته­‌های ورزشی گفت: بر اساس گزارش واحد آمار و اطلاعات هیأت پزشکی ورزشی تا 28 دی‌ماه سال‌جاری، 76 درصد جامعه ورزش استان در 10رشته ورزشی فوتبال با ١٢هزار و ٢٢٧ نفرتن، ژیمناستیک باشش‌هزار و ٨٢٠تن، تکواندو با پنج‌هزار و ٨٩١ ورزشکار، کشتی با پنج‌هزار و ٨٧٣ ورزشکار، والیبال با پنج‌هزار و ٣٣٦ ورزشکار، ورزش همگانی با پنج‌هزار ٨٤٤ ورزشکار، کاراته با چهارهزار و ٤٨٤ ورزشکار، ورزش‌های بومی و محلی سه‌هزار و ٧٤٩ ورزشکار، رزمی و شنا با سه‌هزار و ١٢٨ و هزار و ٩٩٠ ورزشکار فعالیت دارند و بقیه ورزشکاران نهم در 38 رشته ورزشی دیگر نسبت به انجام فعالیت ورزشی به صورت مستمر و مداوم اقدام می­‌نمایند.

دکتر خسروی ادامه داد: هیأت بومی و محلی با 332درصد، بدنسازی و پرورش‌اندام و اسکیت با 100درصد افزایش بیشترین رشد آمار را داشته‌اند و هیأت فوتبال هم با افزایش پنج‌هزار ورزشکار بیشترین تعداد ورزشکاران را نسبت به سال گذشته جذب نموده است.

او تعداد ورزشکاران بخش آقایان در 10 ماهه اول سال‌جاری را ٤٦ هزار و ٦٥٠ تن و بانوان را ٢٤هزار و ١٢٤ تن اعلام کرد که با توجه به جمعیت استان بخش آقایان شاخص 4.72 درصد و بانوان شاخص 2.5 درصد را دارا می‌باشند و شاخص کل ورزشکاران بر مبنای جمعیت استان 3.62 است که از هر 100 کرمانشاهی تقریباً چهار ورزشکار به صورت سازمان یافته در اماکن تحت پوشش و دارای مجوز و زیر نظر مربی واجد شرایط در حال فعالیت هستند.

دبیرهیأت پزشکی ورزشی کرمانشاه گفت: تعداد ورزشکاران آقایان در سال‌جاری تاکنون 30درصد رشد و بانوان 41درصدافزایش داشته است که در شهرستان‌ها نیز جوانرود، دالاهو، سنقرکلیایی، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب به ترتیب بیشترین میزان رشد را داشته‌اند.

دکتر خسروی در نهاد متولی سلامت ورزش استان کرمانشاه از افزایش چشمگیر آمار در سال‌جاری ابراز خرسندی کرد و گفت: ورزش به عنوان بزرگ‌ترین و سازنده‌ترین میدان تربیت زمینه کاهش آسیب‌­های اجتماعی، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌­های درمانی، اصلاح سبک زندگی و ارتقاء سلامت مردم را در کنار توسعه ورزش قهرمانی به همراه دارد و تحقق این امر مهم نیازمند همکاری همه نهادها و دستگاه­‌های اجرایی است، زیرا ورزش مقوله­‌ای فراگیر است.

او در ادامه به گزارشی از خدمات ارائه شده در هیأت پزشکی ورزشی اشاره کرد و افزود: امسال از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از 14هزار تن در واحدهای ارتوپدی، تغذیه ورزشی، روانشناسی، حرکات اصلاحی، پزشک ورزشی، پزشک عمومی و کلینک تخصصی فیزیوتراپی پذیرش شده‌اند و خدمات مطلوب تشخیصی، مشاوره ‌ای، درمانی و توانبخشی را دریافت نموده­‌اند که می­‌توان به دوهزار و ٧٥٢ ساعت پوشش پزشکی، آموزش دو هزار و ٤٨٠  تن در 490 ساعت، شش‌هزار ٤٤٩ جلسه فیزیوتراپی به عنوان بخشی از این خدمات مراجعه کرده‌اند.

دبیرهیأت پزشکی ورزشی کرمانشاه گفت: در مرکز فیزیوتراپی این هیأت به بیشترین جامعه آماری از ورزشکاران از همگانی تا قهرمانی خدمات ارائه می ‌شود. فضای مناسب و دارا بودن تجیهزات و امکانات به روز درمانی از ویژگی‌های بارز این مرکز با در نظر گرفتن فعالیت نیروهای آموزش دیده می‌باشد که در سطح کشور بی‌نظیر است.

دکتر خسروی ادامه داد: درمان و بازتوانی آسیب‌های ورزشکاران تحت پوشش در این کلینیک به سهولت انجام می‌گیرد و حضور کادر درمانی مجرب و آموزش دیده و بهره‌گیری از جدیدترین متدهای درمانی سبب رضایت‌مندی مراجعین از روند درمان و بازتوانی آسیب‌های ورزشی شده و در کمترین زمان ممکن با بالاترین کیفیت در خدمات به سطح آمادگی قبل از مصدومیت بازخواهند گشت.

او در پاسخ به سوال مجری برنامه ورزش زاگرس، توسعه همه جانبه ورزش و به ویژه حوزه پزشکی ورزشی را منوط به تعامل و همکاری سازنده و مثبت همه مربیان، قهرمانان، پیشکسوتان، ورزشکاران، هیأت­‌ها و باشگاه‌های ورزشی در تمامی شهرستان‌ها دانست و افز.ود: از پشتیبانی مؤثر همه دستگاه‌­های اجرایی و بخش خصوصی و ادارات ورزش و جوانان نیز صمیمانه تشکر می­‌نمایم و رمز اصلی موفقیت در ورزش را همدلی، هم ‌افزایی، همراهی و همفکری مؤثر، اثربخش و کاملاً ملموس است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد سبک زندگی سلامت والیبال ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند

وزیر ورزش و جوانان گفت: در بحث استخدام قهرمانان به‌ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته است که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردارند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالاست که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کارهای بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کارهای بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضوشدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات‌رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. از مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کارهای عام‌المنفعه نیز حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کارهای خیرخواهانه پیشقدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم. نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت‌گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته است ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیر مصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی را که قبلا در لیست وجود نداشت، برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به‌زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی خاطرنشان کرد: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام‌ که بزرگترین دغدغه ماست اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)