Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا ناجا گفت: ارائه سرویس رمز دوم یک‌بارمصرف ضرورتی مهم و گامی نخست برای ارتقاء ایمنی بانکداری الکترونیک است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی نوروزی رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا ناجا اظهار کرد: توسعه خدمات در بستر الکترونیک به‌عنوان مهم‌ترین ره‌آورد فضای سایبر دستاورد‌های بسیاری را به دنبال داشته و به‌عنوان یک فرصت برای تسهیل ارائه خدمات کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به تهدیدات فضای مجازی، گفت: با توجه به مخاطراتی که بی‌توجهی به امنیت فضای سایبر در زیرساخت‌های حیاتی سازمان‌ها و نگهداشت اطلاعات افراد به دنبال دارد، ضروری است که در این حوزه گام‌های پیشگیرانه مورد توجه قرار گیرد.

این مقام انتظامی بر ضرورت ساماندهی و مدیریت یکپارچه فضای مجازی تأکید کرد و افزود: ماهیت شناسی فضای سایبر و تشخیص شرایط و الزام‌های تبدیل شدن به بازیگری توانمند در این عرصه، گامی مهم و از ضروریات اولیه است که هرگونه بی‌توجهی و غفلت نسبت به این پدیده، صدمه‌ها و آسیب‌های خطرناکی را متوجه جامعه خواهد ساخت.

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا ناجا در ادامه به تحلیل مهم‌ترین جرایم در فضای مجازی پرداخت و گفت: برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکی افراد، کلاهبرداری رایانه‌ای و مزاحمت اینترنتی در صدر جرایم سایبری در کشور است.

سرهنگ نوروزی با تأکید بر ضرورت ارتقاء ایمنی بانکداری الکترونیک در کشور افزود: راستای اقدامات ایجابی با پیگیری پلیس فتا ناجا و با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای جلوگیری از سهولت دسترسی مجرمان به اطلاعات حساب بانکی شهروندان در فضای وب از ابتدای آذرماه سال جاری کلیه بانک‌ها و مؤسسات مالی ملزم به ارائه سرویس رمز دوم یک‌بارمصرف شدند.

این مقام انتظامی گفت: با راه‌اندازی این سرویس شهروندان می‌توانند در هر نوبت خرید اینترنتی از رمز یک‌بارمصرف که صرفاً برای یک تراکنش و با مدت زمان کوتاه فعال و دارای اعتبار است، استفاده کرده و از دسترسی مجرمان و هکر‌ها به رمز حساب‌های بانکی خود جلوگیری کنند و از حضوری امن و بی‌خطر در حوزه بانکداری الکترونیک در فضای وب بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک پلیس فتا بستر الکترونیک فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا امنیت در کرمانشاه محسوس‌تر می‌شود

ایسنا/کرمانشاه  فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره برنامه‌های پلیس در سال جاری، گفت: با اجرای این برنامه‌ها قطعا ارتقاء امنیت در کرمانشاه بهتر و محسوس‌تر از سال گذشته خواهد شد و شهروندان آن را به خوبی لمس می کنند.

سردار مهدی حاجیان در دیدار با رئیس کل و جمعی از  مسئولان دستگاه قضائی استان اظهار داشت: خوشبختانه سال گذشته توانستیم با یکسری اقدامات و همراهی دیگر دستگاه‌ها و البته خود مردم شرایط امنیت در استان را ارتقاء بخشیده و شاهد کاهش معنادار بسیار معضلات اجتماعی از جمله سرقت باشیم.

وی ادامه داد: تداوم برنامه‌های امنیت محور سال گذشته در کنار اجرای یکسری برنامه‌های از پیش تدوین شده توسط پلیس قطعا حس امنیت را در استان افزایش داده و این ارتقاء امنیت امسال محسوس‌تر و بهتر از سال گذشته خواهد بود .

حاجیان هوشمندسازی پلیس، اجرای طرح هر کلانتری یک شهر، طرح امنیت محله محور، جمع آوری معتادان متجاهر و برخورد با سارقان و خرده فروشان مواد مخدر در کنار طرح پیشگیری از بروز سرقت با افزایش گشت‌های هدفمند، تداوم اصلاح نقاط حادثه خیز و ... را از جمله این برنامه‌ها عنوان کرد که امسال حتما اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس استان کرمانشاه یکی دیگر از برنامه‌های در دستور کار پلیس را برقراری ارتباط رایان‌ ای میان کلانتری‌ها و دادگستری‌ها به منظور ارسال سریعتر پروندها و رسیدگی فوری به آن‌ها عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم با هوشمندسازی کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها میزان اشرافیت آنها به حوزه استحفاظیشان را بالاتر ببریم.

وی همچنین با اشاره به کاهش معنادار سرقت در استان طی سال گذشته نسبت به سال های پیشین، خاطرنشان کرد: همین کاهش سرقت‌ها و یا کشف اموال مسروقه باعث ارتقاء امنیت و بالاتر رفتن حس امنیت میان شهروندان می شود، موضوعی که در سال جاری هم با تمام توان آن را دنبال خواهیم کرد .

حاجیان در پایان و با بیان اینکه تعامل میان پلیس و دستگاه قضائی در سطح بسیار عالی قرار دارد، گفت: این دو نهاد حاکمیتی در کنار یکدیگر برای جلب رضایت مردم که رضای خدای متعال هم در آن قرار دارد، تلاش کرده و اجازه نمی‌دهند عده‌ای معدود به بهانه‌های واهی امنیت و آرامش را از مردم سلب کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادی ۶۵۰ زندانی در فارس با کمک خیران
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه خودرو پکن
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد/کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین
  • ‌کمک ۴۴ میلیارد تومانی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • ارتقا امنیت در کرمانشاه محسوس‌تر می‌شود
  • خبر جدید پلیس درباره نرخ جریمه رانندگی 1403