Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:24:00 GMT

تولید رنگ‌های گیاهی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۹۰۷۹

تولید رنگ‌های گیاهی

تولید رنگ‌های گیاهی توسط مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی سازمان جهاددانشگاهی یزد صورت می‌گیرد.

 به گزارش ایسنا، سید حمید میررکنی، مدیرمرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی سازمان جهاددانشگاهی یزد گفت: از آن‌جا که گیاهان دارویی جزء اولویت‌های الف نقشه‌ جامع علمی کشور است و با توجه به مقاوم بودن گیاهان دارویی به خشکی و همچنین کم‌آبی استان یزد، سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد در سال ۱۳۹۴ موفق  به راه‌اندازی "مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی و صنعتی مقاوم به خشکی " شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : این مرکز با همکاری متخصصین و اساتید فعال در زمینه گیاهان دارویی، فعالیت‌های خود را در جهت توسعه‌کشت گیاهان دارویی آغاز کرد که موفق به اخذ موافقت اصولی با اهداف کاشت، پرورش و توسعه گیاهان دارویی، فرآوری گیاهان داروی، فرآوری گیاهان صنعتی شد.

طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، میررکنی در ادامه بیان کرد: همچنین این مرکز پس از بررسی و تحقیقات لازم بر روی گیاهان و پسماندهای مختلف کشاورزی اقدام به تولید نمونه رنگ های طبیعی در طیف های مختلف از جمله قرمز، آبی، قهوه ای، و ...  جهت استفاده در صنایع مختلف همچون نساجی، قالی بافی و ... جهت رنگرزی پشم و پنبه کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي رنگ گیاهی گياهان دارويي يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار