Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضابیگی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، در تشریح جزئیات جلسه عصر امروز این کمیسیون گفت: در این نشست یکی از معاونین سازمان خصوصی سازی حاضر بوده و درباره واگذاری‌ها و بویژه واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز توضیحاتی ارائه کرد. 

وی افزود: مسئولان سازمان خصوصی سازی در این جلسه تلاش کرد تا از واگذاری‌های خودشان دفاع کنند اما به دلایل متعدد واگذاری شرکت ماشین سازی تبریز غیرقانونی اعلام شد چرا که صنعت موجود شرکت ماشین سازی ماشین سازی انحصاری بوده و بر اساس مقررات ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی این واگذاری نمی‌توانست صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون شورها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چون خریدار ماشین سازی تبریز اهلیت لازم را نداشته لذا واگذاری آن صحیح نبوده است همچنین واگذاری صورت گرفته بدون رعایت اصول حاکم بر مقررات ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی صورت گرفته و باید این مقررات مورد توجه قرار می‌گرفت.

علیرضابیگی افزود: به دلیل زد و بند صورت گرفته و سناریویی که از سوی سازمان خصوصی سازی برای واگذاری ماشین سازی تبریز طراحی شده است این واگذاری غیرقانونی است ضمن اینکه سازمان خصوصی سازی در سناریوی خود، ماشین سازی تبریز را از بابت رد دیون نسبت به صندوق فولاد واگذار کرده اما در عین حال آن را نزد خزانه دار هم رهن گذاشته است تا بتواند ۳ هزار میلیارد تومان از خزانه برداشت کند تا مطالبات را بین ذینفعان صندوق فولاد تقسیم کند.

وی گفت: در واگذاری ماشین سازی تبریز مقررات ذیل اصل ۴۴ نادیده گرفته شده است ضمن اینکه متاسفانه به خریدار این اختیار داده شده تا اراضی «ائل گلی» را به فروش برسانند در حالی که این اراضی دارای ارزش فوق العاده‌‌ای است.

نماینده مردم تبریز تصریح کرد: فرض کنیم که معامله واگذاری ماشین سازی تبریز بدون مشکل صورت گرفته که چنین چیزی صحت نداشته و محال است اما چون خریدار نتوانسته ۲ قسط از اقساط خرید کارخانه را پرداخت کند لذا از این جهت معامله فسخ شده تلقی می‌شود. 

وی افزود: نمایندگان آذربایجان‌شرقی بر اساس پیشنهادی که به رئیس‌جمهور داده‌اند و وی آنرا تایید کرده است قرا شده ماشین سازی تبریز به شستا واگذار شود و در حقیقت شستا برای آنکه ماشین سازی تبریز را سودآور کند شود به عنوان پدر نوسازی این شرکت اقداماتی را انجام خواهد داد.

علیرضابیگی اظهار داشت: شرکت ماشین سازی تبریز می‌تواند با نوسازی انجام شده منجر به اشتغال تعدادی زیادی از جوانان آذربایجان شرقی و فارغ التحصیلان رشته‌های فنی شود ضمن اینکه واگذاری به شستا هم از محل رد دیون دولت به تامین اجتماعی صورت گرفته است. 

وی درباره بحث دیگر مطرح شده در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: در این جلسه در خصوص استفاده از صندلی کودک در خودروها مباحثی مطرح شد اما چون به اعضای کمیسیون به این موضوع اشکالاتی وارد دانستند مجددا برای رسیدگی به کارگروه مربوطه ارجاع شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارایه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم