Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ضد تروریسم وزارت اطلاعات گفت: اگر نخواهیم جلوی عناصر جنایتکار و سنگدل بایستیم باید بدانیم که قصد آنها نابودن کردن کشور و تبدیل کردن آن به وضعیت سوریه و عراق است.

به گزارش ایرنا، این مقام مسئول شامگاه یکشنبه در آیین گشایش نمایشگاه موزه عبرت و ضد تروریسم در همدان بیان کرد: اگر امروز سوریه پابرجاست و توانسته است در برابر گروهک های تروریستی مقاوت کند، به برکت وجود فرهنگ بسیجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ضد تروریسم وزارت اطلاعات نامگذاری چهلمین سال انقلاب به فجر فاطمی را بسیار مبارک دانست و اظهار داشت: در چهلمین سال پیروزی انقلاب دشمنان انتظار شکست این ملت را داشتند.

وی اضافه کرد: اما این پیروزی امسال با نام حضرت زهرا (س) مزین شده و به برکت وجودی ایشان در صورت قرار داشتن در مسیر انقلاب اسلامی، سال ها این نظام را ایشان حفظ می کنند.

معاون وزیر اطلاعات گفت: تمامی خیابان های و کوچه های ایران مزین به نام شهدا است و امروز شهرهای ما نمایشگاهی از اقتدار و فداکاری ها این عزیزان است.

وی افزود: امروز با قدم گذاشتن در خیابان افتخار می کنیم که کوچه ها و خیابان ها به نام شهدایی است که به ما یاد دادند برای حفظ و مانگاری انقلاب باید فداکاری کرد.

معاون ضد تروریسم وزارت اطلاعات، برگزاری نمایشگاه موزه عبرت و ضد تروریسم را زمینه ای برای فراموش نکردن مسائل و موانعی دانست که دشمنان بر سر راه این ملت گذاشتند تا این انقلاب تداوم نیابد.

وی گفت: جانبازان، رزمندگان، ایثارگران و تمامی افرادی که لباس پاسداری بر تن دارند مثل نمایشگاهی هستند که روزانه آنها را در برابر چشمانمان شاهد هستیم.

معاون وزیر اطلاعات ادامه داد: فعالان در بنیاد شهید و امور ایثارگران به مثابه موزه دارانی هستند که باید این سرمایه ها را حفظ کنند تا جوانان این سرمایه ها و چگونگی شکل گیری و پیروزی و تداوم انقلاب را فراموش نکنند.

وی همدان را مهد فرهنگ و تمدن دانست و افزود: این شهر محل زندگی شهدا و علمای بزرگی همچون شهید سرلشگر حسین همدانی و خانم مرضیه دباغ است.

نمایشگاه موزه عبرت ایران و ضد تروریسم شامل بخشی از مخوف ترین شکنجه ‌گاه های رژیم پهلوی و بازداشتگاه کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک است.

همچنین در این نمایشگاه گوشه ای از رشادت های مردم و مسئولان انقلابی کشور در مبارزه با طاغوت، اقدامات تروریستی دشمن و همچنین بخشی از فعالیت‌های عملیاتی و اطلاعاتی ضد تروریسم ایران به نمایش گذاشته شده است.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و شهروندان می‌توانند همه روزه از یکم تا بیست و دوم بهمن از ساعت 16 تا 20 از این نمایشگاه بازدید کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزارت اطلاعات سوریه و عراق برنامه دشمن برای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان القوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • تمرکز ایران برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی گازی منطقه/ از تمدید قرارداد گاز عراق تا تکمیل ساخت خط لوله صلح
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد