Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمود دشت بزرگ، مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان به بدهی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال صنایع بابت هزینه برق مصرفی به این شرکت اشاره کرد و گفت: برای نگهداری و بهینه سازی شبکه برق، صنایع باید به تعهدات خود در پرداختی‌ها عمل کنند.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در پروژه‌های تعمیر، نگهداری و توسعه شبکه برق از منابع داخلی صنعت برق هستند بیان کرد: این منابع باید از محل وصول درآمد‌های حاصل از فروش برق به مشترکان تامین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشت بزرگ با اشاره به اینکه نگهداری شبکه موجود و توسعه آن رابطه مستقیمی با وصول درآمد‌های حاصل از فروش برق به مشترکان دارد، اذعان داشت: هزینه نگهداری شبکه موجود در یک سال به سرمایه گذاری یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی نیاز دارد و طبق برنامه ششم توسعه برای توسعه و احداث ظرفیت‌های جدید در استان خوزستان سالیانه ۲۰ هزار میلیارد ریال باید در شبکه سرمایه گذاری انجام شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: مسلم است با چنین هزینه‌های سنگینی اگر نتوانیم از محل فروش برق به صنایع کسب درآمد داشته باشیم یا پرداختی‌ها با تاخیر بلند مدت رو به رو شود، حتی حفظ و نگهداری شبکه موجود که با زندگی مردم مرتبط است با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در ادامه افزود: برخی از صنایع ۲ سال است که به این شرکت بدهی برق مصرفی خود را پرداخت نکرده اند.

محمود دشت بزرگ اظهار داشت: این شرکت حامی صنایع بوده و برای کمک به آن‌ها در پرداخت بدهی معوقه مصرفی، هم اقساطی کردن بدهی‌ها را انجام داده است و هم با کسب موافقت از وزارت نیرو به صورت تهاتر در ازای هزینه برق مصرفی از صنایع محصولات تولیدی آن صنعت را برای استفاده در پروژه‌های برق خریداری می‌کند.

وی با بیان اینکه از وضعیت اقتصادی صنایع باخبر هستیم و با آن‌ها همه نوع همکاری را خواهیم کرد، بیان کرد: باید بدانیم حفظ و پایداری شبکه برق که اساس و پایه زندگی مدرن است نیازمند سرمایه گذاری است و بخشی از این سرمایه گذاری از محل فروش برق تامین می‌شود.

انتهای پیام/گ

طلب میلیاردی شرکت برق از صنایع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان