Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@06:01:14 GMT

۷۰ درصد از واگن‌های مترو تهران همچنان در گمرک

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۴۱۰۸

به گزارش تسنیم،‌ محمد علی کرونی در گفت‌وگویی با اشاره به وضعیت فعلی مترو تهران اظهار کرد: در حال حاضر حدود 50 میلیون دلار برای ساخت هر کیلومتر مترو با احتساب نرخ‌های جهانی محاسبه می‌شود که با توجه به احداث خطوط مترو تهران 15 میلیارد دلار شامل تجهیزات ثابت و متحرک در این بخش در سال‌های اخیر سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران  با اشاره به میزان سرمایهگذاری صورت گرفته در مترو تهران گفت: متاسفانه به دلیل عدم تجهیز مناسب  امکان تحقق جابجایی حدود 7 میلیون مسافر در روز  نبوده و در حال حاضر  حدود 2 میلیون مسافر در روز توسط مترو جابجا میشود.

وی افزود : در حال حاضر حدود 1500 دستگاه واگن در مترو موجود است که با توجه به بهرهبرداری قریبالوقوع خط 6 و 7 مترو نیازمند به 3 هزار واگن هستیم و لذا با توجه به وضعیت نقدینگی شهرداری تهران، مترو تهران به ظرفیتگیری مطلوب نخواهد رسید و مدیریت شهری جدید باید از ظرفیت‌هایی که در بودجه سالیانه کشور وجود دارد  استفاده کند.

کرونی ادامه داد: متاسفانه طی مدت سپری شده از مدیریت جدید شهری از این ظرفیت استفاده نشده است. به عنوان مثال می‌توان به اختصاص دو میلیارد دلار  از محل بند (د) تبصره (3) بودجه 97 اشاره کرد که به شهرداری‌ها اجازه داده شده از این محل برای اخذ فاینانس استفاده کنند چرا که مترو تهران بدون استفاده از فاینانس راه به جایی نخواهد برد و باید به سمت استفاده از فاینانس حرکت کرد.

دبیر کمیسیون عمران و حمل‌و نقل شورای شهر تهران بیان کرد: ظرفیت دیگر بودجه مجوز  انتشار اوراق از محل بند (د) تبصره (5) بوده که صرفا 700 میلیارد تومان از آن را تواسته‌اند منتشر کنند و 1300 میلیارد تومان باقی مانده به دلیل اینکه با بانک‌های عامل به توافق نرسید و زمان آن نیز تا پایان شهریور 97 بوده محقق نشد.

وی ادامه داد: اما موارد دیگری هم بوده که شهرداری تهران از آن استفاده نکرده است به عنوان مثال ما دو فاینانس 350 میلیون یورویی در مترو تهران داشتیم که برای پیگیری‌ها آنها نیز کار جدی انجام نشده است.

کرونی بیان کرد: بحث دیگری که وجود داشت پرداخت9/8 سنت به ازای هر سفر مترو تهران از محل ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر بود که توافقنامه آن نیز در دوره نجفی شهردار وقت تهران با زنگنه وزیر نفت امضا شد و از این بخش نیز تا به امروز هیچ درآمدی حاصل نشده است.

دبیر کمیسیون عمران و حمل‌و نقل شورای شهر تهران  گفت: در بخش یارانه بلیت مترو و اتوبوس نیز ما هر ساله با چالشی روبرو هستیم و چندین سالی است که دولت به صورت صدرصدی این یارانه را پرداخت نکرده است.

وی ادامه داد: اگر خط 6 و 7 مترو تهران راه‌اندازی شود با توجه به تعداد واگنی که موجود است قطعا نمی‌توان خدمات مناسبی ارائه کرد و اصولا این موارد باعث می‌شود که مترو تهران جذابیتی برای استفاده نداشته باشد.

کرونی همچنین درباره ترخیص واگن‌ها از گمرک بیان کرد: 30 درصد از واگن‌ها ترخیض شده و 70 درصد از این واگن همچنان در گمرک دپو و باقیمانده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل گمرک شهید شوشتری سرخس گفت: در فروردین ماه، ۳۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیون و ۷۷۳ هزار دلار از طریق گمرک مرزی سرخس به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۴۷ درصد و از نظر ارزش ۳۷ درصد افزایش یافته است.   علی‌اکبر کیانی علی آباد افزود: عمده کالا‌های صادراتی مصالح ساختمانی، موادغذایی و محصولات پتروشیمی بوده است.   وی ادامه داد: همچنین ترانزیت ورودی از کشور‌های روسیه و آسیای میانه (ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان) به مقاصد هند، چین، پاکستان، امارات با وزن ۸۴ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۰ درصد افزایش یافته است.   به گفته او، عمده کالا‌های ترانزیتی حبوبات، گوگرد، مشتقات سوختی بوده که از طریق حمل ریلی و جاده‌ای مبادله شده است.   کیانی اعلام کرد: درمجموع ۱۸۰ هزار تن انواع کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در فروردین امسال ازگمرک سرخس مبادله شده است.   بزرگترین گمرک و مرز ریلی خاورمیانه با حجم ۸۰ درصد از کل مبادلات و تبادلات کشور، در سرخس واقع شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • ◄ آزمایش بوژی SF400 واگن های دوطبقه بر اساس استاندارد UIC 518
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو