Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات از تکمیل عملیات ساخت گنبد جدید حرم مطهر امام حسین (ع) تا پایان سال ۹۷ و انتقال آن به کربلای معلی در اوایل سایل آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات درباره آخرین وضعیت اجرای پروژه ترفیع گنبد حرم مطهر امام حسین(ع) اظهار کرد: ان‌شاالله تا پایان امسال عملیات ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) تمام و اوایل سال آینده برای نصب به کربلای معلی منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات پیشرفت فیزیکی ساخت گنبد حرم امام حسین (ع) را بالای ۹۰ درصد خواند و گفت: زیرسازی گنبد در کارگاه کربلا ساخته شده و پایان یافته است. خود گنبد هم در کارگاه کرمان در دست ساخت است که مراحل پایانی را طی می‌کند.

وی افزود: فقط ساخت خشت‌های مسی باقی مانده که یک مقدار از زمان‌بندی خود عقب هستیم؛ البته تیم اجرایی قول داده‌اند تا عید امسال تراشیدن خشت‌های مسی را تمام کنند.

پلارک تصریح کرد: یک سازه مدرن و بسیار شیک و مستحکم در ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) بکار رفته که در بین همه گنبدهای موجود، از نظر استحکام و دقت بی‌بدیل است. ضمن اینکه طلاکاری این گنبد که روی خشت مسی انجام می‌شود، ویژگی خاص خود را دارد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با تاکید بر اینکه این پروژه و سایر پروژه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات، تماماً با کمک‌ها و تبرعات مردمی اجرا می‌شود افزود: ۶۰ الی ۷۰ درصد مشتریان ستاد بازسازی عتبات که به اجرای پروژه‌ها کمک می‌کنند، مستضعفانی هستند که خودشان مشکل دارند و چهار درصدی نیستند؛ البته گاهی چهار درصدی هم پیدا می‌شود که عدد کمک‌شان با رقم سایر مردم برابری می‌کند. فرضاً ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد کمک مردمی داشته باشیم، یک نفر از افراد متمول پیدا می‌شود و ۵۰ میلیارد کمک می‌کند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حرم امام حسین ع ستاد بازسازی عتبات عالیات کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: در حال حاضر صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت نکات سیما و منظر متناسب با شهر قم است.

مجید متین فر گفت‌و گو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه در حوزه سیما و منظر، کمیته‌های نما در مناطق مختلف ایجاد شده است، اظهار کرد: در حوزه سیما منظر شهر تعامل استانداری، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی و شهرداری لازم است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای نزدیک کردن دیدگاه‌های این دستگاه‌ها با یکدیگر افزود: از نظر سیما و منظر شهری تعاریف جدیدی در حال مطرح شدن است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم با اشاره به اینکه مسائل مرتبط با معماری اسلامی، ایرانی و سبک‌های وارداتی گسترده است، خاطرنشان کرد: در این موضوعات توافق نظری کاملی وجود ندارد و الگوی کاملی نداریم که بگوییم ساخت‌وسازها طبق این الگو باید انجام شود و الزام‌آور است، اما می‌توانیم موضوعات و نمادهای نامطلوب را شناسایی کنیم و آن را کاهش دهیم.

متین‌فر ادامه داد: یکی از اتفاقات جدید در ساخت‌وساز شهری قم احداث نمادی شبیه به گنبد است در صورتی که سبک و عناصر ایرانی اسلامی داشته باشد، جای تأمل دارد اما احداث گنبدهایی که به سبک معماری بیزانسی هستند، عنصری نامطلوب و بیگانه است.

وی اضافه کرد: از سال گذشته اقدامات سلبی و پیشگیرانه زیادی با سازنده‌ها صورت گرفت و حتی در مواردی با قوه قهریه وارد شدند، بعضی سازه‌ها برش خورد و بعضی اجازه تکمیل پیدا نکرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم تاکید کرد: در حال حاضر نیز صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت این نکات است و امید می‌رود با تعامل بین سازمان و سازندگان این شرایط بهتر از گذشته پیش برود.

متین‌فر افزود: در حال حاضر جلساتی با اداره کل راه و شهرسازی، سامان نظام مهندسی و حتی مهندسان ناظر یا طراحان و معماران پروژه‌ها وجود دارد و این مسئله سختگیرانه بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا دو ماه آینده نیز یک نشست تخصصی برای سیما منظر شهری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به دغدغه بزرگان و مردم در این زمینه تعاملات با حوزه و اعلام آمادگی از طرف این نهاد و نخبگان دانشگاهی وجود دارد و امیدواریم این تعامل سبب شود تا شهر قم معماری اصیل خود را بازیابد.

کد خبر 750003

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • از روستای مهمویی تا عتبات عالیات 
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • اعزام دانشجویان عمره گزار به عمره مفرده
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود