Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، یکی از کسانی که در این رابطه از او نام برده می‌شود، جوان کم سن و سالی است که شنیده می شود پول هنگفتی را وارد سینمای ایران کرده و به تولید آثاری در سینما و شبکه نمایش خانگی با حضور کارگردان‌ ها و تهیه‌ کنندگان صاحب‌ نام و سرشناس اختصاص داده است. 
  اینکه پول این سرمایه‌گذار از کجا آمده و آیا او طبق صحبت‌هایی که در محافل سینمایی و مطبوعاتی شنیده می‌شود، یکی از خریداران و فروشندگان سابق بیت کوین (واحد پول مجازی) است یا نه، بحثی است که برخی از رسانه‌ها نیز به آن پرداخته‌اند، اما نکته قابل توجه این است که به تازگی نشانه‌هایی از حضور این شخص در بخش‌های دیگری از عرصه فرهنگ و هنر هم دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه اخیرا سامانه‌ ای تبلیغاتش را در سطح شهر و فضای مجازی آغاز کرده، مبنی بر اینکه نسخه VOD یکی از فیلم های پرفروش سینما را به زودی منتشر خواهد کرد.     نکته قابل تامل آنجاست این سامانه که این روزها در حال تبلیغات و معرفی خود به عنوان یک پلتفرم دانلود قانونی فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی است و ظاهرا قرار است کار خود را با فروش قانونی پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران آغاز کند، اساسا هنوز راه‌اندازی نشده و هیچ سایتی با این عنوان در فضای وب وجود ندارد!   این در حالی است که راه‌اندازی یک سامانه و بارگذاری محتوای قانونی در آن جزو اولین مراحل برای آغاز به کار یک سامانه VOD و اخذ مجوزهای لازم است. یعنی طبق قانون هر کسی که بخواهد یک سامانه VOD  راه‌اندازی کند، باید ابتدا یک پلتفرم در فضای مجازی داشته باشد، چندین محتوای قانونی بر روی آن بارگذاری کند و سپس برای اخذ مجوزهای قانونی اقدام کند که گرفتن این مجوزها نیز مستلزم طی کردن مسیری طولانی و زمان‌بر است، زیرا نهاد ناظر بر این امر که در گذشته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و مدتی پیش به سازمان صدا و سیما و در حقیقت سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تغییر کرده است، موظف است تمامی ابعاد مربوط به سامانه‌های ویدیویی درخواستی از جمله سوابق صاحبان آن سامانه، سرورهای ارائه دهنده خدمات سامانه مذکور، ساختار پلتفرم مورد نظر و بسیاری موارد دیگر را بررسی کرده و طی یک روند مشخص و مدون مجوزهای لازم را صادر کند.   اما سامانه ویدیویی درخواستی که بر اساس شنیده‌ها متعلق به همان جوان سرمایه‌گذار تازه از راه رسیده است، بدون طی این مراحل، در شرایطی موفق به اخذ مجوز شده که نه تنها اساسا هنوز هیچ پلتفرمی با این عنوان در فضای مجازی وجود ندارد، بلکه خارج از نوبت و روال عادی و در حالی که بسیاری از افرادی که تمامی مراحل قانونی را نیز طی کرده‌اند و مدت‌هاست در صف انتظار دریافت مجوز سامانه‌های خود هستند، موفق شده مجوز یک سامانه VOD را دریافت کند.   حال این سوال مطرح است که چگونه و با چه توجیهی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر خارج از نوبت و روال عادی به سامانه‌ای مجوز VOD می‌دهد که هنوز راه‌اندازی نشده و در نتیجه از لحاظ فنی و محتوایی نیز بررسی نشده است؟ آیا در این مورد هم وجود اهرمی به نام پول موجب دور زدن قوانین و پشت سر گذاشتن افراد منتظر در صف دریافت مجوز شده است؟ آیا همان پول‌های مشکوک سینما و پیشنهادهای عجیب مالی که بازیگران شاخص و کارگردان‌های مطرح را به حضور در آثاری ترغیب کرده که مشخص نیست بر چه اساس این میزان برایش هزینه می‌شود، اخذ مجوز غیرقانونی برای دانلود قانونی آثار فرهنگی را نیز میسر کرده است؟   امید است مسئولان دستگاه های مرتبط با سینما و همچنین نهادهای ناظر بر عملکرد دستگاه های فرهنگی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اتحاد و یکپارچگی دست این افراد را که موجبات بدنامی سینما، فرهنگ و هنر را پدید آورده اند قطع کرده و اجازه ندهند تا این افراد بیشتر در سینما جولان دهند!
انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد

بر اساس قانون تامین مالی تولید و زیرساختها دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند و این اطلاعات به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگرازی تسنیم، در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی با مسئله معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در داخل مواجه هستیم. در این قانون تامین مالی تولید و زیرساختها   سازمان سرمایه‌گذاری با همکاری استان‌ها و دستگاه‌های مختلف مکلف شده است که یک سامانه‌ای  برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد بکند.

بر این اساس دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند  و به صورت رایگان در اختیار متقاضیان  قرار بگیرد.

بر اساس احکام مندرج در این قانون استان‌ها را و دستگاه‌ها را بسته به اینکه برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری چه میزان  تلاش می‌کنند  رتبه بندی خواهند شد.

شرکتهای واسطه قانونی شدند

طبق اعلام معاون وزیر اقتصاد،  این موارد  به تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی درقالب  یک کارگزاری  تبدیل میشود. بر این اساس برای معرفی فرصت‌ها، آوردن سرمایه خارجی و سهم بری از سرمایه‌گذاری یک سازوکار  قانونی خواهیم داشت که  این موارد تسهیل گری را به رسمیت می‌شناسیم.

بر این مبنا شرکتهایی ثبت می‌شوند  با این کار کرد که میرود سرمایه‌گذار پیدا می‌کند، این شرکتها  سرمایه گذار خارجی را به یکی از فرصت‌های  سرمایه پذیر در استانها متصل خواهند کرد.

خودش هم سهم بری خواهد داشت یا در جریان درآمدی آن سرمایه‌گذاری که اتفاق می‌افتد یا اساسا از همان اول یک قراردادی با سرمایه گذار خارجی دارد و ازش مبالغ را دریافت می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • پدر خشمگین دخترش را در میدان خراسان کشت
  • پدر خشمگین دخترش را در میدان خراسان کشت؛ مادرش گذشت کرد
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد