Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@02:55:17 GMT

◄ انتقاد کامیونداران از فروش سوخت ناخالص در جایگاه‌ها + فیلم

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۷۸۳۴

‍‍‍‍‍‍

تین‌نیوز | 

کاربران شبکه‌های اجتماعی از دستگیری یک راننده تانکر خبر داده‌اند که گفته می‌شود در گازوئیل حمل شده به جایگاه سوختی در جنوب کشور آب قاطی می‌کرد.مدعی شده‌اند

به گزارش تین‌نیوز، آن‌چنان که کامیونداران در شبکه‌های اجتماعی مدعی شده‌اند: چندی پیش در یکی از جایگاه‌های سوخت کشور رانندگان پس از سوختگیری از این جایگاه، متوجه وجود آب در مخزن سوخت خود و همچنین در برخی موارد دچار خسارت، شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون و پس از گذشت مدت کوتاهی، برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی از دستگیری راننده تانکری که به این جایگاه سوخت حمل می‌کرد خبر داده و عنوان کرده‌اند: دفترچه شرکت نفت این راننده نیز باطل شده و علاوه بر مبلغ بالای جریمه و توقیف خودرو، به سه سال و 6 ماه حبس نیز تا زمان پرداخت خسارات کامیونداران متضرر، محکوم شده است.

آنان از رانندگان متضرر خواسته‌اند شکایت خود را به بازرسی شرکت نفت ناحیه بندرعباس ارایه و شکوایه خود را تنظیم نموده و خسارت دریافت کنند.

به گزارش تین‌نیوز، اگرچه خبر دستگیری این راننده هنوز از سوی مقامات رسمی تایید نشده و مشخص نیست آیا واقعا عامل بروز این مکشل راننده تانکر بوده است یا خیر، اما موضوع قاطی کردن آب در سوخت، حکایت تازه‌ای نیست.

پیش از انتشار این خبر در شبکه‌های اجتماعی نیز کاربران این شبکه‌ها فیلم‌هایی دریافت کرده بودند که طی آن یک راننده از مشکلاتی که پس از سوختگیری در جایگاهی آب در گازوئیلش بود انتقاد کرده بود.

علی رسولی یکی از رانندگان کامیون که تجربه مشابهی در این زمینه دارد، در مورد این تجربه خود به تین‌نیوز گفت: در جایگاه سوختی در سیستان و بلوچستان، سوختگیری کردم اما بعد از مدت زمان کمی، خودرویم خاموش شد.

او افزود: با مراجعه به پمپ متوجه شدم تعداد دیگری از این همکاران نیز با این مشکل مواجه شده‌اند که پس از بررسی متوجه شدیم این مشکل مربوط به سوختی است که با آب قاطی بوده و ما از آن استفاده کرده‌ایم.

کوروش فلاحی یکی دیگر از رانندگان کامیون نیز با تایید وجود این مشکل در برخی جایگاه‌های سوخت کشور، اظهار کرد: شاید یکی از دلایل بروز این مشکل در جایگاه‌های سوخت، عدم نظارت بر این نوع جایگاه‌ها باشد که در برخی موارد بخشی از سهمیه سوخت خود را با تانکر به مرزها قاچاق کرده و کمبود آن را در جایگاه، با آب جبران می‌کنند.

حجم ویدیو: 15.27M | مدت زمان ویدیو: 00:01:57 دانلود ویدیو

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جایگاه سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در نشست با مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: تامین سوخت مردم، موضوع بسیار مهم و کلیدی است و نباید تصمیمات مدیران به گونه‌ای باشد که عرضه سوخت برای مردم سخت باشد و موجب نارضایتی در جامعه شود.  

وی افزود: طرح کدینگ کارت‌های سوخت، مزایای فراورانی از جمله: در بحث کنترل و کاهش قاچاق سوخت و جلوگیری از تخلفات برخی جایگاه داران سوخت دارد؛ اما نباید اجرای این طرح، خللی در عرضه سوخت به مردم ایجاد کند که موجب برخی نارضایتی‌ها برای شهروندان شود.

رییس شورای قضایی استان کرمان توجه به صنعت گردشگری و جذب مسافر در استان کرمان را مورد تاکید قرار داد و  بیان کرد: در تعطیلات عید سعید فطر و ابتدای سال، اجرای طرح کدینگ در استان کرمان مشکلاتی برای برخی مسافران در تامین سوخت خودروهایشان  به وجود آورده بود و باید اطلاع رسانی دقیق تری در این رابطه از سوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی به مسافران در خصوص استان‌هایی که طرح کدینگ در آن ها اجرا شده است، می‌شد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تاکید کرد: ۳ مقوله ترویج فرهنگ استفاده از سوخت، گسترش فرهنگ استفاده از گاز CNG و مبارزه بی امان با قاچاق سوخت باید در اولویت کار قرار گیرد.

وی افزود: شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی باید تقویت و گسترش جایگاه‌های CNG را در دستور کار خود قرار دهد و کمبود، تعطیلی و شلوغی جایگاه‌های عرضه سوخت گاز به هیچ وجه قابل قبول نیست.  

حجت الاسلام حمیدی بیان کرد: دستگاه قضایی برای حمایت از شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی موضوع مبارزه با قاچاق سازمان یافته سوخت را در دستور کار قرار داده است و اقدامات خوبی در این رابطه در استان کرمان صورت پذیرفته است.  

وی با بیان اینکه مردم نباید برای تامین سوخت خود در جایگاه‌ها معطل بمانند، افزود: رسیدگی به تخلفات برخی جایگاه داران سوخت در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار دارد.

هوشنگ غلامی، مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: شرکت ملی پخش منطقه کرمان، تامین کننده سوخت چندین استان کشور از جمله استان‌های شرقی کشور است.  

وی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و بیان داشت:هم اکنون ۳۰۰ جایگاه عرضه سوخت فعال در استان کرمان  و ۴۰۰ نمایندگی فروش روستایی داریم که به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

غلامی تصریح کرد: ۸۰ جایگاه CNG نیز در سراسر استان کرمان در حال فعالیت می‌باشند.  

وی گفت: در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت و متخلفین این حوزه نیازمند حمایت دستگاه قضایی استان کرمان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فوت سرنشینان خودرو سوختبر
  • فوت سرنشینان خودرو سوخت‌بر بر اثر واژگونی
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق، فوت راننده و سرنشین آن را رقم زد
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمبر
  • ۲ فوتی در اثر واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  •  کشف بیش از ۵۶۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان سمنان
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳