Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محسن تفقدی - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انتشار مقاله ای از طرح پژوهشی طراحی آیکون های علائم و نشانه های بالینی برای کاربرد در فضای مجازی  در مجله British medical journal خبر داد.

وی با بیان اینکه آیکون های ایموجی در برقراری ارتباطات متنی الکترونیکی کاربرد فراوان دارند و در انواع سیستم عامل های تلفن های همراه و نرم افزار های برقراری ارتباط متنی به کار می روند اظهار داشت: پزشکان و افراد درگیر کار بالینی امروزه از پیام‌رسان‌ها استفاده فراوانی می کنند که طبیعتاً در ارتباطات متنی بالینی بین پزشکان و پرستاران استفاده از ایموجی نیز کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: ایموجی های موجود در سیستم های پیام رسان کنونی عمومی بوده و به طور عمده مفاهیم عاطفی و برخی اشیاء و علامت ها را شامل می شوند.

تفقدی خاطر نشان کرد: در این طرح تحقیقاتی این نظریه مطرح شد که ضرورت دارد که ایموجی های تخصصی برای علائم و نشانه های بالینی که بالغ بر ۱۲۰ مورد هستند طراحی شوند تا پزشکان بتوانند با استفاده از آنها اطلاعات بالینی بیماران خود را به سرعت و با دقت بالا بین یکدیگر تبادل کنند.

وی افزود: به دنبال انتشار مقاله ای در مجله BMJ در خصوص لزوم درج ایموجی در مقالات علمی، مقاله کوتاهی توسط دکتر رضا اسدی، عضو هیئت علمی و مسئول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که مجری این طرح تحقیقاتی است، تهیه و ارسال شد که در این مجله انتشار یافت.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در وب سایت «مدیکال ایموجی» یک فرم نظرسنجی طراحی شده و پزشکان در سراسر جهان برای نظردهی به ایموجی هایی که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای علائم و نشانه های بالینی پزشکی طراحی شده اند نظر خواهند داد، تا دانشگاه پزشکی مشهد پیشگام در ارائه ایموجی های استاندارد علائم و نشانه های بالینی پزشکی باشد و بتواند گامی را در راستای توسعه ارتباطات الکترونیکی بین پزشکان و سایر دست اندرکاران امور بالینی بردارد.

وی گفت: مجله BMJ از معتبرترین و قدیمی ترین مجلات پزشکی و دارای ضریب تاثیر ۲۳ است که در کشور بریتانیا منتشر می‌شود و مقالات منتشر شده در این مجله بسیار مورد توجه و مطالعه پزشکان و پژوهشگران حوزه بهداشت و درمان در سراسر جهان قرار می گیرند.

کد خبر 4519406

منبع: مهر

کلیدواژه: تشخیص بیماری دانشگاه علوم پزشکی مشهد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۸۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه، اظهار کرد: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تصریح کرد: بهورزان از شریف ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

خلیل آبادی با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس نمایند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با اشاره به زحمات کادر درمان و پرستاران در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا پرستاران سراسر کشور صبر، حوصله، فداکاری، از خود گذشتگی و ایثار را به نمایش گذاشتند و با جانفشانی در کنار مردم و بیماران بودند که تقدیر از آنان شاید بخش کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از  ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز