Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعمیر چکه شیر سماور تا حدی ساده‌تر از تعمیر چکه کردن شیرهای آب است. اگر مطلب پیشین ما در مورد تعمیر چکه کردن شیرهای آب مخلوط و اهرمی را خوانده باشید می‌توانید صحت این موضوع را تایید کنید. دلیل اصلی این موضوع آن است که شیر سماور علاوه بر برخورداری اندازه‌ی کوچک‌تر از معماری ساده‌تری هم نسبت به شیر آب بهره می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته سماورها خود نمونه‌های متفاوتی را در بر می‌گیرند و انواع و اقسام مختلفی را شامل می‌شوند.

به عنوان مثال می‌توان به سماورهای قدیمی از نوع ذغالی یا سماورهای جدیدی که بیشتر نمونه‌های برقی را در بر می‌گیرند اشاره کرد. از روش‌های قدیمی و سنتی که گاه برای تعمیر چکه شیر سماور پیشنهاد می‌شود استفاده از نمک است. به این معنی که پس از باز کردن شیر سماور اندکی نمک به اطراف آن پاشیده شود تا از چکه کردن شیر سماور جلوگیری به عمل آید.

ناگفته پیدا است که این روش و روش‌های مشابه با آن راه چاره‌ی چندان مناسبی برای تعمیر چکه شیر سماور نیست. از همین رو باید به روش‌های عملی، کاربردی و اصولی برای انجام این کار اتکا کرد. روش‌هایی که پیش از این امتحان خود را پس داده باشند.


چگونگی تعمیر چکه شیر سماور

یکی از دلایل چکه کردن شیر سماور شل شدن آن است. این ایراد بیش از هر چیز از شل شدن پیچ شیر ناشی می‌شود. از همین رو می‌توان به کمک سفت کردن پیچ شیر این مشکل را برطرف نمود. این کار معمولا به کمک استفاده از یک آچار کوچک یا پیچ گوشتی قابل انجام خواهد بود.

البته در پاره‌ای اوقات استفاده کنندگان از سماور به دلیل سفت بودن بیش از اندازه‌ی شیر آن و دشوار بودن باز و بسته کردن این شیر خود اقدام به شل کردن شیر سماور می کنند تا باز و بسته کردن آن ساده‌تر شود. در چنین مواقعی ممکن است شیر سماور در طول زمان بیش از حد شل شده و شروع به چکه کند.  

در هنگام مواجه شدن با این مشکل می‌توان برای تعمیر چکه شیر سماور یک واشر کوچک زیر پیچ آن قرار داد. به این ترتیب می‌توان از چکه کردن شیر سماور جلوگیری به عمل آورد. 

 البته معمولا در شیر اکثر سماورها از وجود واشر استفاده نمی‌شود. به همین دلیل مشکل چکه کردن شیر سماورها فارغ از نوع آنها یا میزان قدیمی بودن یا جدید بودنشان از عدم آب‌بندی مناسب آنها ناشی می‌گردد.

آب‌بندی سماور یعنی آن که زاویه‌ی نری شیر سماور با زاویه‌ی قرارگیری کاسه‌ی شیر در یک راستا باشد. در غیر این صورت می‌توان ادعا کرد که سماور و شیر آن به خوبی آب‌بندی نشده است. بنابراین باید با شل کردن پیچ شیر و تغییر زاویه‌ی آن شرایطی را فراهم کرد که عدم هم راستا بودن نری شیر سماور و کاسه‌ی آن تصحیح شود. از این طریق می‌توان سماور و شیر آن را آب‌بندی کرد.

از آن‌جایی که معماری شیر سماور از پیچیدگی چندانی برخوردار نیست دلایل چکه کردن آن هم از حد معینی فراتر نمی‌رود. در واقع مهم‌ترین دلیل چکه کردن شیر سماور همین آب‌بندی نبودن آن است. بنابراین برای ‌تعمیر چکه شیر سماور باید پیش از انجام هر اقدامی از آب‌بندی بودن آن اطمینان حاصل کرد.

دلایل دیگر نشتی آب از سماور

گاه ممکن است چکه کردن آب از شیر سماور صورت نگیرد بلکه این ایراد در بدنه‌ی سماور مشاهده شود. رایج‌ترین مشکلی که در این زمینه وجود دارد چکه کردن آب از کف سماورهای برقی است. یکی از دلایل اصلی حادث شدن این مشکل وجود ایراد در واشرهای آب‌بندی المنت سماورهای برقی است.

معمولا اگر یک سماور برقی بدون وجود آب در مخزن آن روشن شود، ایجاد مشکل نشتی از کف آن قوت می‌گیرد و احتمال بروز این آسیب افزایش می‌یابد. در صورت بروز این مشکل باید هر چه زودتر نسبت به رفع آن اقدام نمود. چرا که چکه کردن و نشتی آب از بدنه و کف سماور می‌تواند موجب ایجاد اتصالی و حتی به وجود آمدن اتصال کوتاه در بدنه‌ی سماور شود.

به منظور رفع این مشکل باید ابتدا المنت آبی را از دیگ سماور جدا نمود و پس از تعویض واشرهای آب‌بندی، آن را دوباره به سر جای خود باز گرداند. در صورت بروز این مشکل اگر خود قادر به رفع آن نبودید می‌توانید به یک تعمیرکار خبره مراجعه کنید. 

 

منبع: مجله ستاره 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خانه داری تعمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور

اگر از این کالای دیجیتال درست استفاده نشود، ممکن است دچار یک‌سری خرابی ها شوند. از طرفی هم اعتماد به هر شخص یا مرکزی جهت تعمیر اسپیکر می تواند خسارات جبران ناپذیری به این کالا وارد کند. پس علاوه بر دلایل خرابی اسپیکر، باید سراغ مرکز تخصصی مورد اعتماد جهت تعمیر اسپیکر رفت تا خیالمان از بابت هزینه و وقتی که صرف می کنیم، راحت باشد.

دلایل خرابی اسپیکر

همانطور که اشاره شد، اسپیکر نیز مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگری، ممکن است با گذشت زمان یا به دلیل استفاده نادرست دچار مشکل شوند. این مشکلات می توانند شامل عدم پخش صدا، صدای ضعیف یا خفه، نویز یا خش خش در صدا، و یا عدم کارکرد یکی از بلندگوها باشند. در ادامه به برخی از دلایل خرابی آن ها خواهیم پرداخت.

عیب یابی اتصالات

مطمئن شوید که تمام کابل های مربوط به اسپیکر به درستی به پورت های مربوطه وصل شده اند. از جمله کابل برق، کابل صدا، سیم شارژ ( و کابل های دیگر در صورت وجود).

به دنبال هرگونه علامت آسیب دیدگی، مانند پارگی، خم شدن یا فرسودگی در کابل ها باشید.

در صورت مشاهده هرگونه آسیب دیدگی، کابل را تعویض کنید.

بررسی پورت ها

پورت های دستگاه منبع صدا (مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تلویزیون و ...) و پورت های اسپیکر را به دقت بررسی کنید.

ممکن است پورت ها آلوده، زنگ زده یا آسیب دیده باشند.

در صورت نیاز، پورت ها را با استفاده از یک دستمال نرم و تمیز تمیز کنید.

بررسی اتصالات بلوتوث (در صورت وجود)

اگر از بلوتوث برای اتصال اسپیکر استفاده می کنید، مطمئن شوید که بلوتوث هر دو دستگاه روشن و به یکدیگر متصل شده باشند.

در صورت نیاز، اتصال بلوتوث را از نو برقرار کنید.

تست با دستگاه دیگر

اسپیکر را به دستگاه دیگری (مانند کامپیوتر، لپ تاپ، یا گوشی موبایل) متصل کنید.

اگر مشکل در دستگاه دیگر نیز وجود داشت، ممکن است مشکل از خود اسپیکر باشد.

نکات ایمنی برای تعمیر اسپیکر

تعمیر اسپیکر می تواند یک کار چالش برانگیز اما ارزشمند باشد. با این حال، مهم است که قبل از شروع کار، اقدامات ایمنی لازم را انجام دهید تا از آسیب رساندن به خود، اسپیکر یا سایر تجهیزات جلوگیری کنید.

قبل از شروع کار، آن را از برق بکشید:

این مهمترین نکته ایمنی است که باید رعایت کنید. همیشه قبل از جدا کردن هرگونه پنل یا دست زدن به هرگونه قطعات داخلی، اسپیکر را از برق بکشید. این کار خطر شوک الکتریکی را از بین می برد که می تواند بسیار خطرناک باشد.

از ابزار مناسب استفاده کنید:

برای تعمیر اسپیکر به مجموعه ای از ابزارهای مختلف نیاز دارید. از استفاده از ابزارهایی که برای این کار طراحی نشده اند خودداری کنید، زیرا می تواند به اسپیکر آسیب برساند یا شما را در معرض خطر قرار دهد.

با احتیاط کار کنید:

هنگام کار با اسپیکر، با احتیاط و ظرافت عمل کنید. به یاد داشته باشید که قطعات داخلی می توانند ظریف باشند و به راحتی آسیب ببینند.

از دستورالعمل های مناسب استفاده کنید:

قبل از شروع کار، دستورالعمل های مربوط به مدل اسپیکر خاص خود را مطالعه کنید. این دستورالعمل ها اطلاعات مهمی را در مورد نحوه جدا کردن و تعمیر اسپیکر به شما ارائه می دهند.

در صورت عدم اطمینان، از یک متخصص کمک بگیرید:

اگر در مورد نحوه تعمیر اسپیکر خود مطمئن نیستید، از یک متخصص کمک بگیرید. تکنسین های با تجربه می توانند اسپیکر شما را به درستی و با خیال راحت تعمیر کنند.

نکات نگهداری از اسپیکر

اسپیکر را در مکان مناسب قرار دهید:

اسپیکر را از منابع گرما، مانند بخاری یا شومینه دور نگه دارید.

اسپیکر را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.

اسپیکر را در مکانی با رطوبت کم قرار دهید.

اسپیکر را ترجیحا روی سطح صاف و محکم قرار دهید (مخصوصا اسپیکر قدرتمند و ایستاده).

از قرار دادن اشیای سنگین روی اسپیکر خودداری کنید.

اسپیکر را تمیز نگه دارید:

به طور مرتب گرد و غبار را از روی اسپیکر پاک کنید.

برای تمیز کردن اسپیکر از یک پارچه نرم و کمی مرطوب استفاده کنید.

از استفاده از مواد شوینده یا حلال های قوی برای تمیز کردن اسپیکر خودداری کنید.

از اسپیکر با ولوم مناسب استفاده کنید:

از گوش دادن به موسیقی با ولوم بسیار بالا خودداری کنید. این کار می تواند به بلندگوهای اسپیکر آسیب برساند.

اگر برای مدت طولانی به موسیقی گوش می دهید، از ولوم متوسط استفاده کنید.

نکات مهم

قبل از شروع هرگونه عیب یابی، اسپیکر را از برق بکشید.

برای باز کردن اسپیکر، از دفترچه راهنمای آن استفاده کنید.

اگر در انجام مراحل عیب یابی با مشکلی روبه‌رو شدید، از یک تعمیرکار مجاز کمک بگیرید.

به یاد داشته باشید که تعمیر برخی از مشکلات ممکن است نیاز به دانش و ابزار تخصصی داشته باشد.

گارانتی اسپیکر

یکی از موارد مهمی که هنگام خرید اسپیکر باید توجه داشته باشید بحث گارانتی محصول است. شرکت داده پرداز رایانه متین به عنوان نماینده انحصاری فروش و خدمات پس از فروش برندهای معتبر سیلیکون پاور، اپیسر، کینگ استار، هایلو، QCY، مک دودو، سیبراتون، لونارک و کداک تمرکز خود را بر روی کیفیت کالاهای خود و ارائه خدمات به بهترین شکل ممکن گذاشته است.

این شرکت همچنین به‌عنوان وارد کننده گروه‌ کالایی‌های متنوع از جمله انواع اسپیکر، هارد اکسترنال، هندزفری، پاوربانک، شارژر و کابل شارژر و انواع گجت دیجیتال و هوشمند خود را میان ارائه دهندگان معتبر خدمات پس از فروش یکپارچه در سراسر کشور قرار داده است تا کاربران با خیالی آسوده از خرید محصولات با ضمانت متین اطمینان حاصل کنند.

مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر

دفاتر گارانتی متین به‌عنوان مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر نیز در سراسر کشور فعالیت می کند. انواع عیب یابی، تست و تعویض و تعمیر قطعات به همراه گارانتی یک‌ماهه پس از تعمیر هر نوع برند و مدلی از اسپیکر از جمله خدمات شرکت متین است که به همراه فاکتور رسمی در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 849569

دیگر خبرها

  • برزیل به تهران می‌آید و کل فوتسال را تکان می‌دهد!
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • نحوه درست کردن لامپ LED با قیچی به روش برقکار کانادایی (فیلم)
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند