Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مهم‌ترین عامل مرگ و میر بین مردم استان فارس را به ترتیب، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، دیابت، بیماری های تنفسی و سوانح رانندگی اعلام کرد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عبدالرسول همتی در تشریح آمار مرگ و میر در بین جمعیت فارس اظهارداشت: آمارها نشان می دهد ۸۷ درصد مرگ های زودهنگام، در سنین ۳۰ تا ۷۰ سالگی رخ می دهد اما پزشکان معتقدند افراد با انجام اقدامات پیشگیرانه، می توانند طول عمر و کیفت زندگی خود را افزایش دهند؛ این در حالی است مهمترین عامل مرگ و میر در بین مردم استان بیماری های قلبی عروقی، سرطان، دیابت، بیماری های تنفسی و سوانح رانندگی گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه امروزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دنبال اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت، بستری را فراهم کرده که افراد بالای ۳۰ سال، با مراجعه به پزشک خانواده، مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه بهداشت، اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند، انجام آزمایش های فشارخون، سنجش کلسترول و دیابت را مهمترین اقدامات پیشگیرانه دانست و گفت: خطرسنجی در واقع راهکار سازمان جهانی بهداشت، برای تعیین و احتمال خطر سکته قلبی یا مغزی برای هر فرد در۱۰ سال آینده است.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: پیشگیری های به موقع و غربالگری هایی که در پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت فارس به صورت رایگان در حال انجام است، یکی از برنامه های مهم کنترل سرطان نیز به شمار می رود.

همتی، ادامه داد: عواملی مانند سابقه خانوادگی، تغییر سبک زندگی، چاقی، کم تحرکی و تغذیه نامناسب، از مهمترین عوامل بروز بیماری سرطان به شمار می رود.

وی با بیان اینکه آمار ابتلا به سرطان در فارس نسبت به دیگر مناطق کشور نگران کننده نیست، شناسایی زودهنگام این بیماری را موجب افزایش شانس درمان بیماری عنوان کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به برنامه ریزی های دانشگاه برای تشخیص زودهنگام درمان سرطان ها، این امر را تلاشی در راستای مهار این بیماری و افزایش امکان درمان مبتلایان برشمرد و اظهار کرد: سالانه در فارس ۶ هزار و پانصد بیمار مبتلا به سرطان شناسایی و ثبت می شود که این آمار در مقایسه با دیگر استان های کشور بالا نیست.

همتی با اعلام بیشترین موارد ثبت شده افزود: سرطان پستان، تیروئید، سرطان خون، روده بزرگ، دهانه رحم و سرطان تخمدان در بین بانوان و سرطان های پروستات، مثانه، روده بزرگ، معده، دستگاه عصبی و سرطان ریه در بین مردان، به ترتیب شایع ترین انواع سرطان ها در فارس هستند.

وی به آمارهای جهانی نیز اشاره کرد و گفت: سرطان پوست به عنوان شایع‌ترین نوع سرطان در دو جنس زنان و مردان در دنیا شناخته شده و ضرورت دارد افراد با هرگونه تغییر پوستی، برای پیشگیری به موقع به پزشک مراجعه کنند.

معاون بهداشت دانشگاه، تاکید کرد: تشخیص زودهنگام سرطان سینه برای تمامی بانوان ۳۰ تا ۹۹ ساله جزو ارزیابی های اجباری به شمار می رود و تمامی زنان متأهل گروه سنی بین ۳۰ تا ۵۹ ساله نیز باید هر دو سال یک مرتبه برای پیشگیری از بیماری های دهانه رحم آزمایش های لازم مربوطه را انجام دهند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها بیماری های قلبی عروقی پزشک خانواده چاقی سرطان مرگ جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند