Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی حسن‌زاده ظهر امروز دوشنبه در اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران با تسلیت درگذشت حسین محب اهری بازیگر سینما و تلویزیون اظهار داشت: انقلاب اسلامی به چهل و یکمین سال پیروزی خود پا می‌گذارد، انقلابی که برای ملت ایران عزت و افتخار به ارمغان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه عکسان ارسبارانی به‌ویژه اهری‌ها با شرکت در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، برای ارسباران افتخارآفرینی می‌کنند، افزود: تأثیرگذاری که یک عکس می‌تواند داشته باشد شاید در حوزه دیگری آن تأثیرگذاری وجود نداشته باشد این در حالی است که عکاسان تاریخ و هویت جامعه هر کشوری را ثبت می‌کنند.

معاون فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: یک قطعه عکس می‌تواند تحول بزرگی در دنیا ایجاد کند، اگر مثال بزنیم چهل سال از انقلاب اسلامی سپری می‌شود ولی عکس‌های مانده از آن دوران، تداعی‌کننده خاطرات است در حالی که اگر عکاسان نبودند وقایع تاریخ ثبت نمی‌شد.

حسن‌زاده با ذکر اینکه هنر در حوزه عکاسی، گرفتن دوربین در دست نیست بلکه هنر عکاسان در خلق آثار فاخر است، گفت: وقتی منطقه‌ای گردشگر پذیر می‌شود به‌منزله آن است که عکاسی با خلق اثری فاخر، مردم را برای حضور در آن منطقه دعوت می‌کند و این امر در معرفی ظرفیت‌های گردشگری منطقه ارسباران نمود بیشتری داشت.

وی بابیان اینکه برگزاری دومین جشنواره عکس سال ارسباران در راستای معرفی ظرفیت‌های گردشگری این منطقه مستلزم هزینه است، ابراز داشت: تخصیص اعتبار ناچیز برای برگزاری دومین جشنواره عکس سال ارسباران، اجازه نمی‌دهد مجریان به اهدافشان برسند لذا انتظار می‌رود اداره کل فرهنگ و ارشاد اسامی آذربایجان شرقی عنایت خاصی به جشنواره عکس سال ارسباران داشته باشد.

داوران دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران انتخاب شدند

مهدی زارعی در اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران با اشاره به این‌که جشنواره عکس سال ارسباران هر دو سال یک‌بار و به‌صورت سراسری در اهر برگزار می‌شود، اظهار داشت: در نخستین جشنواره عکس سال ارسباران نزدیک به ۳۰۰۰ اثر از ۵۵ شهرستان کشور به دبیرخانه جشنواره واصل‌شده بود.

وی افزود: نتیجه اولین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران، برگزاری نمایشگاهی متشکل از عکس‌های راه‌یافته و چاپ کتاب بود که متأسفانه به لحاظ کمبود منابع مالی چاپ کتاب زیبایی‌های ارسباران میسر نشد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اهر ادامه داد: جشنواره عکس سال ارسباران با آن‌که به‌صورت سراسری برگزار می‌شود ولی مختص به منطقه ارسباران است، یعنی اگر عکاسی از اصفهان شرکت می‌کند باید آثار ارسالی‌اش از منطقه ارسباران باشد چون هدفمان معرفی هرچه بیشتر ارسباران و زیبایی‌های این منطقه است.

زارعی بابیان اینکه جشنواره عکس سال ارسباران در بخش‌های مستند اجتماعی، معماری و طبیعت و بخش ویژه (عکاسی با تلفن همراه) برگزار می‌شود، گفت: پرویز گلی زاده به‌عنوان دبیر، فرهاد زرگریان اهری به‌عنوان دبیر اجرایی، سعید قاسمی به‌عنوان مسئول دبیرخانه، معصومه فریبرزی به‌عنوان دبیر هنری و مهدی دایلاری به‌عنوان مسئول اطلاع‌رسانی دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران انتخاب شده‌اند.

وی با اشاره به انتخاب داوران دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران گفت: افشین بختیار، بردیا سعادت و محمدرضا بهمرام نیز به‌عنوان داوران دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران انتخاب شده‌اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اهر با تأکید بر اینکه سیاست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی کمک به مؤسسات فرهنگی و هنری در جهت برگزاری رویدادهای فرهنگی است، افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نمی‌تواند از صدر تا ذیل جشنواره‌های فرهنگی و هنری را واگذار کند اما با توجه به محدودیت منابع مالی اداره کل ارشاد استان در حد توان از جشنواره‌ها و رویدادهای هنری حمایت می‌کند.

زارعی خاطرنشان کرد: اگر حمایت‌ها و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی شهرستان اهر نباشد قطعاً در برگزاری دومین جشنواره دوسالانه عکس سال ارسباران به اهدافی که دنبال آن هستیم دست نمی‌یابیم.

کد خبر 4519687

منبع: مهر

کلیدواژه: ارسباران جشنواره عکس شهرستان اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد