Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سرهنگ محسن تقی زاده دوشنبه در نشست هم اندیشی آسیب شناسی فضای مجازی با حضور جمعی از خبرنگاران ، اساتید دانشگاه و صاحب نظران
با تاکید بر ضرورت آموزش افراد به ویژه دانش آموزان در خصوص فضای مجازی بیان داشت:
افزایش آگاهی عمومی ، افزایش نقش‌پذیری و مشارکت نهادها و سازمان‌ها در راستای پیشگیری از آسیب‌های حوزه فضای مجازی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر آموزش به عنوان عامل موثر در کاهش آسیب‌های فضای مجازی تاکید کرد و گفت:
بیشترین تخلف در فضای مجازی انتشار عکس‌های غیراخلاقی، فروش مشروبات الکلی و برداشت پول از حساب بانکی افراد است.
فرمانده انتظامی آبادان با بیان اینکه دشمن با استفاده از فضای مجازی و بهره‌برداری سیاسی از آن جامعه ما را مورد هدف قرار داده است افزود: نمی‌توان نسبت به فضای مجازی و تهدیدات آن بی‌تفاوت بود و نیاز است با آگاه‌سازی نسل جوان آسیب‌های فضای مجازی و استفاده صحیح از آن را آموزش دهیم.
سرهنگ تقی زاده سنگر دفاع کشور در مقابله با تهدید رسانه‌ای و فضای مجازی را اطلاع‌رسانی درست، شفاف‌سازی، تفکر و بهره برادری از دانش روز دنیا عنوان کرد و بیان داشت:باید نسل جوان به ویژه دانش آموزان را نسبت به تهدیدهای دشمن آگاه کرد.
وی ایجاد فضای کسب‌وکار و درآمد، کمک به محیط‌ زیست و مقابله با تهدیدات نرم دشمن را از فرصت های فضای مجازی عنوان کرد و گفت: برقراری ارتباط غیرمفید، نشر اکاذیب از دیگر آسیب های فضای مجازی است.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان افزود:پلیس فتا به تنهایی نمی‌تواند با هنجارشکنی در فضای مجازی برخورد کند و نیاز است تا دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی که در این زمینه بیشتر تاثیرگذار هستند به وظیفه خود در این راستا عمل کرده و آسیب‌ها و فرصت‌های فضای مجازی را برای نسل جوان بیان کنند.
سرهنگ تقی زاده نقش رسانه‌ها در بیان آسیب‌های و فرصت‌های فضای مجاز را حساس و تایر گذار عنوان کرد و بیان داشت:رسانه یک فرصت است تا مسئولان را نسبت به مسائل متخلف جامعه آگاه نماید.
وی در ادامه به تشریح عملکرد این نیرو در شهرستان آبادان پرداخت و آبادان را یکی از امن‌ترین شهرهای کشور از نظر تعداد جرم معرفی کرد و افزود: 27 دستگاه متولی امنیت هستند و نیروی انتظامی فقط وظیفه حفظ امنیت را برعهده دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان افزود: تیراندازی در شهرستان آبادان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد کاهش داشته است و در 10 ماه گذشته با اجرای طرح‌های جمع آوری اسلحه های غیر مجاز 300 قبضه اسلحه غیر مجاز کشف و ضبط شده است.
وی در ادامه اظهار داشت:متاسفانه سرقت برای عده ای سارق به شغل دائمی تبدیل شده است ضمن اینکه در شرایط اقتصادی امروز معتادان رها شده اند.
به گزارش ایرنا در این نشست مهمترین آسیب‌های فضای مجازی و تاثیر اجتماعی آن برای مقابله و کاهش تهدیدات اینترنتی در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، آموزشی مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
3015/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها جرم خانواده فضای مجازی کشف و ضبط نیروی انتظامی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف

سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در استان فارس اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است.

به گزارش ایران، وی افزود: رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت فرد ناشناس در کمترین زمان ممکن کشف و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی ۳۱ ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ زینلی هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد، انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولا با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد.

وی تاکید کرد: بنابراین می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف