Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@20:41:58 GMT

تاوان سنگین یک لحظه عصبانیت

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۶۰۱۵

تاوان سنگین یک لحظه عصبانیت

مرد مغازه دار که با همکارش بر سر مسائل مالی درگیر شده بود تصور نمی‌کرد یک لحظه عصبانیت وی حادثه جبران‌ناپذیری را رقم بزند. مرجان همایونی خبرنگار






به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»؛ بعدازظهر یکشنبه مأموران کلانتری 113 بازار در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مرد 30 ساله‌ای در یکی از بیمارستان‌های تهران خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تیم جنایی در نخستین بررسی‌ها دریافتند دو مرد جوان که هر دو آنها مغازه تأسیسات و فروش شیر‌آلات داشتند باهم درگیر شده‌اند و یکی از آنها به قتل رسیده است.
به گفته شاهدان ماجرا، مرد 35 ساله پس از درگیری لفظی با همکار 30 ساله‌اش ناگهان او را به عقب هل داده است اما وی تعادلش به هم خورده و بشدت با شیشه ویترین مغازه برخورد کرده و بر اثر این اتفاق شیشه شکسته و تکه‌ای از آن گردن مرد جوان را برید. دقایقی بعد مرد مجروح به بیمارستان منتقل شد اما بر اثر شدت خونریزی جان باخت. بدین ترتیب متهم به نام مصطفی دستگیر شد. وی در بازجویی‌ها ضمن اعتراف گفت: با مقتول اختلاف مالی داشتیم و روز حادثه سر همین موضوع او به من فحاشی کرد. من هم عصبانی شدم و هلش دادم اما هرگز تصور نمی‌کردم این کار به قیمت جانش تمام شود. سرهنگ گودرزی - معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ - در این باره گفت: تصاویر دوربین مغازه نشان می‌دهد که متهم پس از نزدیک شدن به مقتول، او را به ویترین شیشه‌ای مغازه کوبیده و این مسأله به تخریب شیشه و مجروح شدن مرد جوان انجامیده است. تحقیقات در خصوص این پرونده، در مراحل اولیه قرار دارد و متهم با قرار بازداشت موقت در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.



نگاه کارشناس
چه کنیم تا قاتل نشویم


دکتر محمد نسل  
جرم شناس
بیشتر اتفاقات تلخ معمولاً از تنش‌های ساده شروع می‌شود، به‌عنوان مثال بر سر جای پارک خودرو با راننده دیگری اختلاف پیدا می‌کنید به وی تذکر می‌دهید اما طرف مقابل با تندی برخورد می‌کند. صحبت آرام آرام تبدیل به مشاجره و گاهی اوقات ناخواسته به جنایت ختم می‌شود. برای شروع مشاجره‌ها لازم نیست یک پدیده مهمی رخ داده باشد. گاهی از موضوعات کم اهمیتی شروع می‌شود اما چرا این صحبت‌ها و گلایه‌ها به مشاجره تبدیل می‌شود؟ در کشورهایی که فرهنگ گفت‌و‌گو و مذاکره ضعیف است، از کودکی یعنی در خانواده و مدرسه مهارت مذاکره و گفت‌و‌گو به کودکان منتقل نشده است و در نوجوانی این فرهنگ تقویت نشده؛ در جوانی در افراد نهادینه نشده و در بزرگسالی تجربه و به دیگران هم منتقل نشده است، در این جوامع بی‌دلیل صدایشان را بلند می‌کنند و بی‌دلیل از کلمات رکیک برای بیان منظورها استفاده می‌کنند و این‌ها باعث می‌شود به مشاجره برسند و خشم به وجود می‌آید. خیلی‌ها مهارت کنترل خشم را نیز ندارند و نمی‌دانند که خشم‌شان را چگونه فرو بنشانند.  کسی که بدهکاری دارد، این برایش یک مشکل محسوب می‌شود که برای حل آن باید راهکار مناسب پیدا کند. اما گاهی برای حل این مسأله دست به دامن رباخواران می‌شویم. با ربا گرفتن نه تنها مشکلات حل نمی‌شود بلکه در سررسید زمان پرداخت ما می‌بینیم که مشکلمان چند برابر شده است.  در مدارس قبل از آموزش جدول ضرب، علوم و جغرافی باید مهارت گفت‌و‌گو، کنترل خشم، نه گفتن محترمانه و حل مشکلات را به دانش‌آموز یاد دهیم. آموزش و پرورش ما به جای اینکه مهارت محور باشد و مهارت‌های زندگی را به ما یاد بدهد یک سری معلوماتی را که در آینده ممکن است هیچ به درد نخورد آموزش می‌دهد. البته استثنا همیشه وجود دارد و آدم‌هایی هم در جامعه پیدا می‌شوند که مشکلات روحی و روانی دارند. خطر تبدیل شدن این تنش‌های عادی به مشاجرات و جنایت گاهی ناشی از وضعیت روحی و روانی است که در بعضی از افراد وجود دارد. ما نباید غافل شویم و فراموش کنیم که برابر اعلام رسمی انجمن روانشناسی ایران حدود یک سوم مردم ایران درجات خفیف و گاهی هم بالایی از بیماری‌های خلقی و شخصیتی و روانی دارند. آمار ابتلا به افسردگی در ایران حدود 35 درصد است. پس باید بدانیم برخی از افرادی که ما با آنها مباحثه می‌کنیم آدم‌های عادی و متعادلی از نظر روحی و روانی نیستند که باید خیلی مراقب باشیم تا دچار مشکلات جبران‌ناپذیر نشویم.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا قشلاقی مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: پرونده فروش سه هزار و ۸۰۰ لیتر بنزین و ۱۳ هزار و۳۳۰ لیتر گازوئیل به ارزش سه میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال خارج از ضوابط تعیینی دولت در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کلاله رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و جایگاه دار متخلف را به پرداخت هفت میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

قشلاقی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت سه میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان افزود: این تخلف را بازرسان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بررسی تراکنش‌های کارت سوخت جایگاه، کشف و پرونده تخلف جایگاه دار را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6097305

دیگر خبرها

  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • ۵ سارق ۵۰ میلیارد ریال از کاشانی‌ها سرقت کردند
  • فیلم| طلافروش‌ها با بستن مغازه نمی‌توانند پیگیر مطالباتشان باشند
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک‌های مردمی به حساب عبدالحمید
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا: باورم نمی‌شود
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه