Web Analytics Made Easy - Statcounter

میائویی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین در حاشیه یک نشست خبری اعلام کرد: کاهش مالیات بر ارزش افزوده و هزینه‌های آب، برق و گاز تولیدکنندگان داخلی، از جمله اقداماتی است که در سال جاری میلادی به منظور افزایش کیفیت و بهره‌وری تولیدات در دستور کار دولت این کشور قرار گرفته است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز: بسیاری از کشورهای پیشرفته به منظور حمایت از تولید داخلی، سیاست های تشویقی مختلفی را در دستور کار قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشورها در قالب قوانین هوشمندانه به دنبال اعمال سیاست هایی هستند تا بدین وسیله تولیدات کشورشان از سطح کیفیتی مناسبی برخوردار شود. علاوه بر این، سیاست های تشویقی با هدف بهبود صادرات نیز اعمال می شود.

مالیات ابزار مهم دولت در جهت دهی به فعالین اقتصادی

یکی از این سیاست های تشویقی، کاهش مالیات تولیدکنندگان است. در واقع سیاست های مالیاتی یکی از مهم ترین ابزار های در اختیار دولت به منظور جهت دهی به فعالین بازار است تا به سمت افزایش کیفیت و کمیت تولید، در بخش های مد نظر دولت حرکت نمایند.

کشور چین از جمله کشورهایی است که این سیاست های تشویقی برای حمایت از تولید را در دستور کار خود قرار داده است. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی، حدود ۱۲تریلیون دلار بر اساس ارزش اسمی دلار و ۲۳ تریلیون دلار بر اساس قدرت برابری خرید برآورد شده است.

کاهش مالیات تولیدکنندگان با هدف افزایش بهره وری در چین

میائویی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین در حاشیه یک نشست خبری اعلام کرد: کاهش مالیات بر ارزش افزودهتولیدکنندگان در سال جاری میلادی، از جمله اقدامات اصلی دولت چین است.

وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین با بیان اینکه تولیدکنندگان، ارزش افزوده بسزایی برای کشور ایجاد می کنند، افزود: کاهش هزینه های آب، برق و گاز بخش تولید، از دیگر اقداماتی است که در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت.

میائومی با بیان اینکه هدف اصلی از کاهش مالیات تولیدکنندگان، افزایش بهره وری و کیفیت تولیدات چینی است، تصریح کرد: دولت این کشور به منظور تسهیل فرآیندهای تولید و کمک به تولیدکنندگان چینی، به منظور حضور در بازارهای صادراتی، دست به این اقدام زده است.

اعمال سیاست بازپرداخت در صنایع راهبردی چین

وی با بیان این نکته که بازسازی بخش تولید از برنامه های اصلی دولت چین است، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان باسیاست های بازپرداخت در صنایعی همچون خودرو، کشتی سازی و حمل و نقل هوایی در دستور کار دولت این کشور قرار گرفته است.

وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین با اشاره به اینکه تدوین بسته سیاست صنعتی جامع در سال ۲۰۱۹ میلادی از اولویت های دولت این کشور است، تصریح کرد: برنامه ریزی مدون به منظور توسعه فعالیت های تولیدی با تأکید بر افزایش بهره وری و کیفیت تولیدات و یکپارچه سازی خدمات پیشرفته در دستور کار دولت چین است.

میائومی در پایان اظهار کرد: با اقداماتی نظیر تأکید ویژه بر بازار بزرگ داخلی به عنوان موتور ایجاد تقاضا برای تولیدات داخلی، یکپارچه سازی سیستم صنعتی، ایجاد نوآوری در صنایع، بهره گیری از زیرساخت های توسعه یافته و محیط تجاری مطلوب، می توان بسیاری از چالش های فعلی را برطرف نمود.

لازم به ذکر است اقدامات مذکور در بیانیه ای توسط وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین در یک کنفرانس اقتصادی منتشر شده است.

مقاومتی نیوز/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BkP برچسب ها: چین ، مالیات ، تولید داخلی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: چین مالیات تولید داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۳ درصد افزایش به ۲۳۳۰ دلار و ۷ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا بالاتر از سطح حمایتی 2300 دلار در اولین ساعات تجارت در روز جمعه قرار دارد. ارزش دلار آمریکا و اوراق قرضه خزانه داری این کشور پس از گزارش بالا رفتن تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته است. بدین ترتیب احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری میلادی کاهش می‌یابد. 
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.03 درصد افزایش به 2330 دلار و 7 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.13 درصدی به 2345 دلار و 50 سنت رسیده است.
بالا رفتن نرخ تورم در آمریکا ترس از افزایش دوباره نرخ بهره را تشدید کرده است. بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/05

تمرکز سرمایه‌گذاران در حال حاضر بر شاخص قیمت هزینه‌کرد مصرف فردی در ماه مارس است که قرار است امروز منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سیاست‌های پولی آمریکا و قیمت طلا ارائه دهد. هرگونه تغییر در این شاخص باعث می‌شود تاجران انتظار خود از زمان پایین آمدن نرخ بهره را تغییر دهند. در حال حاضر بازارهای مالی تخمین می‌زنند اولین کاهش نرخ بهره در سپتامبر انجام شود.
اطلاعات مربوط به تورم در آمریکا تا حد زیادی بر دورنمای نرخ بهره فدرال رزرو در آستانه اجلاس بعدی آن در اول ماه مه تاثیر می‌گذارد. پیش بینی می‌شود فدرال رزرو نرخ بهره را در این اجلاس در محدوده 5.25 تا 5.50 نگه دارد.
دورنمای قیمت طلا در کوتاه‌مدت بی‌ثبات است، چون تقاضا برای این فلز گرانبها به عنوان یک پشتوانه ایمن به دنبال آرام شدن نگرانی‌ها در مورد گسترش درگیری در خاورمیانه، کاهش یافته است. به علاوه، سیاستمداران فدرال رزرو هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره به خاطر افزایش فشار تورم نمی‌بیند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.53 درصد افزایش به 27 دلار و 78 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.39 درصدی 922 دلار و 40 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/47

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم