Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوال ملت این است که اساساً چرا به این ها بودجه می دهید و خروجی شان برای ما چیست؟/ موسسه تحت مدیریت آیت الله مصباح یزدی، اساساً چه خدمتی به مردم ایران می دهد که مردم ایران سالانه باید میلیاردها تومان پول به آن بدهند؟ جعفر محمدی

این که قبلاً به هر دلیلی، نامی در دریف های بودجه آمده است که دلیل نمی شود دولت ها، پی در پی، مقابل آن نام عددی درج کنند و برایش بودجه سالانه تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر دعوایی هست، بر سر این نیست که چرا کم یا زیاد می دهید بلکه سوال ملت این است که اساساً چرا به این ها بودجه می دهید و خروجی شان برای ما چیست؟
به نوشته عصر ایران؛ شب گذشته، آقای احمد امیرآبادی‌‌ فراهانی نماینده اصولگرای مجلس، مهمان برنامه تلویزیونی "متن،حاشیه" بود و درباره بودجه سال 1398 صحبت می کرد.

نماینده قم در بخشی از سخنان خود با اشاره به کاهش بودجه برخی نهادهای معروف به "فرهنگی" گفت: دولت باید شفاف سازی کند چرا بودجه برخی موسسات مانند موسسه آیت الله مصباح یزدی در قم را کم کرده است؟ وقتی به لایحه بودجه نگاه می کنی، انگار یک نفر نشسته و بدون هیچ دلیلی بودجه این موسسات را کم کرده است. کسانی که مدعی شفاف سازی هستند باید در این باره توضیح دهند. (نقل به مضمون)


آنچه این نماینده اصولگرا درباره لزوم شفاف سازی بودجه گفته است، سخنی دقیق و اصولی است. دولت باید درباره این که چرا فلان عدد را برای هر ردیف بودجه در نظر گرفته است، توضیح دهد و از جمله توضیح دهد چرا بودجه موسسه تحت مدیریت آیت الله مصباح که سال گذشته 28 میلیارد تومان بود، امسال به 14 میلیارد تومان کاهش یافته است؟ بالاخره حق آیت الله مصباح و موسسه ایشان و نیز نماینده شان در مجلس است که خواهان شفاف سازی درباره این کاهش بودجه باشند.

اما اگر خواهان شفاف سازی هستیم، قصه را از نیمه تعریف نکنیم و شفاف سازی را از ابتدای داستان و درباره  اصل آن خواستار شویم و بگوییم: باید شفاف سازی شود که اساساً چرا باید به برخی موسسات و اشخاص حقوقی، پول و بودجه سالانه داد؟ و مهم تر این که این اشخاص که سالانه بودجه های میلیاردی می گیرند، چه خدمتی به جامعه می کنند و کدام گره را از "جامعه هزار مشکل ایران" باز می  کنند؟

مشخصاً همین موسسه تحت مدیریت آیت الله مصباح یزدی، اساساً چه خدمتی به مردم ایران می دهد که مردم ایران سالانه باید میلیاردها تومان پول به آن بدهند؟

فقط هم موسسه آیت الله مصباح و نهادهای نزدیک به یک جناح خاص سیاسی هم نیست. همین سوال درباره موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) هم که تحت نظر آیت الله سید حسن خمینی اداره می شود نیز صادق است و باید سوال شود که مگر حضرت امام(ره) همچنان کتاب می نویسند یا سخنرانی دارند که سال گذشته 32 میلیارد و 398 میلیون تومان و امسال 26 میلیارد و 200 میلیون برای موسسه ای که کارش تنظیم و نشر آثار ایشان است، بودجه در نظر گرفته اند؟ تازه این گذشته از بودجه حرم امام(ره) و پژوهشکده امام خمینی (ره) است که به موسسه نشر و تنظیم آثار امام(ره) وابستگی دارد.

این سیاهه، البته بلند بالاست و مثلاً فارغ از این که چرا بودجه 42 میلیارد و 400 میلیون تومانی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به 20 میلیارد تومان کاهش یافته، باید پرسید که چرا یک شورا که کارش سیاستگذاری است باید این همه پول از بیت المال بگیرد؟ مگر این شورا چه می کند که باید میلیاردها تومان پول بگیرد؟ آیا مردم که مالک واقعی بودجه اند، شرعاً راضی هستند؟

یا ستاد اقامه نماز واقعاً چه کاری برای نماز انجام داده و آیا تعداد نمازگزاران را بالا برده است که پارسال 22 میلیارد و 900 میلیون تومان بودجه داشته و امسال 12 میلیارد تومان؟ مگر در تمام تاریخ اسلام نماز را با پول رواج داده اند؟ چرا نباید دولت از حجه الاسلام محسن قرائتی بخواهد به عنوان رئیس این ستاد گزارش کار دهد و اگر خروجی کارهای ستاد به نفع جامعه بوده، بر اساس عملکرد و برنامه به وی بودجه دهد یا قطع کند؟!

یا سال گذشته برای شورایی به نام "صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی" که زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی است 100 میلیارد بودجه دادند و امسال 27 میلیارد تومان برایش بودجه در نظر گرفته اند. واقعاً نباید پرسید این شورا واقعاً چه کاری انجام می دهند؟ مگر آن همه نهاد دینی و تبلیغی که بودجه های کلان می گیرند، قاعدتاً کاری جز توسعه فرهنگ قرآنی انجام می دهند یا باید انجام دهند؟!
این که قبلاً به هر دلیلی، نامی در دریف های بودجه آمده است که دلیل نمی شود دولت ها، پی در پی، مقابل آن نام عددی درج کنند و برایش بودجه سالانه تعریف کنند.
بنابراین اگر دعوایی هست، بر سر این نیست که چرا کم یا زیاد می دهید بلکه سوال ملت این است که اساساً چرا به این ها بودجه می دهید و خروجی شان برای ما چیست؟

در جامعه ای که بسیاری از مردم درگیر نان شب و درمان فرزندان و اجازه خانه و ... هستند و دانش آموزان معصوم اش به خاطر نداشتن بخاری استاندارد در کلاس های درس، آتش می گیرند و می سوزند و روز به روز بر تعداد فقرا افزوده می شود و ...، چرا باید برخی افراد ذی نفوذ بتوانند موسسه ای ثبت کنند و نامشان را در فهرست بودجه قرار دهند و طلبکار سالیانه مردم در بودجه شوند؟! سوالات اصلی این است آقای نماینده! نه این که چرا امسال به موسسه آیت الله مصباح کم رسیده است؟

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • طرح ولایت آیت الله مصباح یزدی اثرات عمیقی در جوانان داشت
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • ۲ کتاب مناسب مداحان و منبری‌ها در راه نمایشگاه
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور