Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@19:39:40 GMT

تبیین سبک زندگی فاطمی مدنظر سخنرانان دهه فجر باشد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۷۵۱۳

تبیین سبک زندگی فاطمی مدنظر سخنرانان دهه فجر باشد

به گزارش ایکنا از لرستان، ناهید پرویزپور، مدیر امور بانوان استانداری لرستان در کمیته مشترک کارگروه تخصصی بانوان و خانواده و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که دوشنبه، یکم بهمن با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و ادارات لرستان در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به تداخل دهه فجر با ایام سوگواری حضرت فاطمه(س)، گفت: سبک زندگی حضرت فاطمه(س) بهترین الگو برای زنان و دختران است بنابراین از تمامی کسانی‌که در یوم الله دهه فجر در جلسات سخنرانی می‌کنند و یا به هر نحوی تریبونی در اختیار دارند می‌خواهیم در خصوص سیره حضرت فاطمه(س) مطالبی را برای مخاطبین خود نقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که دشمنان ما سعی در کم‌رنگ جلوه دادن دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی دارند، تصریح کرد: این ایام فرصت مناسبی است تا با بیان پیشرفت‌ها و موفقیت های نظام اسلامی امید و نشاط را در بین جامعه ترویج دهیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با بیان این‌که اجرای برنامه یوم الله دهه فجر آمیخته با رنگ و بوی فاطمی است، با ارائه برنامه‌هایی که در این ایام با مشارکت استانداری برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این ایام همایش الگوی زن سوم (نه شرقی و نه غربی)، دیدار با آیت‌الله میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تجلیل از نویسندگان زن، همایش زنان و تحکیم بنیان خانواده را در دستور کار داریم.
پرویزپور با بیان این‌که یکی‌از دستاوردها و تحولات عظیم که با پیروزی انقلاب اسلامی رخ داد، ارتقا جایگاه زن در ایران بود، افزود: در دوران شاهنشاهی زن ایرانی به‌عنوان یک مُدل از زن غربی و یا زن شرقی بود و هیچ‌گونه تأثیری در سرنوشت خودش نداشت.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) همواره در سخنان خود تأکید داشتند که زنان باید به جایگاه واقعی خودشان برسند به همین منظور الگوی سومی از زن ارائه دادند که ریشه در همان شعار «نه شرقی و نه غربی» داشت و این زن با حفظ حجاب اسلامی دوران انقلاب در تظاهرات‌های انقلابی حضور داشته، در دوران دفاع مقدس نقش خود را به‌خوبی ایفا کرده و اکنون در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی حضور چشم‌گیری دارد.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با بیان این‌که بانوان ایرانی وقتی به آن جایگاه خودشان دست پیدا کردند، از نظر ورزشی، فرهنگی و سیاسی نشان دادند که زن مسلمان نه تنها در حوزه اعتقادات دینی بلکه در همه عرصه‌ها حضور پُررنگ‌تری دارند، بیان کرد: زنان ایرانی به‌عنوان مبلّغان و مفسرانی هستند که الگوی زن سوم (نه شرقی و نه غربی) را به سایر کشورهای منطقه انتقال دادند.
وی با اشاره به آمار بالای زنان و دختران تحصیل کرده ایرانی، اضافه کرد: قبل از انقلاب زنان نویسنده ما انگشت‌شمار بودند ولی امروز فعالیت زنان درحوزه تحقیق، پژوهش و نویسندگی به‌طور چشم‌گیری رشد داشته است.
پرویز پور ادامه داد: با وجودی‌که در دوران قبل از انقلاب محدودیتی از نظر حجاب و پوشش نبود، فقط شش نفر از زنان ایرانی موفق شده بودند در مسابقات آسیایی و بین‌المللی شرکت کنند ولی به برکت جمهوری اسلامی ایران از اول انقلاب تاکنون بیش از 12 هزار نفر از بانوان ایرانی در مسابقات جهانی و آسیایی حضور داشته‌اند و در این عرصه موفقیت‌های فراوانی را به دست آورده‌اند.
مدیر کل امور بانوان استانداری لرستان حضور زنان در عرصه‌های مختلف را نشان‌دهنده نگاه مثبت دولت‌مردان کشورمان در خصوص حضور بانوان در جامعه دانست و افزود: در خانواده های ایرانی زنان نقش محور دارند و یک الگوی مدیریتی هستند

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی مدیرکل امور بانوان استانداری دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، فاطمی به مناسبت روز ملی شورا‌های اسلامی در نشست صمیمی با اعضای شورا‌های اسلامی شهر‌ها و شهرداران استان یزد، افزود: شهرداری با آن مجموعه عریض و طویل بدون مصوبات شورا نمی‌تواند کاری را از پیش ببرد، بنابراین توجه به شورا‌ها بسیار مهم است.
وی ادامه داد: ما هم باید به عنوان دستگاه اجرایی استان یزد، زمینه ساز و بستر تحقق مصوبات شورا‌ها را فراهم کنیم.
استاندار گفت: در سال‌هایی که گذشت مجموعه عوارضی که در قالب مالیات بر ارزش افزوده و همچنین عوارض و آلایندگی‌ها به شهرداری‌ها داده ایم، حدود ۱۰ برابر شده است.
فاطمی افزود: این حرکت می‌تواند شهرداری‌ها را برای اینکه بتوانند اقدامات عمرانی موثرتری را انجام دهند، بیشتر یاری دهد که البته در حوزه روستا‌ها هم کار‌های به زمین مانده نیز زیاد است.
همچنین در این مراسم از شورا‌های اسلامی شهر‌های یزد، مهریز، احمدآباد اردکان، مهردشت، مجومرد و بفروئیه به عنوان شورا‌های منتخب تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم