Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که در ایجاد صنایع کوچک به شرایط بازار توجه نشود تولیدکنندگان نمی‌توانند تسهیلات دریافتی را پرداخت کنند در نتیجه با مشکلات عدیده رو به رو می‌شوند. به گزارش بلاغ، عبدالله رضیان در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به نقش صنایع کوچک در توسعه اقتصاد، اظهار کرد: اگرچه صنایع کوچک در دوره‌ای پیشرفت خوبی در کشور ما داشت اما مشکلاتی نیز در مسیر توسعه آنها وجود دارد چراکه توسعه این صنایع به ایجاد زیرساخت و توسعه صنایع مادر نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه در برخی دوره‌ها سرمایه‌گذاری‌های بسیاری برای توسعه صنایع کوچک انجام گرفت اما مشکلاتی نیز ایجاد شد چراکه صنایع کوچک توانایی رقابت در بازار ندارند و نمی‌توانند از بازاریابی به درستی بهره گیرند بنابراین تولیدات آنها در بازار رونق چندانی ندارد و به فروش نمی‌رسد در این شرایط این واحدهای تولیدی به سمت ورشکستگی سوق پیدا کرده و نمی‌توانند تسهیلات دریافتی را بازگردانند.

وی با بیان اینکه بازاریابی یکی از اصولی است که باید در توسعه صنایع کوچک مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی به سمت تولید محصولاتی می‌روند که بازار این کالاها اشباع شده در نتیجه نه در بازار داخلی به موفقیت چندانی دست پیدا می‌کنند و نه توان صادرات برای در دست گرفتن بازار سایر کشورها را دارند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه در حال حاضر 70 درصد شهرک‌های صنعتی تعطیل هستند، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل عدم موفقیت صنایع کوچک ناتوانایی آنها در بازاریابی است چراکه در این شرایط واحدهای تولیدی نمی‌توانند برای محصولات تولیدی خود بازار مناسب پیدا کنند. بازاریابی اصلی‌ترین سیاستی است که صنایع کوچک باید برای توسعه و رونق مدنظر قرار دهند.

رضیان ادامه داد: صنایع کوچک باید به قدرت رقابتی خود توجه کنند چراکه در برخی موارد صنایع بزرگ به دلیل سرمایه در گردش و قدرت رقابت بیشتر اجازه فعالیت و توسعه به صنایع کوچک نمی‌دهند. در صورتی که زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنایع کوچک فراهم نباشد این واحدها با تهدید ورشکستگی روبه رو می‌شوند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در صورتی که در ایجاد صنایع کوچک به شرایط بازار توجه نشود تولیدکنندگان نمی‌توانند تسهیلات دریافتی را پرداخت کنند در نتیجه با مشکلات عدیده رو به رو می‌شوند به طور مثال در حال حاضر بسیاری از صاحبان صنایع کوچک وام 200 میلیونی دریافت کرده‌اند اما به دلیل عدم توانایی در باز پرداخت این تسهیلات به 800 میلیون افزایش پیدا کرده است که به هیچ وجه برای فرد قابل پرداخت و جبران نیست.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!

راز بقا: برای اولین بار، دانشمندان متوجه شدند که چگونه «خرس‌های آبی» از جمله سرسخت‌ترین موجودات روی کره زمین چگونه جفت خود را پیدا می‌کنند. نر و ماده این موجودات ریز و مقاوم تفاوت‌های آشکار اندکی دارند و همین امر باعث می‌شود نر‌ها جفت خود را نتوانند فقط از دیدن دیدن پیدا کنند. محققان دریافتند که ماده‌ها ممکن است یک ماده شیمیایی آزاد کنند که نر‌ها را اغوا کند. 

به گزارش راز بقا؛ نر‌ها به این ماده آزاد شده به شدت پاسخ دادند و به سمت ماده‌ها در محیط‌های آبی حرکت کردند. محققان در شماره نوامبر «مجله زیست شناسی تجربی» گزارش دادند که به نظر می‌رسد ماده‌ها اجبار مشابهی ندارند.

خرس‌های آبی که به دلیل ظاهر چاقشان به عنوان «خرس‌های آبی» نیز شناخته می‌شوند می‌توانند شرایط سخت را تحمل کنند. به عنوان مثال، آن‌ها می‌توانند از قرار گرفتن در معرض ترکیبی از موقعیت‌ها مانند خلاء فضایی، تشعشعات کیهانی و اشعه فرابنفش جان سالم به در ببرند. بر خلاف برخی از حیوانات، «تاردیگریدهای» نر و ماده به سختی قابل تشخیص هستند. تفاوت اندازه وجود دارد، اما هیچ ویژگی ثانویه آشکاری وجود ندارد.

 

 

به همین دلیل مشخص نبود که بیش از ۱۳۰۰ گونه «خرس آبی» چگونه جفت خود را پیدا می‌کردند. یک نظریه این است که این حیوانات میکروسکوپی سیگنال شیمیایی برای یافتن جفت آزاد می‌کنند. برای آزمایش این نظریه، «جاستین چارترین»، محقق دکترا در دانشگاه ییواسکیلا در فنلاند، و همکارانش مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را با گونه‌ای از خرس‌های آبی تحت عنوان «ماکروبیوتوس پولونیکوس» انجام دادند تا ببینند وقتی این گونه‌ها در معرض جنس مخالف قرار می‌گیرند، چگونه واکنش نشان می‌دهند.

آن‌ها از سه «خرس آبی» دو نر و یک ماده استفاده کردند. خرس آبی ماده را در یک «موقعیت» مهر و موم شده و یک نر را در موقعیت مشابه دیگری قرار دادند و یک خرس آبی دیگر را در وسط. سپس رفتار خرس آبی وسطی را ثبت کردند.

«چارترین» سپس گفت: «در محیط آبی، نر‌ها زمان بیشتری را در کنار ماده‌ها می‌گذرانند تا در کنار نرها». این نشان می‌دهد که نر‌ها بوی ماده‌ها را در اتاق خود می‌بویند و توسط آن اغوا می‌شوند. بر اساس این نتایج، محققان به این فکر افتادند که آیا خرس‌های آبی می‌توانند مسیری شیمیایی را دنبال کنند که در محیطی غیر از آب کار می‌کند؛ بنابراین آن‌ها این موجودات چاق را در ماده‌ای ژله‌مانند به نام «آگار» آزمایش کردند. یک خرس آبی در این ماده رها شد و او را قبل از اینکه یک خرس آبی دیگر را رها کنند کاملا سرگردان کردند. «چارترین» گفت: «ما می‌خواستیم بدانیم که آیا خرس‌های آبی می‌توانند نشانه‌های شیمیایی را روی آگار بگذارند و این مسیر را دنبال کنند». 

این محقق گفت، هیچ یک از دو جنس مسیری را دنبال نکردند که توسط خرس آبی دیگر ایجاد شده بود، اما در آگار، «ما دیدیم که گاهی اوقات نر‌ها پس از برخورد تصادفی با زنان آن‌ها را دنبال می‌کردند». ماده‌ها اساساً نر‌ها را نادیده می‌گرفتند، در حالی که نر‌ها اغلب مسیر خود را تغییر می‌دادند تا در کنار ماده‌ها حرکت کنند.

این مطالعه نشان می‌دهد که خرس‌های آبی فقط می‌توانند جفت‌های جنس مخالف را در محیط‌های آبی پیدا کنند و فقط نر‌ها به طور فعال به دنبال ماده‌ها برای جفت‌گیری هستند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل