Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی «هنر و تجربه»، جعفر صانعی مقدم مدیرعامل موسسه سینمایی «هنر و تجربه» که در جدیدترین جلسه شورای صنفی اکران در تاریخ دوشنبه اول بهمن ماه حضور داشت، درباره دلیل این حضور و نتایج آن توضیح داد: مهم ترین دلیل حضور من در شورای اکران مذاکره و تبادل نظر درباره ایجاد بهترین شرایط اکران برای فیلم های هنری و تجربی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با مثبت ارزیابی کردن این جلسه و گفتگوی شکل گرفته توضیح داد: محور گفتگوها درباره تعامل دوسویه شورای صنفی اکران و گروه «هنر و تجربه» برای ارتقای وضعیت اکران فیلم هنری و تجربی بود و از نمایندگان وزارت ارشاد خواستیم که با همکاری بیشتر در صدور مجوز اکران فیلم های هنری و تجربی این شرایط را فراهم کنند که آثاری از این دست در صف اکران نمانند.

صانعی مقدم تاکید کرد: استدلال ما این است که تسهیل در اکران فیلم های هنری و تجربی باعث می شود سبد اکران متنوع تر باشد و مردم با سلیقه‌های مختلف بتوانند آثار مدنظر خود را روی پرده تماشا کنند.

مدیرعامل موسسه سینمایی «هنر و تجربه» درباره دیگر محورهای مطرح شده گفت: نکته دیگر ما این بود که معیار برخورد با فیلم‌ها کیفیت آن‌ها باشد نه پروانه ساخت ویدیویی و سینمایی و رویکرد ما باید به گونه ای باشد که فیلم های فرهنگی و خوب شرایط اکران درستی داشته باشند.

وی اضافه کرد: همچنین من این موضوع را با دوستان شورا مطرح کردم که سالن‌های کوچک و خوب به جمع سالن‌های «هنر و تجربه» اضافه شود تا فیلم‌های بیشتری انگیزه اکران در این گروه را داشته باشند و همچنین از اعضای شورا خواستم که آنها نیز فیلم‌های متناسب با حال و هوای گروه «هنر و تجربه» را تشویق کنند که در این گروه روی پرده بروند.

صانعی مقدم در پایان گفت: از دیگر مباحثی که در این جلسه مطرح شد، اکران همزمان فیلم‌هایی از جنس هنر و تجربه که در گروه آزاد اکران می‌شوند، بود که من از همکاری شورا در تحقق این امر تشکر و به این موضوع اشاره کردم که با رعایت حق فیلم های در حال اکران در گروه خودمان، میزبان آثاری از این دست خواهیم بود.

کد خبر 4520076 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: جعفر صانعی مقدم شورای صنفی نمایش گروه هنر و تجربه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه»
  • «اتاق فرار» پرمخاطب‌ترین بسته فیلم کوتاه «هنر و تجربه» شد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • اپل دوباره با اوپن‌ای‌آی سر میز مذاکره نشست
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران