Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: مدیران عالی هر منطقه برای پشرفت در امور اجرایی خود به بهره مندی از افکار جامعه ایثارگری نیاز دارند.     به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل یاسر شاهی در جلسه شورای مشورتی فرمانداری نیر بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران برای اینکه فعالیت خود را پویا کند به بهره مندی از افکار و آرای جامعه هدف تحت پوشش خود در قالب طرح معتمدین معین نیاز دارد تا در نتیجه مدیران عالی جامعه کشور در هر منطقه با استفاده از این افکار به پیشرفت امور دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     ابراهیم امامی فرماندار شهرستان نیر نیز با قدردانی از ایثارگری‌های جامعه شاهد و ایثارگر، عنوان کرد: ارزش زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و در شرایطی که با هجمه‌های مختلف فرهنگی رو به رو هستیم در ترویج این فرهنگ بیش از بیش باید تلاش کنیم.     وی افزود: عزت و اقتدار ملی ارزش‌های والایی هستند که شهدا برای آن جانشان را دادند و همه ما باید پاسدار این آرمان‌ها باشیم و این پاسداری امروز باید بیش از گذشته باشد، چون دشمن از هر طرف سعی دارد نظام را ناکارآمد جلوه داده و مردم را مایوس کند.     امامی با بیان اینکه باید با ارائه خدمات مطلوب و شایسته مردم را به نظام امیدوار نگه داشت، تاکید کرد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید دستاوردهای این نظام اسلامی را برحسته کرد و ارتباط نسل جدید را با اهداف شهدا و ایثارگران به طور شفاف تعریف نمود.     فرماندار شهرستان نیر دیدار با خانواده‌های شهدا را از کارهای مهم دانست و افزود: برنامه‌ریزی دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگر باید طوری باشد تا مبادا خانواده‌ای در غربت قرار گیرد.     وی در ادامه ساماندهی و نگهداری مزار شهدا، دیدار و تجلیل از خانواده‌های شهدا و ایثارگر، رسیدگی به مسکن جامعه ایثارگری و ایجاد المان شهدا را از برنامه‌های  فرمانداری در شهرستان نیر برشمرد.     سید جواد موسوی رئیس اداره بنیاد شهرستان نیر از تحویل مزار شهدای روستایی به بخشداران و دهیاران خبر داد و اظهار کرد: برای نگهداری این گلزارها متاسفانه اقدامی صورت نگرفته و ضروری است آرامستان‌هایی که بیش از یک مزار شهید دارند در اسرع وقت تحت پوشش برق و لوله کشی آب قرار گیرند.     وی همچنین خواستار همکاری شهرداری نیر در احداث مسکن والدین شهدا و ساخت المان بر روی مزار شهدای گمنام نیر و تعویض راه دسترسی و کشیدن برق به این مزارها شد.     در ادامه این جلسه روسای اداره‌های برق و مسکن و شهرسازی نیر نسبت به برق رسانی و رسیدگی به امور احداث مسکن خانواده‌های شهدا و ایثارگر  این شهرستان قول مساعد دادند.   
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استان اردبیل بنیاد شهید و امور ایثارگران پیروزی انقلاب اسلامی جامعه خانواده جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها

در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" عنوان شد جامعه اسلامی اگر خانواده سالم، بانشاط و سر زنده داشته باشد، پیشرفت خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مریم اردبیلی امروز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" که به مناسبت هفته سلامت در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: سال‌ها خانواده در الفاظ برای همه مهم بوده است.
 
وی با اشاره به اینکه در عمل بسیاری از سیاست‌ها بر خانواده اثر سوء داشته است، بیان کرد: دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده تلاش دارد خدشه‌ها و فشارهایی که به خانواده‌ها وارد شده است را جبران کند.
 
مشاور امور زنان در شهرداری تهران با بیان اینکه هنوز حس "دانشگاه دوست‌دار خانواده" را درک نکرده‌ایم، عنوان کرد: برای حل این مشکل در مرحله اول باید خدماتی را برای اعضای خود دانشگاه فراهم کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه در مرحله دوم باید به خانواده‌ها در سطح جامعه خدمات داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در کشور اگرچه خانواده صدمه دیده ولی همچنان خانواده را داریم و این خانواده دارای یک عاملیت است.
 
اردبیلی با بیان اینکه خانواده همچنان دارای عملکرد است، تصریح کرد: باید کارکردها و عملکرد خانواده را به رسمیت شناخته و برای آن‌ها برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری انجام دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه نگاه خانواده از مدیران بلندمدت‌تر است، افزود: اگر خانواده سلامت باشد و عاملیت پیدا کند قطعا می‌تواند با نگاه بلند مدت خود در جامعه اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

تلاش برای جوانی جمعیت یک وظیفه همگانی است

 مجید اصغری نیز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" اظهار داشت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری تلاش برای جوانی جمعیت یک وظیفه همگانی است.
 
وی با اشاره به اینکه جامعه اسلامی اگر خانواده سالم، بانشاط و سر زنده داشته باشد، پیشرفت خواهد کرد، بیان کرد: برای سلامت خانواده ابتدا باید مسئولیت اجتماعی داشته باشیم.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه خانواده یک واحد بنیادی و کانون رشد است، افزود: خانواده پشتوانه سلامت بوده و موجب اعتلای معنوی می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه دوست‌دار خانواده دارای محورهای مختلفی است، خاطرنشان کرد: نخستین محور حفظ و ارتقای سلامت جسمانی، روانی، معنوی، نشاط و تندرستی است.
 
 اصغری با بیان اینکه محور دوم ارتقای فرهنگ در حوزه خانواده است، تصریح کرد: سومین محور نیز اقتصاد، معیشت، امور رفاهی و مسکن است.
 
وی گفت: سایر محورها نیز شامل آموزش‌های رسمی، آموزش‌های غیر رسمی، ایجاد زمینه مشارکت اجتماعی، سیاسی و فرهنگی خانواده و ... است.

مولفه‌های الگوی ارتباطی خانواده با حکمرانی 

پوررضا نیز در این همایش اظهار داشت: اصول حکمرانی خوب نیازمند ارکانی از جمله مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت و پاسخگویی است.
 
وی با اشاره به اینکه خانواده سلول‌های تشکیل دهنده یک پیکر به نام جامعه هستند، بیان کرد: هرچقدر این سلول‌ها که خانواده هستند، سالم‌تر باشند، جامعه نیز سالم‌تر خواهد بود.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان قم عنوان کرد: بر اساس احادیث و روایات هیچ نهادی از تشکیل خانواده نزد خداوند محبوب‌تر نیست.
 
وی با بیان اینکه خانواده ایرانی که دارای فرهنگ خاص است باید متفاوت دیده شود، افزود: الگوی ارتباطی خانواده با حکمرانی نیز دارای مولفه‌هایی مانند خانواده، ظرفیت‌سازی و سرمایه اجتماعی، اصلاح الگوی سبک زندگی، عاملیت خانواده و ... است.
 
 پوررضا برخی آسیب‌های نظام موجود بر خانواده را مدنظر قرارداد و گفت: آسیب‌های مشترک بین حوزه‌ها، آسیب‌های ویژه حوزه سیاست‌گذاری، آسیب‌های حوزه قانون گذاری و آسیب‌های حوزه برنامه‌ریزی و اجرا گروه‌های کلی این آسیب‌ها هستند.
جریان‌های ضد خانواده شناسایی شوند

کرمی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نیز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" اظهار داشت: باید جریان‌های ضد خانواده را شناسایی کنیم و به دنبال کاهش تاثیرگذاری آنان باشیم. 

وی بیان کرد: امروز در دنیا هیچ گروهی خود را ضد خانواده نمی‌نامد بلکه همه خود را طرفدار خانواده خوانده و تنها نوع نگاه‌ها و سیاست‌ها است که به طرفدار خانواده و ضد خانواده تقسیم بندی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه باید مولفه‌های دقیق طرفداری از خانواده بیان شود، تصریح کرد: یکی از مشکلات جامعه در موضوعات خانواده محوری نیز در تعیین چیستی خانواده است.

وی با بیان اینکه بدون پرداختن به منظومه‌های خانواده نباید برای خانواده هزینه کرد، افزود: در قانون اساسی سه محور مسکن، آموزش و بهداشت به عنوان وظیفه جمهوری اسلامی یاد شده است، در نتیجه برای هزینه کردن برای خانواده باید به این سه محور توجه کرد.

کرمی با اشاره به اینکه خانواده یک گروهی است که میل به پایداری و بقا دارد، خاطرنشان کرد: خانواده هیچ‌گاه از درون نابود نمی‌شود بلکه از بیرون مورد فشار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز نگاه به دانشگاه علوم پزشکی از یک نهاد آموزشی به یک نهاد اقتصادی تبدیل شده است، گفت: نگاه اقتصادی به نهادهای متولی علم نمی‌تواند دوست‌دار خانواده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران