Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ پروژه نیمه تمام با پیش‌بینی اعتباری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در استان وجود دارد که بیش از نیمی از آن‌ها دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدهادی آرین رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: اعتبارات پیش‌بینی شده در لایحه بودجه سال 1398 نسبت به سال 1397 از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، اعتبارات 3 درصد درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی و اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور افزایش و دارای رشد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای خراسان جنوبی در لایحه بودجه سال 1398 مبلغ 902 هزار و 940 میلیون ریال تعیین شده که نسبت به سال 1397 به میزان 46.82 درصد افزایش داشته است.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: اعتبارات 3 درصد درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی خراسان جنوبی در لایحه بودجه 1398 به مبلغ یک میلیون و 152 هزار و 420 میلیون ریال تعیین شده که نسبت به بودجه سال 1397 به میزان 8.31 درصد افزایش داشته است.

 

آرین، اعتبارات موضوع قانون استفاده متوازن از امکانات کشور در لایحه بودجه سال 1398 را به مبلغ 3 میلیون 437 هزار میلیون ریال بیان کرد و گفت: این اعتبار نسبت به سال 1397 به میزان 14.83 درصد افزایش داشته است.

 

وی افزود: اعتبارات هزینه‌ای خراسان جنوبی در لایحه بودجه سال 1398 نسبت به سال 1397 دارای رشد 20 درصدی است.

 

500 پروژه نیمه تمام خراسان جنوبی نیازمند 20 هزار میلیارد ریال اعتبار

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیش از 500 پروژه نیمه‌تمام با پیش‌بینی اعتباری بیش از 20 هزار میلیارد ریال در استان وجود دارد که بیش از نیمی از آن‌ها دارای پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد است.

 

آرین تصریح کرد: با توجه به تجهیز زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف و حجم پروژه‌های نیمه‌تمام در خراسان جنوبی می‌بایست با حمایت مدیران و مسئولان استانی و استفاده از توان اعتبارات ملی در اختیار وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرکزی و ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای نیل به توسعه استان تلاش کنیم.

 

از جهت اعتباری پیشرفتی در روند اجرای پروژه راه‌آهن مشاهده نمی‌شود

وی افزود: بودجه راه‌آهن در بودجه سال 1398 در قیاس با سال 1397 رشد 3 برابری داشته است اما به لحاظ اعتباری در روند اجرای پروژه پیشرفتی مشاهده نمی‌شود.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: احداث راه آهن زاهدان زابل بیرجند و اتصال آن به راه‌آهن بافق مشهد مبلغ 160 هزار میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی شده است که امیدواریم با توجه به تأکید رئیس جمهور با نگاه امنیت ملی به تسریع در اجرای پروژه توجه شود.

 

آرین با بیان این‌که در خصوص اعتبارات جاده‌ای روندی مشابه به سنوات قبل را در لایحه بودجه شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: در بحث اعتبارات ملی نکته قابل توجه تخصیص مناسب و به موقع اعتبارات پیش‌بینی شده است.

 

وی به طرح‌های فرا استانی اشاره کرد و افزود: با توجه به ماهیت فرااستانی برخی طرح‌ها صرفا مقایسه اعتباری کفایت نمی‌کند و توجه به تحقق اعتبارات و میزان سهم خراسان جنوبی از طرح‎های فرا استانی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

انتقال آب به فلات مرکزی ایران به عنوان موضوع فرا استانی پیگیری می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: موضوع انتقال آب به فلات مرکزی ایران نیز به عنوان یک موضوع فرا استانی از طرف استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با جدیت دنبال می‌شود و امیدواریم با توجه به توافقات انجام شده و اقدامات ارزنده وزارت نیرو چشم‌انداز مناسبی را فرا روی استان قرار دهد.

 

فاصله قابل توجه شاخص‌های توسعه خراسان جنوبی با میانگین کشوری

آرین خاطرنشان کرد: موضوعی که همواره در نشست‌ها، پیگیری‌ها و مراجعه‌های متعدد در حضور مسئولان کشوری به آن اشاره شده، فاصله قابل توجه شاخص‌های توسعه استان با میانگین کشوری بوده که نیازمند توجه ویژه کلیه دولتمردان به این خطه از کشور است.

 

وی افزود: تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی و اعطای مشوق‌های ویژه از دیگر خواسته‌های استانی در راستای تقویت بخش خصوصی به عنوان محرک اصلی توسعه بوده است.

 

قول‌های معاون سازمان برنامه و بودجه در خراسان جنوبی

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی گفت: با توجه به پیگیری‌های استاندار خراسان جنوبی و هماهنگی‌های صورت گرفته دکتر نمکی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور و هیأت همراه پنجم دی‌ماه امسال به خراسان جنوبی سفر کردند و از برخی پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های دانشگاهی، امور اجتماعی (زندان‌ها)، فنی و حرفه‌ای، بهزیستی، بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی بازدیدهایی انجام داد.

 

آرین با بیان این‌که نمکی در خلال بازدید از پروژه‌ها قول‌های مساعدی از جمله افزایش 20 درصدی یارانه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال آینده داد، تصریح کرد: تامین اعتبار برای خرید سالانه داروهای بیماران سرطانی، تامین اعتبار برای افزایش طرح‌های آموزشی و تکمیل بیمارستان رازی بیرجند، اختصاص اعتبار برای تکمیل طرح آب‌درمانی مجتمع توانبخشی حضرت علی اکبر بیرجند، تامین اعتبار مورد نیاز تکمیل خانه فرهنگ بیرجند، کمک‌ به بازسازی سالن آمفی تئاتر علامه فرزان در بیرجند، تامین اعتبار جهت تعمیر و تجهیز کتابخانه استاد سعیدی بیرجند و مرمت، بازسازی و بهسازی بافت تاریخی شهر بیرجند از جمله قول‌های نمکی در این سفر بود.

 

وی افزود: همچنین قول مساعد جهت تامین اعتبار مورد نیاز برای راه‌اندازی 36 مرکز دیجیتال در خراسان جنوبی و قول همکاری برای تکمیل پروژه دانشکده ادبیات، دانشکده هنر، محوطه‌سازی، تصفیه‌خانه، تجهیزات آزمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی دانشگاه بیرجند از دیگر قول‌های نمکی به مسئولان استانی بوده است.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان جنوبی با اشاره به این‌که قطعا سفر دکتر نمکی ثمرات فراوانی را برای استان با خود به همراه خواهد داشت، گفت: پس از سفر دکتر نمکی چندین اعتبار برای تعدادی از درخواست‌های ضروری دستگاه‌های اجرایی از جمله اعتبار مورد نیاز جهت پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تامین شد.

 

آرین یادآور شد: دکتر نمکی پس از بازگشت از سفر خراسان جنوبی برای بررسی جامع و چاره‌اندیشی امور مربوطه را به سازمان‌های ذی‌ربط ابلاغ کرد و ان‌شاءالله با پیگیری‌های لازم و مستمر بتوانیم گام بزرگی برای اعتلای استان و رفع مشکلات موجود برداریم.

 

وی با بیان این‌که برخی از مشکلات را با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود در بودجه سال‌های 1397 و 1398 می‌توان مرتفع کرد، افزود: برنامه پیش روی سازمان پس از جمع‌بندی کامل پروژه‌های مورد نیاز و اولویت‌دار خراسان جنوبی با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه‌ریزی جهت نشست مجدد با حوزه مدیریت دکتر نمکی و کلیه دفاتر و زیرمجموعه او برای توافق در مورد پروژه‌های جمع‌بندی شده است و پس از پیگیری مستمر این سازمان و سایر مسئولان استان به تبع آن از حوزه‌های ستادی تا حصول نتیجه را می‌طلبد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی