Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمودرضا حقی‌فام معاون هماهنگی شرکت توزیع توانیر در هفتمین کنفرانس منطقه‌ای سیرد، با اشاره به این‌که در صنعت توزیع برق وارد عرصه‌ای شدیم که با نگاه سنتی نمی‌توانیم حرکت کنیم، اظهار کرد: باید در راستای ایجاد تحول در صنعت توزیع برق گام‌های مثبتی برداشته شود تا بتوانیم تحول اساسی در این صنعت ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، انعطاف‌پذیری در تامین برق، برقراری ارتباط دو سویه با بهره‌برداران؛ امنیت سایبری، تغییرات اقلیمی وسیع در کشور، تطبیق‌پذیری فنی زمان با شرایط محیطی، کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی را از جمله نیازمندی‌ها و مشخصه شبکه برق عنوان کرد و گفت: باید این نیازمندی‌ها تبدیل به صنعت، شاخص و زبان و گفتمان مشترک شود.
معاون هماهنگی شرکت توزیع توانیر تاکید کرد: وظیفه دو جانبه صنعت و دانشگاه بایستی در کنار موارد فوق تبدیل به زبان مشترک شود تا بتوانیم مسیر را برای توسعه صنعت برق هموار سازیم.
وی با تاکید براین‌که صنعت توزیع برق ایران اگر با این چابکی نبود بیشتر از این نمی‌توانستیم شبکه را کنترل کنیم، افزود: علی رغم محدودیت‌ نقدینگی وضیعت شبکه بسیار مناسب بوده تا جایی‌که تلفات در شبکه را به ۱۰ درصد رساندیم که در نوع خود حرکت ارزشمند است.


معاون هماهنگی توزیع توانیر تصریح کرد: اکنون در دنیا مباحث بسیار پیچده ای دز صنعت توزیع مطرح است. سیر تحول صنعت برق نشان می دهدکه دیدگاه صنعت توزیع به سمت ارتباط با دانشگاه تغییر پیدا کرده است درحالی که پیشتر این دید گاه برعکس بود.

وی در خصوص توجه به اطلاعات وداده های صنعت برق نیز گفت: در بخش توزیع اطلاعات زیادی ایجاد شده است اما سوال این است که تا چه اندازه توانسته ایم این داده ها را تبدیل به دانش کنیم.
همچنین باید بدانیم نیازهای صنعت توززیع چیست و چه ابزاری برای رسیدن به این نیازها در اختیار داریم.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم این ابزارها باید بین المللی و بومی باشد چرا که ما شرایط خاص جفرافیایی و فرهنگی داریم.
وی ادامه داد: ما نیاز داریم که برنامه و اهداف کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت صنعت توزیع را استحصال کنیم. در دنیا در خصوص ریزشبکه ها، iot یا اینترنت اشیا، پایداری شبکه، انغطاف پذیری در روشنایی معابر و ... تجربیات بسیاری داشته است که ما باید ازتجربیات آنها استفاده کنیم.
وی افزود: هر گونه فعالیت فناورانه بدون پشتیبانی ساختاری و اقتصادی صرفا وابسته به عزم مدیریتی بدون برنامه و نگاه راهبردی ناپایدار خواهد بود، بنابراین برای ایجاد تحول باید فناوری و مهارت، ساختار و اقتصاد را اصلاح کنیم.
حقی‌فام یادآور شد: رشد فناوری، ارتقای بهره‌وری اقتصادی و نیروی انسانی در بستر یک ساختار مناسب و یک سیستم اقتصادی پایدار قابل حصول است. بنابراین به احتمال قوی ساختارها نقش بازیگران و نظامات مالی در آن سیستم درست نیست و مسئولیت‌ها و اختیارات بازیگران متناسب بر منطق مدیریتی اقتصادی نیست و راه‌حل آن چیزی نیست جز اصلاح نظامات.
این کنفرانس که تاکنون شش دوره آن پشت سرگذاشته است، در هفتمین دوره خود مقالاتی را در شش محور دریافت کرده است.
براین اساس در مجموع 650 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که از این میان 176 مقاله پذیرفته شد. از این رو قرار است که در این کنفرانس دو روزه، 132 مقاله در قالب پوستر و 44 مقاله به صورت شفاهی ارائه شود.
این مقالات در محورهای تجهیزات شبکه، کیفیت برق و EMT، بهره برداری، کنترل، منابع پراکنده انرژی و بهینه سازی مصرف (کاهش تلفات)، برنامه ریزی و توسعه شبکه و مباحث اقتصادی در کسب و کار توزیع، تجدید ساختار و بازار برق به دبیرخانه کنفرانس سیرد ارسال شد.
خاطرنشان می‌شود که در مراسم افتتاحیه کنفرانس منطقه ای سیرد، آثار برتر سومین جشنواره نوآوری شرکت های توزیع برق سراسر کشور نیز معرفی و تقدیر شد.
دبیرخانه جشنواره نوآوری شرکت های توزیع نیروی برق سراسر کشوردرخصوص جزئیات این رویداد اعلام کرد: پس انتشار فراخوان، در مجموع 157 اثر به دبیرخانه ارسال شد که در نهایت 53 اثر در 7 محور مورد قبول هیات داوران قرار گرفت.
پس از بررسی در نهایت 15 اثر در 5 محور حائز رتبه های اول تا سوم شدند و در دو محور باقی مانده، هیات داوران هیچ اثری را شایسته احراز رتبه ندانستند.
انتهای پیام/

169 / 279 صنعت برق فناوری توزیع تولید تقدیر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت برق فناوری توزیع تولید تقدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • شوخی کرگر و آنری با کیت عبدو در مورد امکان حضور منچستریونایتد در لیگ کنفرانس اروپا / فیلم
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران