Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- محمد کاروند با بیان اینکه برنامه‌های اجرایی کمیته مساجد به صورت مردمی برگزار می‌شود، به اجرای ۲۰ ویژه برنامه فاطمی در ۲۰ مسجد شهرستان همدان اشاره و عنوان کرد: در هر شهرستان نیز در بیش از۱۰ مسجد ۱۰برنامه اجرا خواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف وامورخیریه استان همدان، محمد کاروند مدیرکل اوقاف وامورخیریه استان همدان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تقارن ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و ایام الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: به همین منظور برنامه‌های امسال با عنوان «فجر فاطمی» نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امسال درچهلمین سال پیروزی انقلاب، برنامه‌هایی به صورت ویژه توسط نهادهای انقلابی و ارزشی، ادارات و اقشار مختلف جامعه برگزار می‌شود، درتشریح ویژه برنامه چهلمین سال پیروزی انقلاب توسط کمیته مساجد دردهه فجراستان تصریح کرد: امسال نیز مسئولیت کمیته مساجد استان برعهده اداره کل اوقاف و امور خیریه است.

مسئول کمیته مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجرانقلاب اسلامی استان همدان به هماهنگی با مساجد و هیئت امنای مساجد استان برای برپایی باشکوه ایام فاطمیه و دهه فجر به عنوان یکی از برنامه‌های اجرایی کمیته اشاره و بیان کرد: جلسه هماهنگی با هیئت امنای شهرهمدان در روز سه شنبه ۹ بهمن ماه درمحل دفتر نماینده ولی فقیه دراستان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های اجرایی کمیته مساجد به صورت مردمی برگزار می‌شود، به اجرای ۲۰ ویژه برنامه فاطمی در ۲۰ مسجد شهرستان همدان اشاره و عنوان کرد: در هر شهرستان نیز در بیش از ۱۰ مسجد ۱۰ برنامه اجرا خواهد شد.

کاروند از اعزام ۳۵ مبلغ از حوزه عملیه قم به استان همدان در راستای تبیین ایام فاطمیه و دهه فجر و چهلمین سال پیروزی انقلاب خبر داد و بیان کرد: وجه ممتاز اعزام مبلغ و سخنران توسط اداره اوقاف نسبت به سال‌های گذشته در این است که طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در کمیته مساجد، در اجرای برنامه‌ها علاوه بر استفاده از سخنران‌های مختلف همچون شخصیت‌های مطرح و مجرب علمی، انقلابی، لشکری و کشوری، از مبلغین و روحانیون جامعه المصطفی قم که طلاب خارجی هستند و در انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی در سایر کشورها نقش مهمی داشتند استفاده می‌شود.

وی در تشریح دیگر برنامه‌های اجرایی کمیته مساجد استان همدان در چهلمین سال پیروزی انقلاب از برگزاری ۵۶ ویژه برنامه در راستای اجرای نیت واقفان خیراندیش خبر داد و تاکید کرد: اعزام ۴ کاروان زائر اولی با حضور ۱۵۴ زائر به عتبات عالیات در تاریخ ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه از جمله این برنامه‌ها است.

مسئول کمیته مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی استان همدان اضافه کرد: در همین خصوص اداره اوقاف و امور خیریه اقدام برای افرادی که تمکن مالی نداشته اقدم به تهیه گذرنامه، تهیه لباس و کفش و پرداخت هزینه سفر به مبلغ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ازای هر زائر می‌کند که اولویت با زائران نیازمند و سالخورده است.

وی به ویزیت رایگان بیماران به عنوان یکی دیگر از ویژه‌برنامه‌ها در راستای اجرای نیت واقفان خیراندیش در فجر فاطمی اشاره و تصریح کرد: عموم مردم می‌توانند در روز ۱۲ بهمن با مراجعه به درمانگاه اعتمادیه به صورت رایگان ویزیت شوند.

کاروند با تاکید بر اینکه خدمات درمانی در ۳۲ روستای موقوفه بهاءالملک انجام خواهد شد، گفت: در تاریخ ۱۳ الی ۱۶ بهمن ماه اکیپ پزشکی به روستاهای کبودراهنگ اعزام خواهد شد.

وی با بیان اینکه کمک هزینه دارو و درمان برای بیماران صعب العلاج طی دهه فجر در شهرستان ملایر پرداخت خواهد شد، افزود: در طول یک سال گذشته در شهرستان ملایر برای ۲۳۰ بیمار صعب العلاج کمک هزینه درمانی یک تا ۵ میلیون تومانی پرداخت شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از افتتاح بخش ۳۲ تختخوابی هتلینگ بیمارستان امام حسین(ع) ملایر تا پایان سال جاری خبر داد و تاکید کرد: در همین راستا بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه بازدید از موزه وقف آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) در ایام دهه فجر برای عموم مردم رایگان است، تصریح کرد: علاقمندان می‌توانند صبح‌ها از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۶ الی ۱۸ از موزه بازدید کنند.

کاروند به توزیع رایگان سبد کالا در شهرستان‌های کبودراهنگ، نهاوند و بهار طی دهه فجر اشاره و بیان کرد: ارزش هر سبد کالا ۵۰۰ هزار تومان است که بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

وی اضافه کرد: توزیع نان رایگان در مناطق محروم شهرستان‌های اسدآباد و بهار، اطعام‌دهی به نیازمندان در ملایر، اهداء لباس به نیازمندان در بهار، برگزاری محفل انس با قرآن در ملایر و ... از دیگر اقدامات کمیته مساجد استان همدان در ایام دهه فجر است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از برگزاری همایش تجلیل از واقف خیراندیش «حاج سیدعباس همراهیان» طی دهه فجر خبر داد و بیان کرد: این همایش در ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۸:۳۰ در تالار معلم همدان برگزار می‌شود که طی آن از دیگر واقفان خیراندیش تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سوگواره «یاس نبوی» همزمان با دهه دوم فاطمی با اعزام ۳۵ مبلغ از حوزه علمیه تحت عنوان «فجر فاطمی» در تمام بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود، یادآور شد: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) تجمع «زائران فاطمی» از ساعت ۹ صبح در بقاع متبرکه استان برگزار خواهد شد ضمن اینکه امسال نورافشانی شب ۲۲بهمن ماه به حرمت حضرت فاطمه(س) در بقاع متبرکه برگزار نخواهد شد.

کاروند در پایان سخنان خود به ثبت ۶۳ وقف جدید در سال جاری اشاره و بیان کرد: بیشترین وقف در شهرستان نهاوند با ثبت ۱۴ وقف است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با اشاره به راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور در اسفند سال گذشته گفت: این مرکز با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ... راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام قاسم سمیری، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ارائه مشاوره‌های فرهنگی و هنری در حوزه مسجد با سرشماره 0218940 راه‌اندازی شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، افزود: مرکز تماس یکی از روش‌های برقراری ارتباط توسط عموم مردم اعم از مجاورین و زائرین با متولیان و موثرین مساجد کشور است، لذا این مهم تنها در صورتی حاصل می‌شود که مخاطبان از خدمات ارائه شده از سوی سازمان ذیربط رضایت داشته و اطمینان حاصل کنند که بخش، سازمان یا حتی شخص ارائه‌کننده خدمات منطبق با نیاز آنها قابلیت سرویس‌دهی را دارا بوده و در صورت هرگونه سؤال، پیشنهاد و انتقاد می‌تواند در آسان‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کند.

وی اضافه کرد: دریافت انتقادات و پیشنهادات، پاسخگویی به موقع و در کمترین زمان ممکن و حل مسائل مطرح شده از سوی اقشار مختلف و اصحاب مسجد به همراه ارتقای سطح خدمات قابل ارائه از وضع موجود به وضع مطلوب بخشی از اهدافی است که در مرکز تماس اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام سمیری، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز سهولت در ارتباط دو سویه و پاسخ دهی سریع به فعالان مسجدی و عموم مردم، پیگیری حل مسائل مطرح شده در کمترین زمان ممکن به صورت هدفمند، ارتقای سطح خدمات ارائه شده از وضع موجود به وضع مطلوب، راهنمایی مخاطبین جهت آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های مساجد پیرامونی خود، نظارت دو سویه از مسجد تا مرکز و بالعکس و بهبود تجربه، اعتماد و افزایش رضایتمندی مخاطبین است.

وی از جمله مزیت‌های این مرکز را تقویت ارتباطات بین بخشی و ارتباط مستقیم و بدون واسطه با فعالان مسجدی، استانداردسازی نظام رسیدگی به انتقادات و شکایات، پیشنهادات و حل مشکالت مطرح شده از سوی مخاطبین، توجه مضاعف به پاسخگویی در مقابل مطالبات مخاطبین از طریق استقرار فرآیندهای آسان و غیرپیچیده (رعایت امانت، سرعت و دقت در پاسخگویی)  نظارت مستمر و چند بعدی و ضبط و ذخیره مکالمات انجام شده جهت تحلیل و بررسی دانست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان، رویکردهای این مرکز را آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی، انگیزه‌بخشی، تحول‌آفرینی، اثربخشی و اعتمادسازی عنوان کرد و ادامه داد: از جمله خدمات مرکز می‌توان به پاسخگویی برخط، رسیدگی به درخواست‌ها و نیازها، ایجاد حس اعتماد و بهبود تجربه، مدیریت یکپارچه و هوشمند تماس‌های دریافتی، یکپارچه‌سازی با سامانه بچه‌های مسجد، ارائه مشاوره‌های فرهنگی، هنری، تربیتی و محتوایی، مدیریت و نظارت متمرکز و ارائه گزارش های متنوع است.

وی با بیان اینکه مخاطبان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی، سامانه پیامکی و سامانه بچه‌های مسجد با این مرکز ارتباط بگیرند، گفت: سامانه تلفنی 8940-021 به عنوان شماره واحد برای مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور شناخته می‌شود، همچنین با این سرشماره پاسخگوی 30 تماس همزمان بوده و تماس‌های ورودی بی پاسخ نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام سمیری اظهار داشت: همچنین از طریق سامانه پیامکی 50008940 می‌توان علاوه بر دریافت انتقادات و پیشنهادات، امکان ارسال کد پیگیری برای موضوع مطروحه جهت اطلاع مخاطب از میزان مرتفع شدن مسئله و سایر اطلاعات مورد نیاز در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد و بر اساس این خدمت امکان ارتباط دو سویه به صورت پیامک با سر شماره 50008940 را برای مخاطبین فراهم می‌کند.

وی یاد آور شد: از طریق سامانه بچه‌های مسجد نیز امکان ارسال شکایات، انتقادها و پیشنهادها از طریق مرکز رسیدگی به شکایات که در کارتابل‌های اختصاصی اعضا و مدیران کانون‌های فرهنگی هنری فراهم بوده و می‌توانند با ثبت درخواست خود با مرکز تماس در ارتباط باشند؛ همچنین امکان ارسال فرم درخواست‌ها از طریق صفحه اصلی سامانه بچه های مسجد برای عموم مردم نیز فراهم است. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان